Vad jag bryr mig om nu

Ber om ursäkt ännu en gång , denna gång ber ajg om ursäkt för mitt tidigare inlägg som var alldeles för yrt. ( men ajg var halvt sovandes när jag skrev det , så klaga inte )

Nu blir det stan med tjejen som har saknat mig, och sanningen är att jag har saknat henne lika mycket!

I'm gonna miss you

åh , herregud! Nu var det ett tag sen och ni undrar säkert (NOOT) vart jag har hållt hus.. Så nu sitter ni troligtvist helspända och väntar på ett underbart blogginlägg från eran favorit bloggerska som skriver så intressant fakta om hennes spännande liv som innehåller hejdundrandes bra helger, hennes underbara relation med en pojke som är helt dum i huvudet och om hur hon bara älskar att leva i detta nu. (ironi , ironi jaa.. det kallas tydligen så)

(Och ja , jag gråter i detta nu. Min underbara Noa ringde nyss och lät mig lyssna på Håkan Hellström. Vem gråter inte när man får höra Håkan sjunga "Du är det finaste jag vet.." Ja VEM!?
Ingen hysteri nu åsa.)

Back to the start! Ja vart harjag då hållit hus? Jag kan ärligt säga att jag har spenderat mer än halva min tid hemma hos Noa. Jag har tagit hand om småbarn som jag nu har lärt mig att hata. Jag har kollat på fotboll på Engvallen och på TV. Jag har firat midsommar. Jag har börjat sommarjobba, och jag har återigen varit med Noa.

Jag kan ju börja med att berätta att de som tillhör min familj är jäkligt dåliga på att fira högtider och därför blev midsommar firandet väldigt kort. Pappa målade om huset med hjälp av en skylift och jag åkte ner till ica för att inhandla diverse ätbara ting. Lagade en frukost/lunch/middag med någon variant av matjessill till förrätt, till varmrätt blev det någon fläkfilé med limesås och till efterrätt blev det halloncheesecake i glas. Inte det godaste jag har ätit men enligt pappsen var det en smakupplevelse som han sent skulle glömma..På kvällen blev det lite party med 95% killar och 5% tjejer.Kul?

En heldag med my homie blev det dagen efter, som vanligt blev det ett ica besök och åt gjorde vi , hela dan varje dag!
3 filmer sågs varav en var 3 timmar lång, men så blir det när vädret inte är det bästa.
Tjejen är ju för härlig och därmed svår att ha tråkigt med, hon gör mig sådär härligt glad.
Men eftersom att jag nu har jobbat och kommer jobba i 2 och en halv vecka till så har tjejen inte mycket att göra. Vårat 24/7 schema håller alltså inte i hela 5 veckor. Stackarn kommer ha tråkigt utan mig.

Ute i Kapellskär håller jag alltså till på dagarna och i morgon natt och ytterligare en natt sover jag kvar där. HELT ENSAM!! och jag börjar redan nu bli nojjig. Jag kan se mig själv ligga där i en utav de 15 olika sängarna och försöka blunda men istället innbilla mig att jag seroch hör allt ifrån spöken, mördare och knackningar på dörren.
Nu borde jag sova för länge sen. Morgonen i morgon blir tidig och jag har ont i huvudet eftersom jag har fått en liten hjärnskakning. Men det är sånt man får ta.

Jag återkommer om några dagar om jag inte har dött av rädsla eller hjärnskakning.

The music sounds better with you..


Detta är värdelöst , jag är värdelös, midsommar är värdelöst

If you belive in love but find it difficult to explain - this is for you

None

Vem tycker om dig? Gyllene Tider


Säg vem tycker om dig mm kära du, när det du trott på gått mitt i tu

Jag hade tänkt att sätta mig utomhus men möttes av en skylift när jag öppnade dörren. Solen sken inte lika mycket heller, så jag ångrade mig. Vi ska , som jag sagt, måla om huset. Fint blir det nog också.
Min dåliga uppdatering beror på att mina fotbollsskole ungar har kört slut på mig varje dag.. jag kan berätta att det inte är kul att ha en grupp med 11 st 5-7 åriga små flickor som man ska vara "barnvakt" åt och lära dom att slå en boll. Det är itne det lättaste.. speciellt inte när dom är iq-befriade
Usch nej jag "hatar" barn..

