And the longer I wait the harder I’m gonna fall


Jag har inte mycket att berätta men i morgon åker jag till farfar sen är de måndag och ni vet vad som gäller.

How long must you wait for it?


Nu känns det nästan lite tomt här. Jag har haft sov sällskap sedan i lördags men nu har jag ingen fin vän här det är bara jag. Alldeles själv i min säng. Enligt mig var det lite mysigt, tycker dock lite synd om Noa som var tvungen att sova mellan mig och Amanda. Jag misstog mig en eller två gånger när jag trodde att det var  Karl-Peter som sov bredvid mig (dock en smalare version) och Amanda körde på fosterställningen antar jag.
Idag borde jag ha öppnat skolböckerna lite mer än vad jag nu gjorde, om jag ska vara ärlig så har jag inte ens lagt ett öga på dom. Så dåligt samvete inför mig själv är väl ungefär vad som gäller, men imorgon skall det gott göras med plugg, träning och städning.
I morgon vill jag att dygnet skall vara mer än 24 timmar, och där har vi en bra anledning till att somna.

Förresten, om jag skulle svara på confession-frågor så skulle jag ha erkännt att jag alltid (!) fäller en tår till detta klipp!


I don't care what nobody says, no I'm going to be his lover Always mad and usually drunk But I love him like no other



It's you, it's always you
just belive me this time.

Say why you never call me man you never seem to call now that I’m OK


Jag somnade med ett leende på läpparna igår, efter att ha kämpat med Renässansen somnade jag nöjd men väcktes av ett samtal som gjorde mig lycklig och därmed somnade jag med ett leende på läpparna. Även fast det mesta är skit så ser jag äntligen något possitivt här och där. Och jag behöver detta lov för att ladda om, få en helt ny start, lära mig att hantera vissa situationer och bara försöka vara lycklig.
 
Har dunkat i mig lite frukost och ska ner till gymmet. Sen väntar mamma på mig inne i uppsala. Jag ska försöka starta renoveringen av rummet idag, eller i alla fall köpa massa saker.
Och för en gångs skull önskar jag er en trevlig dag, hej!

Too cool for school

Galet trött men galet nöjd att jag har skrivit 3 hela sidor om Renässansen!
Nu ska jag ladda inför morgondagens plugg med lite Gossip Girl. Goder Natt.

But I love him like no other



Jag fick ett kusinbarn igår och du hittar mig på sida 28 i skolkatalogen.

I've got a lot of things, I have to do, all these discrations, our future's coming soon, we're being pulled In hundred different directions


Här om dagen fick jag en känsla som jag älskar. Känslan av att vilja något så mycket att jag håller på att spricka. Just därför ska jag nu plugga, för att jag ska kunna genomföra min vilja.
Ja, det är fredagen innan lovet och ja jag ska sätta mig och plugga och lyssna på Kings of Leon's Live spelning som jag missade igår på radion! Sen får jag se om de för en gångs skulle blir en hemma kväll, men om jag fick gissa så har jag ganska fel.
Ett utav mina stora "problem" jag klarar inte av att missa någonting, i och för sig så dyker alltid samma tanke upp när jag är på väg hem.. "Ovärt! jag borde stanna hemma nästa helg!"

och jag ska äta Thai mat idag, om någon ville veta.

You think I’m up when I’m breaking down

Det är lite underligt att jag mår så himla bra av att träna. Jag är som natt och dag , innan och efter. Ni kan nog gissa er till vilket humör jag är innan och efter. Jag blir så lycklig, tills jag inser att jag måste plugga Kultur & Idée Historia. Är det verkligen nödvändigt att läsa om en massa konst historia. Konst och teater. Känns lite väl anpassat efter teater-eleverna när de bara snackas om Shakesper och all Commedia dell'arte och om hur alla teater Scener såg ut under antiken. Och alla kyrkor vi har kollat på genom en power point presentation och om hur egypterna uttryckte sig i reliefer och massor med annat babbel. Jag kanske vill veta vad dom hade på sig för kläder och vilket material dom använde sig av och hur dom sydde allt. Nu när jag tänker efter så har jag faktiskt ingenaning om vi har pratat om de? Kanske är så att jag måste vara lite mer närvarande på dessa hemska lektioner som är både långa och tråkiga.

Nu ska jag i alla fall skriva om Shakesper och hans liv.
Break a leg Åsa!

