i'd kill for an adventure


jag lockar håret men det vill inte.!!

and in my room its gotta be at least a thousand degrees and where am I?

As party igår i mammas lokal. Klassfest med jultema! kan de bli mycket bättre ?
och nu är frågan Hur snygg var Elina?
hon skulle ha vunnit mitt bästa utklädnad om de fanns ett sånt pris.


So if your ever feeling down, Grab your purse and take a taxi, To the darker side of town, That's where we'll be

Mina fötter är faktiskt ett stort (STORT!!!) problem i min vardag. De flesta vet hur mycket jag hatar mina fötter, men för er som inte vet vill jag nu informera. Jag hatar dom så mycket att jag skulle vilja skönhets operera dom !!!! På riktigt, inget skit snack här heller. Försmå hälar, för breda framfötter, knöliga, extrem hålfot och allt därtill. Fast jag vet inte riktigt om jag hatar fötter eller om jag bara hatar att jag aldrig hittar skor och när jag väl hittar ett par så gör dom förbannat ont efter ett tag. Jag kanske hatar skor mer..
Ett farväl till min fina psykolog hann jag med idag. Känndes lite tomt när jag gick därifrån, men om de här inte blir bra så byter jag tillbaka annars får jag ringa henne, när som helst. Det ni!!

Och eftersom att jag  har blivit en sån Whitney Houston tönt så ska jag nu springa till tv:n och kolla på The Bodyguard.

It's cool we can still be friends..

Jag läste att Emma hade klickat hem färgade linser, det vill jag också göra. Hur fräckt med bruna ögon?
Du kan ju också göra de om du vill här

I want to be with you, be with you night and day

Vissa dagar sätter sina spår, idag är en sån dag. Spåren hamnade på mina händer. Jag har nämligen brutit en nagel, skärt mig på en tråd, klippt mig i fingret och stuckit mig fingrarna ex antal gånger. Det är inte lätt att sy när man är sjuk och håller på att få syrebrist på grund av att näsan inte vill släppa in , eller ut, någon luft. Men det var ju värt de så här i efterhand när jag inser att jag har nästan sytt klart en klänning på en dag. 
bra.

Everything I touch turns to shit,Everyone I tryto love won't hear of it,Now my handsare overfull of thingsI'd like to give

Det är något fel på mig, jag har just läst att man vanligtvis är förkyld 1-2 gånger per år. I år har jag minst varit sjuk 5-6 gånger och varje gång i minst en vecka. På måndag ska jag ringa en husläkare som jag hoppas kan förklara varför jag blir sjuk så ofta. Har precis kollat på Harry Potter och druckit en hel del citronvatten och de är väl de godaste vi har här hemma. Pepparkakorna är nämligen slut och nu finns det i princip bara nötter och potatis här hemma. Ica stängde för en och en halv timme sen, och jag tror itne att det skulle vara så nyttigt att ta en promenad ut till statoil bara för att slösa pengar på något som försvinner på en kvart. Plus att jag tror att det bara gör mig ännu sjukare.
Någon som har en bra huskur ?

I tried so hard, and then I tried again

I've had a hole in my heart for so long an empty spot that I could not explain I tried to do thing's right And always did wrong I tried so hard, and then I tried again I've searched the whole world through for answers Forgotten all the places I have been Now that I've found love around the corner Please hurry, you know, We're not seventeen So let's not waste more time Let's not waste more time Let's not waste more time on white lies and denial So here you are now standing at my doorstep And all my hesitation fades away It's you it's you it's you It's always been you Now come along, our new life start's today So let's not waste more time Let's not waste more time Let's not waste more time on white lies and denial I'm so sure we'll be just fine 'cause I'm yours and you are mine Let's not waste more time We know we're down for survival..

Nu orkar jag verkligen inte slösa mer tid på en dum artikel som inte kommer någon stans, det får bli gjort i morgon!

Cool kids never have the time

Jag undrar nästan om någon har smulat ner några sömnpiller i pepparkakorna. Jag är slut, mina ögonlock drar sin neråt mer än jag vill. Kvart i sju är klockan och jag har ju fortfarande en tid kvar innan jag ska sova. Men jag har en del saker att avklara innan morgondagen då jag åker in till skolan och dödar 4 och en halv timme innan jag måste stå ut i ytterligare 3 timmar. Men jag har snart ingen tid kvar på vissa lektioner, så de är dags att kämpa tills på torsdag. Och hela vårterminen för all del..

Because in my dreams I see you again


I can't wait


Where are you christmas?


How the Grinch stole christmas är den bästa julfilmen enligt mig. Jag blir alldeles varm inombords.
Men jag har två problem.. både den 18:e och 19:e ska jag på såkallat maskeringsparty (klassfest respektive inflyttningsfest) som man hör på namnet är de dresscode av de lite ovanligare slaget. Jultema ena dagen och "har jag kommit fel?"-tema andra dagen. Problemet är nu det att jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig?