Idag är det midsommar vilket innebär att i mrogon blir det bara mörkare och mörkare, alltså går vi inte mot ljusare tider längre..
Så vad är det vi firar ?

Kanske sen kommer jag också tycka att allt dåligt för med sig nåt gott

markus krunegård


jag förstår inte hur han gör men han gör det bra.

Men kärlek har svikit mig allt för många gånger och jag vill ha dig Jag tror jag måste lämna allt bakom mig igen och jag tror vi måste starta om på nytt Du har lämnat mig på den jävligaste av platser och jag vill ha dig

För allt som är kvar är en dröm om vad kärlek kunde va..


'Cause I'd rather waste my life pretending than have to forget you for one whole minute

Gårdagen innehöll 6 olika känslor

ο Motion
ο Lycka
ο Kärlek
ο Besvikelse
ο Ilska
ο Rädsla


Motion, denna motion fick jag genom att vara domare för söta 10 åriga flickor som var förvånansvärt duktiga. Knivsta vann mot Funbo med 13-1, stackars funbo.
8 Hela matcher fick jag döma, och jag fick pengar också. (Det är aldrig fel med pengar!) Men att bli väckt klockan 06.15 av ett samtal, där jag får förfrågan om jag vill vara domare på pilsbo cupen, är inte det roligaste.

Lycka, lycka kännde jag när jag kommer till pilsbo och finner inget mindre än min cykel (!!!) (För er som har missat det , så blev min fula lilla röda cykel snodd för cirka en vecka sen och nu fann jag den) Så jag låste den och gick glatt där ifrån. 
En annan lycka fanns när Sverige , Zlatan, gjorde mål mot Spanien. Här blandas även kärlek in, syskonkärlek. Jag befann mig hemma hos stina för att kolla på första halvlek av matchen (okej , jag kollade inte så mycket, jag störde mest stina genom att prata och att äta upp stinas Ahlgrens bilar). Men när det blev mål blev hon "hysterisk" av glädje, likaså hennes bror som satt nere i källaren och kollade på matchen med kompisar. De blev så lyckliga att brodern sprang hela vägen upp och hoppade på stina( som nästan grät av lycka) och kramade henne. Jag satt där som ett frågetecken och insåg att jag fick skåda ett väldigt speciellt ögonblick i syskonen Engstrands liv. Dom lever för EM.

I andra halvlek bytte vi plats från Stinas soffa till Noas soffa. Halvleken började och vi började kolla på matchen (dom kollade, jag åt !). Alla satt på helspänn och tittade på med tron att dom lyssnade på våra tillsägelser om vart och hur dom skulle slå bollen och springa. Och i 91:a minuten var det över, Spanien gjorde mål.Där kom besvikelsen, och jag tror att hela Sverige kännde den.

Ilskan eller irritationen eller kalla det vad du vill, men den delen av kvällen hoppar vi över..

Och till sist rädslan , den var inte att leka med. Vi fick för oss att vi skulle kolla på skräck film, fråga inte mig varför, men vi skrämde upp oss så mycket att de är helt sjukt. Jag vågade ju knappt gå på toa. Men tillslut blev planerna ändrade och vi kollade nog på den sämsta svenska film som finns. Visst den bjöd på skratt men jag säger bara : Va !?
Jag fattade inte ett skit kan jag säga.

Dagen till ära har bjudit på ren lycka för jag och stina har beställt Coldplay biljetter.. vad säger ni nu då ?
Det är ganska ofattbart  men sant.. 


Och jag svär att varenda fyllo på varenda bänk i varenda hörn hälsade på oss Natten jag fann dig

Första dagen på fotbollsskolan och datumet råkar vara Fredagen den 13:e. Men det gick bra , liite för jobbiga ungar ibland men jag menar vad förväntar man sig av ett par flickor födda 2001 och 2002. De är ju nyfödda.
Konstigt nog fanns det två söta tjejer i min grupp vars namn var underbart vackra.. Åsa & Noa (!!!)
Dagens "jobb" är nu över och jag har precis lagat mat. Håkan Hellström är grym! Speciellt att laga mat till.. eller nej, hans musik är grym till det mesta. ( undantaget kanske är att lyssna på honom i pappas närvaro, lite för mycket fördomar från hans sida! )  Tur att jag inte bor i lägenhet, jag menar stackars grannar som skulle få höra mig sjunga med i alla låtar.
"..Men jag svär att jag hörde frälsningsarmén sjunga om att lämna allt bakom sig.."


