don't lose your trust

Nu sitter jag här i Nyköping, min gamla hemstad, hemma hos farfar och maggan. Medans pappa åker ännu mera söderut, till Frankrike tillochmed, stannar jag här tills måndag då jag ska ta tåget till stor stan för att besöka Minimarket igen. Då det antagligen blir steaming och packning för min del. Har en liten önskan om att dom behöver extra hjälp veckan framöver så att jag kan få åka ner till Köpenhamn på modeveckan där. Nej för det skulle inte sitta helt fel.
Folket har börjat röra sig mot sängen här och gud så skönt det skulle vara att sova ordentligt i natt. I morgon ska jag sno en cykel och göra en såkallad "trip down memorylane" och sedan träffa kusin antar jag. Hoppas att vi kan göra något kul. Jag är sugen på att gå på Brüno.. men den kanske han har sett..

Once upon a wish



Hon heter Emily Bear är 7 små år och har komponerat 126 låtar och hon har memorerat ett Mozart stycke som tar över 40 minuter att spela. De är nästan läskigt

I'm the diamond in the dirt

Inte riktigt klar med vissa saker, borde sova för att vakna tidigt i morgon och slutföra det. Så i morgon ska jag rita, rita & rita. blablabla.. ingenbryrsig. Funderar på att göra något drastiskt. behöver lite förändring. Håret ska jag inte röra, så vad finns det man kan förrändra ? Tips tack!
Nu har mina ben domnatbort tusen gånger, jag ser lite halvsuddigt och lyssnar på 50 cent. Jag tror att jag måste sova


To die by your side is such a heavenly way to die

Såg precis att vår lilla Australienare har börjat med bloggen. Galet avundsjuk blev jag, speciellt när jag måste sitta hemma och jobba när de duggregnar och är skit dåligt. ( Att det regnar gör i och för sig ingenting eftersom jag ändå sitter inomhus, men ändå? ) Jag har börjat känna konstiga saker i halsen sånu håller jag väl på att bli sjuk igen. Min kropp är mycket underlig när de gäller sjukdomar, jag är alltid sjuk!!! Nu ska jag fortsätta med att rita.hej


This is not a love story

Det blev en springrunda när jag vaknade, så skönt. Sen tog jag tag i mig själv och gjorde hårinpackning och fixade naglarna. Men mycket annat blev det inte idag . I morgon tänkte jag passa på att åka till Stockholm och satsa på en bättre jobb dag då. Och om de ska bli så.. så är de nog dags att sova nu. Dröm sött!



Någon som vet vart man får tag på filmen? Trailern är ju hur mysig som helst.

If she is bad he can't see it, she can do no wrong

Jag vill resa! Stinisfinis har nu åkt mot Bejing för att åka vidare till Australia, hon skippar alltså den hemska hösten här i Svearike för att ha sol i ett halvår. Jag har inte fattat det riktigt. Men lite sorgligt är det allt.. eftersom hon kommer säkerligen ha dunderkul medans vårat liv rullar på som vanligt här hemma. Jag ser fram emot att sluta skolan och få resa jag med. Men just nu vill jag bara vara på semester i någon vecka med en man som jag tycker väldigt mycket om (och då menar jag inte pappa). Livet är dock inte alltid som man önskar och tror.
Och allting kan vända på en sekund så nu finns det en hel del irritation hos mig, en önskan om att allting kunde varit så mycket bättre om saker man ångrar kunde försvinna och så vidare.. aa ni fattar!

I morgon blir allting bättre när jag har varit ute och sprungit, jag behöver det. Mina tankar går på högvarv och jag känner mig frustererad. Och kan jag någonsin lära mig att man blir inte gladare av godis!!!!!!!!!!

It’s the perfect crime

Nu har jag lyckats framkalla en jäklig tandvärk igen. Åsa + tandtråd är inte en bra kombo. Pappa är hemma igen och nu vill han att jag ska umgås med honom men jag har för ont för att vara trevlig. Men snart lägger jag väl mig i soffan och degar bredvid honom för i sängen kan jag ju inte ligga. Jag har nämligen en riktig Walk-In-Closet idag!