Ps. Mia !!! Jag bor gärna hos dig !


You're the one for me, fatty!

Lussebullar, glögg och julmust har precis kommit innanför dörren. Klart jag inte sitter här längre. HEJ!


Don't you dare walk away from me..


Ska precis gå och lägga mig men drömmer lite om en stor (..eller liten för all del..) 30-tals lägenhet där jag kan få bo med någon jag tycker om. En ljus och fin. Med stora fönster och fönsterbrädor där man kan sitta och dricka te och kolla ut över gatan nedanför, eller en fin innergård. Stora tavlor. Jag kan verkligen se mig själv sitta där ( mer dansa) och lyssna till min underbara musiksmak + lite Whitney Houston som tydligen har blivit en del av min musiksmak.
(Favoriterna är i alla fall "How will I know" och "I have nothing").
Nu ska jag fortsätta drömma.

I swear to tell the truth and other stories


Carolina Gynning

You got the freedom to choose


Så vad gjorde jag igår , förutom att gråta till en sorglig film? Ganska så mycket faktiskt. Det blev julbak med ett par dunder fina flickor hemma hos en dunderfin tjej. Hörde dock att  det endast var knäcken som lyckades. Sen for jag hemmåt för att laga mat med ett par lika fina flickor. En lagom lyckad lasagne och mycket prat. Fick även för oss att vi verkligen trivs i varandras sällskap, tur det. Det är ju trots allt så att vi umgås varendaste skoldag. Vi insåg att det inte hände så mycket som vi skulle kunna nöja oss med, så vi sa hej och hej och jag gick hem. La mig i sängen och kollade på "A Love Song For Bobby Long" . Måste säga att jag inte har sett John Travolta vara så bra i en film sedan Grease.
Jag är sugen på amerikanska pannkakor och julklappar. Ja.. varför inte ?

.

..and I will hold you forever never let you go.

You don't wanna know me when i'm lonely

Det var inte så farligt att åka till skolan i förtid, jag hade en trevlig pratstund med min fina bildlärare om framtiden. Sen så visade det sig att han lyssnar på grym musik, glider runt i Ramones tröja och spelar blandskivor där till exempel Bloc Party fanns med på en del ställen.
Piller människa har jag också blivit, en hel del piller måste jag börja ta nu varendaste dag. Jag gjorde ett stort misstag när jag satte mig ner för att börja läsa om alla biverkningar. Håravfall, viktökning/-minskning, svimningar, hjärtklappning, synförsämring och ja en hel lista till. Kan verkligen se mig själv smällfet och utan hår! Det skulle se fint ut, tycker ni inte?
Så att läsa biverknings listan rekomenderas ej. Nu är de bara att börja hoppas på att jag inte är en utav 100.
Sen så var kvällen emot mig , i alla fall dom som jag spenderade den med.
N&S Vs. Å 1-0  Jag är tydligen mytomanen. Nästan så att jag lurar i mig själv att det är så. Men huvudsaken är ju den att dom verkar tycka om mig.

I wish i did'nt have to warn you, I wish i did'nt have to let you know


I decided long ago, never to walk in anyone's shadows



Idag torsdag , i morgon fredag. Vilket innebär att en hel del saker måste bli gjorda, frågan är om denna fredag bli som övriga fredagar eller blir den något extra? Jag har ju trots allt sovmorgon tills 12.55 men nej ,i morgon ska jag upp som vanligt och åka till skolan vid 8 för att rita.. och trycka. Sen börjar skolan för mig. Kanske att jag tar en och annan rast mellan allt det där.

På lördag blir det mys med julbak hemma hos Nikolina och sen kommer mina fina tjejer: Stephanie, Josefine och Ida! Nu vill jag verkligen sova. Konstigt?

22.22
I wish!
22.23

Jag är vekligen på gång nu.

My finest day is yet unknown

Jag vet inte riktigt vad som har hänt med mig.. jag lyssnar på Boyz II Men, Whitney Houston och Miriah Carey.
Och jag har insett att Jessica Simpssons låtar gör mig lycklig på ett konstigt sätt. Är det inte lite pinsamt så säg?
Det är väl något med detta väder som har sitt spel i det hela.

Allt känns lättare såhär innan jul. Snart lov, snart london, snart helg, snart klar med skolarbetet men de är vekligen bara snart eller lite längre än så.
Jag längtar verkligen tills allt blir bra igen, har tyvärr hört att det kommer ta ett par år. Snart är väl dom åren förbi också. Allt går så fort.
Nu har jag i alla fall träning.


of course I do..





Julklapps tips, någon ?

RSS 2.0