Dags att duscha för att sedan spendera kvällen med Noa (vilket kanske är ännu jobbigare än att ta hand om småungar, eller ? )

I like it in the city when two worlds collide You get the people and the government Everybody taking different sides

Det här känns konstigt, jag är nästan lite chockad. Hur kan jag sitta uppe i mitt rum och ändå vara uppkopplad till internet? Inte så konstigt om man tänker efter.. jag har nyss instalerat trådlöst internet och hur skönt är inte det ? ( Och  jaa. jag inser att vårat hushåll inte är dom som fick det först...)
En tråkigare historia lyder som så att vårat kylskåp har pajjat och nu har vi  ingenting att äta förutom fryst kyckling och glass.
Eftersom detta problem uppstod ska jag nu cykla ( jaa cykla eftersom jag har fått lånat knivstas kanske skönaste cykel) ner till ica och köpa mig något man skulle kunna kalla frukost. Något i stil med Jordgubbar, grape frukt och Yoghurt.. och bara njuta av mitt sommarlov.

Internet är nästan lite för snabbt nu.. det är galet.


och jag är lite för seg, har alltså fortfarande inte kommit iväg eller duschat.. så här har det inte blivit någon "frukost". Det får väl bli en brunch (?)

Driiiveriiidriiiveraaa, Gud vad jag är glad!

Nosygos kommer hit, jag ska ringa min alldeles egna Ida och jag har sommarlov..
Hur känns det ?

Jag känner ingenting.

ååsa

Hope you're happy now

Jag är liite för glad i detta ögonblick för jag kom tvåa!!!! Jag fick Mvg i sömnad och Vg i matte (sen vet jag inge mer)

Ettan förlora Tvåan vann.. det är väl så det brukar vara ?

om någon undrar vad jag "vann" så var det att mitt ikea-plagg blev utvalt av en jury, så jag kommer vara tillsammans med tjejen som kom etta på ikea'a design avdelning och hjälpa till, men vet ni.. jag berättar mer sen!

ikea klänning


If I don't live today

Nu har jag rensat skolans knapplådor och det är helt otroligt hur mycket knappar dom har.. men typisk nog har dom inga små svarta knappar (!!) hur konstigt är inte det? Det är väl dom de borde ha på lager... aja , knapphålen ska snart göras sen får jag leta knappar efter skolan.

Jag  var ute för en minutsedan och nu regnar det, snacka om känsla för när jag ska gå in och inte (?)

SIsta skoldagen och jag är varken lycklig eller ledsen. Jag fattar inte att det är sommarlov i morgon. Älskade sommarlov. Jag har ganska jätte mycket att göra hela sommaren, halva sommarlovet är ju uppbokat med fotboll, resor och jobb hit och dit. Lite ledsamt att det inte är som när man var liten då man verkligen hade sommarlov och inte behövde göra något av det som kallas att jobba. Men man ska leva i nu:et och njuta av var dag, även om det regnar.

when I'm right, I say I'm right If I'm wrong, please tell me I'm wrong come on home with me tonight let me love you all night long

new york

Jag tror att jag längtar..

Men den gamla goda tiden nu kommer den aldrig tillbaka...

Den där känslan man får när man är stolt över sig själv för att man verkligen har tagit sig i kragen och gjort det man ska göra. Ja, den känslan som gör så att man verkligen känner för att unna sig något gott eller bara unna sig att inte göra ett piss och att inte behöva bry sig. Den specifika känslan har jag nu inom mig. Jag har precis gjort klart mitt Power Point arbete om "Mitt Drömyrke".
Nu ska jag unna  mig att gå hem från skolan..

..eller göra något annat i den stilen.



Guess What ! Jag kom på att jag inte alls kunde gå hem eftersom jag ska skriva om Berlin på tyskan.. Fan!             

Do whatever you have to do you know I love you



"Nu sätter du dig som vanligt och bloggar om hur jobbig denna morgon var och hur kul du hade i helgen och hur gärna du vill ha helg.."
- Marina

Stämmer kanske, hon börjar lära sig mina måndagsrutiner.