Det är oftast jobbigare att tänka på något än att bara göra det!

Nu vet jag vad jag ska göra på lovet. Jag har 20 uppgifter jag borde göra, alltså varenda dag på lovet ska jag läsa, rita, sy, skriva. Och denna gång ska jag verkligen försöka. Jag ska gör precis så som min Samhällslärare's gamla mamma, som tydligen var död sen många år tillbaka och ehm.. ja .., brukade säga " Det är oftast jobbigare att tänka på något än att bara göra det!"
I mina öron är de mycket kloka ord. Jag som skulle göra om rummet hos mamma under lovet. Lite synd att jag bara har mig själv att skylla att jag måste plugga. Damn!

Skissade  på årets ikea-plagg och jag tror nog att jag ska göra två plagg denna gång. Jag  skulle vilja göra något roligare än en klänning, men nja. Det blir nog en klänning och ett linne. Skit tråkigt, jag vet !
Vi håller ju trots allt på med att sy byxor.

Kvällens planer lyser upp dagen litegrann med bio. Och denna gång ska jag köpa popcorn!


PS. Jag är så tråkig!!!


And how did you expect me to belive in every word you said.

Jag vill inte tolka någonting, för mitt eget bästa.


This is your life

Jag kände helt plötsligt att jag håller på att gå under. Det är nice!
inspirera mig .. säg vad som helst, bara något bra eller bättre..

Tack!


When I was younger, handsomer and stronger, I felt like I could do anything.



 


I've been searching a long time for someone exactly like you



Jag känner igen mig.

I've got a heart on fire

Jag har inte skrivit något på länge, jag har inte haft något intressant att säga. Kan väl inte säga att jag har så mycket intressant att säga nu heller men ja.
Så nu vet jag inte om jag ska skratta eller gråta åt mig själv. Jag övningskörde igår, in till Uppsala. Det gick väl sådär med tanke på att jag fick motorstopp vid varenda rödljus. Det var väl 4 stycken totalt. Folk på gatorna skrattade, jag grät (innombords), pappa blev stressad och jag blev ännu mer stressad. Ni kanske förstår gårdagens drama.

Tog en sväng förbi Amanda, gick ner på stan och käkade, åkte till Knivsta och Noor. Träffade ett par tjejer som var på bra humör, drack te och kollade på dumpad. Sen gick jag hem till Kalle, med Kalle.
Som vanligt blev morgonen väldigt lång, idag varade den ända till halv 4 då jag bjöd på frukost på sängen. Och man skulle kunna säga att jag inte har gjort något annat idag för så är de väl.


it's always you The best kisser that I ever knew

Slowdancing tight  My barren heart and I  Your name used to taste so sweet  Then you beat the love right out of me  

It's a mystery how people behave! How we long for a life as a slave When he kissed me I gladly gave in
To a fight nobody could win Man, he left me blue And if I could, I would do it too
I tell you now like I told you before Love is a powerful force And it's a mystery how people behave! How we long for a life as a slave
And tumble into any open arms That will only ever do you harm Oh, you you, it's always you The best kisser that I ever knew

True love is cruel love Not much to be proud of Nerve-wrecking acrobatic backwards bend All for a happy end
It's a mystery how people behave! How we worry ourselves to the grave When he kissed me I lost everything
Then I got up and did it again Oh you you, it's always you The hardest hitter that I ever knew
True love is cruel love Not much to be proud of Ass-kissing mercy-missing faithless friend All for a happy end

Hey Trouble!



jag är trött som vanlig, men jag är inte så säker på att jag menar trött som i vanligt trött, känns mer som att jag är trött på det mesta. Engelska lektion är det och engelska lektion blir det,.. inte! Vi har alltså blivit placerade i datasalen och läraren sprang iväg på möte. Great!

I want this so badly..


And she would never had to know what it's like when your heart brakes

 Jag är bänkad. Bänkad i tv soffan och jag har datorn, nya Elle och så klart Tv:n bredvid mig. Här kan du hitta mig ett bra tag till. Tv-tablån är ju underbar.

19:00 Christine
19:30 Vänner

20:00 Ugly Betty

21:00 Desperate housewives

21:55 Christine

och med glädje kan jag nu berätta att jag har 8 biobiljetter hemma hos mig. På onsdag om en vecka blir det High School Musical.