 


Ps. Varför växer inte mitt hår som ogräs ?!?! Ds.

För mycket vatten ska rinna under många broar innan jag glömmer dig

Har precis lekt frisör och resultatet blev okej. Stinis finis lät nöjd i alla fall. Det är viktigast.
Praktiken på Minimarket var dunder. Länge sen jag satt vid en symaskin så det kändes skönt, speciellt när man vet att de man gör behövs göras. Ska dit igen i början av augusti och hjälpa till ännu mer inför Köpenhamns visningen. '
Igår var mysigt, mycket fram och tillbaka men vi träffade trevligt folk  till exempel den där Steff som jag inte sett sen skolavslutningen. En tur på den trevliga nattbussen och hem till Karl, där jag fick höra lite trevliga saker. Killen är dunder.
Idag ska jag stanna hemma, så försök inte tvinga med mig ut!!!! Städa är ett måste sen ikväll blir det självdiciplin och jobb. Men just nu har jag panik, är hungrig och börjar känna mig stressad över typ allt. Så de där med självdiciplinen måste komma redan nu. HEJ


Losing the reasons why

Jag har funderat en del på de där med önskningar inför födelsedagen. Och jag kommer fram till ingenting. Det går inte att komma på något förutom små saker som man alltid vill ha typ fina trosor, skor och smink. Inget materiellt jag önksar mig bara känslor och ett fint liv. För snart ligger hela livet i mina händer, ingen annan som tar hand om ens sparkonton och sånt jag inte vet om än. Och konstigt nog verkar jag inte vara den enda som inte kommer på vad dom önskar sig. De flesta jag känner som fyller vuxet detta år kommer inte på vad de önskar sig. Är det nu den tiden börjar? Tiden då man redan har allt och inte behöver mera materiella saker?
Jag rensade/ar mitt rum nyligen och insåg hur mycket skit jag har.. ändå gör jag mig inte av med det. Det finns där i fall att jag vill kolla/ta eller bara veta att det finns där om fem år också. Förhoppningsvis när jag inte bor kvar i mitt flickrum men jag har antagligen kvar det. Men återigen frågan var - Vad önskar jag mig?!

Nu önskar jag mig sömn. God natt!


It's a cruel cruel world, to face on your own, A heavy cross, to carry along


We can play it safe, or play it cool,
Follow the leader, or make up all the rules,
Whatever you want, the choice is yours
So choose!
It takes two
and it's up to me and you to prove it


Dom är genier, någon som håller med?




Fan de samma mannen!





Sånt man gör när man börjar bli frisk..
Jag hatar nog att vara sjuk, jo verkligen när man måste krypa fram för att det gör för ont att ta sig fram på annat sätt och när man inte kan äta för att det gör för ont att svälja och för att det kan komma upp igen och det enda jag vill göra är allt man inte kan göra när man är sjuk.
Nu ska jag och min onda kropp dra sig ner på stan!

frisk tips ?

The streets were never really mine

Det låter precis som att någon är i mitt hus, men det tror jag inte på. Men jag hör steg. Jag har inget emot att lite spöken bor här också, inte idag i alla fall. Snart ska jag nog gå en lång promenad, blir ingen springtur idag eftersom jag har tre blåsor på en fot och jag duschade precis. Har ringt emma, inget svar, hon sover kanske.  Det är dags att börja jobba med mina små projekt nu!! Och fort ska det gå!
Och förresten.. sa jag MINIMARKET ?!

All I ever do is thinking about us

Igår blev det som jag sa med jobb och träning men de där med städningen gick en aning sämre. Borde också springa nu men jag har träningsvärk. Borde göra mycket idag, jag som är ledig och allt. Men det kanske inte blir något, vem vet ?
Sy kanske. En skjorta eller sy klart alla andra små projekt. Eller bara vara med fina vänner.


blablbalbala . jag är sämst på att blogga haha

RSS 2.0