Vad jag bryr mig om nu



Kom precis hem från Ica kniven, handlade lite frukost och en liten godis påse. Jag brukar aldrig lyckas med att "bara" köpa lite , det blir allt som oftast en hel påse, men jag lyckades. Nu ska jag göra en macka för att sen lägga mig i sängen och hugga in på godiset med datorn i knät. 27 dresses väntar på mig (filmen, för er som inte förstog).
Kanske är det så jag laddar inför i morgon då det är en vanlig skoldag! Känns töntigt att vi har alldeles vanliga skoldagar med läxor och allt enda fram till skolavslutningen. Fan!

God natt till alla som går i skolan som vanligt i morgon
och till er andra; hoppas det regnar i morgon!

When the truth is, I miss you Yeah the truth is, that I miss you, so



Denna låt gick på repeat ett bra tag i går, vilket inte är så konstigt eftersom att den är så bra. Nu går den på repeat igen.
Igår spenderade jag min kväll, så som kvällen innan, hemma hos Noa. Hon gled runt i sina ärtgröna shorts, som jag hade strykt tidigare på kvällen, och en Cristiano Ronaldo tröja för att hylla Portugal (och hans skönhet). Jag satsade på svart och hade på mig något mina följeslagare kallar för kropsstrumpa. Nikolina kom förbi och vi drog ut på en flummig promenad, då både min och Noa's fantasier spårade en aning.
Efter ett tag hamnade vi i Noa's säng och jag kan fortfarande inte komma underfund med om den var skön eller inte.

Min systers pojkvän, Richard, tyckte inte om att jag inte hade ätit så mycket idag så han ställde sig och gjorde mat till mig. Han gillar att agera pappa åt mig, min syster gör likadant ( agerar mamma åt mig)
Han har även börjat säga Valdis istället för Åsa, vilket är lite sött.
I morgon åker dom till Danmark för att prov jobba på en restaurang som servitrisoch servitör. Jag undrar bara hur det kommer att gå med språket ? Kommer dom kunna förstå vad folket beställer ?

Jag funderar på att gå ner till ica och inhandla diverse ätbara ting, så att jag får någon frukost i morgon. Men jag måste ju gå(!) eftersom jag har lyckats bli av med min kära lilla cykel.
Min cykel som har varit med mig i så många år, den som är liten, röd och ful, den som jag känner mig handikappad utan. Jag saknar den!

Min kära enda vän..

Min kära enda vän jag vill ha allting Du älskar mig och jag vill ha dig Jag tror jag ska kasta mig igenom ditt fönster rusa rakt in i ditt liv Du har lämnat mig på den jävligaste av platser och jag vill ha dig På teven säger dom att kärlek finns runt omkring oss och astronauterna kan känna det långt bort Men kärlek har svikit mig allt för många gånger och jag vill ha dig Jag tror jag måste lämna allt bakom mig igen och jag tror vi måste starta om på nytt Du har lämnat mig på den jävligaste av platser och jag vill ha dig..

Livet är en komedi för den som tänker En tragedi för den som känner Går samma stig med mina vänner Spelar ingen roll vad som händer Det är bara mitt liv o hur jag känner


Sommarlovet är fortfarande inte här. Jag tror att det är här, det känns som det. De flesta slutar på tisdag, jag slutar på onsdag. Surt. Den första veckan på sommarlovet så ska jag vara ledare för fotbollsskolan, en vecka då små kids spelar fotboll och har vattenkrig på dagarna. I år är det tredje året jag är ledare och inför varje fotbollsskola är det en "utbildning".
Årets utbildning inträffade i dag. Stina Noa och jag var där, Stina var lite smånervös eftersom detta är hennes första år som ledare, Noa var cool och jag uttryckte den neutrala biten. Nu hoppas vi på att vi får ett par söta ungar som inte är allt för dryga, elaka, lata och hungriga. Jag ska köra med mina ungar rejält, situps och armhävningar hela dagen varje dag. Sen ska jag lära dom allt jag kan.. plus det jag vill kunna.

Igår blev det mys med Noa(toa) , deep talk som vanligt. Våran följeslagare (emo)Stina var tyvärr inte med på vårat fiolspel denna kväll. Hon spenderade sin tid på annat håll.
Ikväll kanske det blir annat än en chill kväll.
(Observera! Jag sa kanske )

I hela mitt liv har jag väntat på livet Jag har längtat efter nån att längta till

När det är fint väder är det inte kul att blogga. Ja , varför ska man sitta inne och skriva några informerande rader till Sverige's befolkning när man lika gärna kan vara ute och till exempel: Sola, Segla, Spela Fotboll, fira systers student, vara trevlig med mera. Tro det eller ej men dessa ypperliga aktiviteter har jag faktiskt utfört de senaste dagarna. Så nu sitter jag här med en cykel mindre ( jag rekomenderar inte att  låta cykeln stå olåst ) och känner på mig att något stort kommer hända.