You know that I can use somebody



Jag är helt såld på denna låt.

I am not what you want

Helgen var bra. Vi bestämde oss för att vara lite extra sofistikerade så vi gick ut och åt på restaurang, vilket var väldigt gott. Och Amanda förlåt för att jag åt upp halva din efterrätt. Drog en sväng till knivsta för att försöka muntra upp sjuka Noa, vet inte riktigt om jag lyckades. Under lördagen var det jag som satt vid ratten från Rosersberg till Mc Donken i Arlanda Stad till Knivsta. Till min förvåning gick det galant och jag var inte det minsta rädd.
Plankstek  till middagen, sen kollade jag på Sverige-Portugal med ett par 49-åriga snubbar inne i stan. Lite besviken på matchen men Ronaldo's utseende skulle jag väl inte klaga på. Sen hem till Anna för att checka hur man såg ut i sexan. Och till sist blev det söndag och vi fick för oss att gå på bio. Mirrors sågs och vi höll på att smälla av av skräck ett tag. Jag tror faktiskt att vi kommer undvika speglar under en lång period, i alla fall i mörka rum.

"Oh my god, it´s you"


Street Style fotograf i Paris :

"On Monday morning, I saw this guy right in the street where I was living. High fashion dress, white socks... interesting. He was busy talking on the phone so I looked for a background first. Then I asked him if I could take a picture for my street style blog and he was very kind and said yes. He was waiting for his taxi to come and seemed to be in quite a hurry, but it was enough time to take some shots.

I wanted to know if he was working at the fashion week. "Kind of", he replied. After having taken the pictures, I asked him to fill out a form with his name and contact data as I always do. When he signed it I just said: "Oh my god, it´s you" - Marc Jacobs gave me the sheet and got into his taxi. What a nice person. And what a great beginning of my Paris fashion week adventure."

styleclicker



Precis så vill jag bli, fast i kvinligt format.

"Yeah sometimes you suck pretty hard but you're the best sister I'll ever get"



GRATTIS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jag saknar dig!

And if I can make it there, I'm gonna make it anywhere


I've had enough


Det är troligvis den äldsta bilden jag har på min dator men jag tror faktiskt att det är den enda bilden jag har på oss två. Därav ser vi en aning små ut, men jag gillar bilden.
Vi var på någon värdelös utflykt utanför Brighton. Jag fyllde år, Matilda var jätte förkyld men höll humöret uppe för att göra mig glad och visst var jag glad. Det var nog 2006. Jag saknar dig!

Nu vill jag fika, någon annan som vill fika ?

You could screw your whole life up and I would still love you to death

Man skulle nästan kunna tro att jag har gått under jorden. Jag har inte suttit vid datorn, jag har inte varit i skolan och jag har knappt haft kontakt med någon. Så nja jag kanske har gått under jorden för några dagar men I'm getting back on track.
Om jag skulle beskriva hur mina senaste dagar har sett ut så behöver jag nog bara använda ett enda ord. Tomt. Helt tomma har dom varit. Jag har vaknat, gjort så mycket som ingenting, har kollat ut genom fönstret och blivit bländad av det fina vädret utomhus, mamma har kommit hem, vi har ätit mat, kollat på tv och sen har det börjat om.
Min nya "livsstil" är inte så intressant, jag ska försöka ändra på den innan jag börjar gilla den lite för mycket.
Så är det, Hur är det själv?

Oh we're still the greatest



En ny favorit hos mig!

Love might bring us both together

Att jag är en pain in the ass att sova bredvid är inte direkt någon nyhet, i alla fall inte för dom som jag har sovit bredvid under min livs period. När jag var liten sparkades jag och puttade till och med ut min far ur sängen ganska ofta. Mamma hade något konstigt "revir" omkring sig, jag rörde henne aldrig. Nu har det mer övergått till att jag ska näst intill ligga ovanpå personen som är bredvid mig, mina ben flyger över den andras ben och ja.. jag ska ligga så nära som möjligt. Annars är foster ställningen en favorit, jag ligger liksom med benen uppe vid huvudet och rumpan är den delen som sticker ut mest och försöker liksom putta bort den närliggande personen så att jag ska få mer plats.
Stackars Kalle som har fått stå ut med mig och mina sovvanor två nätter denna helg. Plus att täcket i natt var en aning för litet för två personer, så jag var faktiskt tvungen att sova extra nära hela natten. Men det är väl trots allt hans eget val.