Att titta ut ur dörren hjälper hjärnan att inse precis vad som kommer att hända. Min far står utanför i bar överkropp och...

... målar (!)

Garaget var först på tur och så småning om är det husets tur. Färgen är röd. Knutarna skall bli svarta á la skärgårds style. Nuvarande färgen ska vara mörk gul men ser mer ut som en smutsgul/orange färg. Jag kommer inte känna igen mig längre.


And I won't change for the glamorous


" 'Cause I remember yesterday When I dreamt about the days When I'd rock on MTV, that'd be really dope Damn it's been a long road And the industry is cold I'm glad my daddy told me so He let his daughter know.."

Slutet har just börjat mellan dig och mig

God Morgon ! (bra början ?)

Solen skiner, min hårbotten kan man inte röra, mina ögon gör ont och jag har svårt att svälja. Konstigt nog känner jag mig inte sjuk, eller rättare sagt jag är ganska pigg och alärt för att ha så ont. Kan vara för att jag absolut inte vill vara/bli sjuk. Eftersom jag kännde av denna smärta när jag vaknade så ringde jag ett telefonsamtal där jag meddelade att jag var sjuk och skulle inte vara närvarande på dagens lektioner.

En stor vattenmelon bor i vårat kylskåp, den är min. Jag har inte ätit frukost, vattenmelonen blir min frukost.

För övrigt har jag upptäckt att jag har tappat känseln längst upp på mitt högra ringfinger. Troligtvis har jag förfryst det liiiite för mycket. Inte bra.

Min frukost väntar och jag ska plugga.

Så du, var noga med vad du drömmer. Annars blir du lätt besviken.

Jag har insett att det svåraste med att blogga är att börja. Liksom början av en bit onödig information, hur ska man uttrycka sig för att läsarna verkligen ska orka och vilja läsa något?  Jag tycker att jag borde ha kommit underfund med detta problem för ett bra tag sedan, jag har ju trots allt bloggat i två och ett halvt år. Problemet återstår och ni får stå ut med dåliga "Starter".

Appropå att börja på saker och ting, så slutförde jag min kusins "bal"-klänning som jag hade i uppdrag att sy. Här är jag i alla fall duktig på att börja ( när det gäller att sy ) men inte att sluföra det jag en gång tagit mig tid för att försöka skapa något ur ett tygstycke. Men klänningen är klar även fast jag fick sy om blixtlåset minst 5 gånger. Men slutet gott allting gott (?)

Under morgondagens lektioner funderar jag på att byta skepnad och inta min possition som Skolk-Åsa. Ligga hemma och softa låter ganska mycket roligare/skönare. Men faktiskt så hade jag tänkt att plugga, jag har ju fortfarande naturkunskaps uppgifterna kvar och även bild uppgifterna.
Kanske kunde jag baka något till Martina's Student. Eller bara ta igen föregående natt's vaken-timmar.

Vill även tillägga att dagens Puss går till Ida!


Du säger att det är tufft o va tjej. Att du inte vet om dom gillar dig Eller om du bara fyller nån kvot. Är det nåt bra jag gjort?

När alla clownerna har gått från jobben så visslar fåglarna i träden, det finns ingen poäng i att vara fri längre För jag vet att den här natten kommer döda mig Oh-oh ooh yeah Om jag inte får va med dig Klubbland Folk säger att allt är för konsten Inget för berömmelsen Men ni ser ut som dockor i kulisser Åh, vad jag saknar Ernst-Hugo...för patetik är konst och konst är att förstå Det har blivit svårt att älska, när all kärlek lett till besvikelse Och compadres Lever på gränsen till förintelse Och compadres, ni trodde man kunde svika kärlek Oh-oh ooh yeah Men det kan man inte Jag vet att du är ledsen Jag är ledsen med För allt som är kvar är en dröm om vad kärlek kunde va Jag läser aldrig Proust igen För slutet gör för ont i mig Slutet har just börjat mellan dig och mig..

.

det ska inte vara så här


RSS 2.0