There's nothing here to run from

Jag är så där jobbigt trött på allt som kallas skola och jag har bara en sak att säga : Otiming.
Veckorna innan lov är alltid värst, alla lärare kommer på att man ska ha gjort si och så mycket i alla böcker och att ett prov skall ha blivit gjort. Det är okej med läxor och prov, det hör ju liksom till. Men de här med att behöva kämpa sig upp på morgonen för att sen sitta på meningslösa lektioner där läraren står i princip och pratar med sig själv , det gillar jag inte. Då sitter jag hellre i en annan miljö än skol eller hem miljö och pluggar, för då går det. Då är jag så smart så att jag nästan blir mörkrädd och jag kan säga att jag är riktigt avundsjuk på människor som gillar skolan.

Someone like you, And all you know, And how you speak

Jag älskar när man har gjort något man inte brukar men något man verkligen borde göra oftare. Dagens, eller snarare veckans, "göra-något-som-man-inte-brukar-grej" var att åka hem tidigt. Klockan elva begav jag mig hem och nu känns det som om jag har all tid i välden på mig. Natten är ju fortfarande ung. Om fem ska jag kolla på film och så småning om somna. Jag måste nämligen vara pigg och alärt (fräsigt ord) när jag ska köra bil, för övningskörning blir det. 
Idag köpte jag förresten ett par skor, på barnavdelningen (!!!!!), helt sjukt att dom har 37:or där. PLUS att dom nog var en aning förstora när jag kände efter. Men vi får se om dom behålls eller om dom åker tillbaka till affären.
Good Night folks!

kattåsa



vi manipulerar bilder på dator designen.

Stranded in this spooky town

Jag är grymt kissnödig, det är lite jobbigt när man har världens roligaste klasskompisar. Adam och Alex, dom gör min dag.
Våran textil trycks lärare dök inte upp i tid, men nu tyckte hon att det passade att komma, när det är tio minuter kvar av lektionen. Nu är det alltså bara ynka två lektioner kvar, matte och dator design. I morse var det lite läskigt, dimma och allt men det var höstigt och mysigt.
Jag är opepp på allt.

She took my heart, I think she took my soul

Idag var en bra dag. Jag hann med bussen, jag slutade klockan 12.10 , jag pratade med en helt främmande människa om modebranschen i 40 minuter (!!), jag köpte inget onyttigt och jag har precis tränat.
Jag älskar när man börjar prata med främlingar, förra veckan pratade jag också med en främling. Han var fransos, lite jobbigt när han fick ett samtal och började prata enormt högt på franska. Sen sneglade han åt mitt håll, smålog , sa något på obegriplig franska och började asgarva. Jag kan knappt ett ord på franska då jag var så dum och valde det hemska språket tyska istället för det "vackra" språket franska. Antar att han skrattade åt mig en aning.

Sen skulle jag nämna kalle också eftersom att jag skulle få 26798237927849238742 besökare om jag gjorde det. Han är ju så populär!

Open up your eyes you keep on crying



Jag är som en isbit, fast klädd i en massa kläder. Mössa, halsduk, långärmad tröja, tjocktröja, strumpor och så ett par byxor som är så tighta så att mina ben domnar bort. Mina händer skiftar lite i blått också.
Och nu ska jag tydligen träna. hej

it's gonna make you love me



Jag vaknade till den här låten i morse och pinsamt nog så tyckte jag om den liiite för mycket, jag piggnade till en aning. Sen tog den slut och jag hörde att det var Miley Cyrus (Hannah Montana bruden) då somnade jag illa kvickt och låtsades som om ingenting hade hänt.
Sen kan jag konstatera att jag älskar Jesper, eller inte ordagrant. Jag älskar hans musiksmak och alla låtar jag får av honom. Dom gör vardagen lite bättre. Kings of Leon var dagens band och dom är redan favoriter.
Och kanske är det så att jag tycker om Jesper lite också, han är lite söt sådär. Ni vet.

Anton 7 år skickar ett mail till Leif Gw Persson: "Har du åkt polisbil någon gång? "

Oh she's only seventeen


5899 riksdaler

Ja tack men nej tack!

You're the one that I want


Samsung F480 TouchWiz

RSS 2.0