Man I'm just tired and bored with myself

God morgon! Ja ,jag har faktiskt fått en bättre inställning till mornar, dom känns ju inte så mörka och kalla längre. Men gud vad jag längtar bort, både jag och pappa känner oss lite deppiga nu efter hemkomsten från Val Thorens. Goggle-brännan är på sin väg bort, den var ganska så synlig för några dagarsen.
Men idag längtar jag inte bort någonstans, för det blir frukost fika idag för min del. Plus att det kan vara så att jag inet har någon lektion idag eftersom båda lärarna som jag ska ha i dag var sjuka igår! Då blir jag lycklig kan jag säga! Nu måste jag börja klä på mig och springa!

What matters


What more can I do?

"Jag behöver dig mer än jag älskar dig, och jag älskar dig så himla mycket" 
den finaste meningen jag har läst på länge 

I'm gonna dance with somebody

Jag tror att jag tar en sväng förbi Val Thorens idag, möjligtvis blir det så att jag stannar i en vecka!

someone like you

if i told you things i did before
told you how i used to be
would you go along with someone like me
if you knew my story word for word
had all of my history
would you go along with someone like me

i did before and had my share
it didn't lead nowhere
i would go along with someone like you
it doesn't matter what you did
who you were hanging with
we could stick around and see this night through

To me you're perfect


Jag tycker om att baka, det vet dom flesta. Det blir liksom en choklad tårta hit och lite cupcakes dit men jag hade tänkt att prova något nytt. Macaroons heter dom , typiskt franskt vilket kanske passar eftersom att det är dit mina ben (fram till flygplatsen sen låter jag de lite större motorerna göra jobbet) ska föra mig nu till helgen. Sen blir det upp och ner för backarna hela dagarna långa. 

En annan liten grej jag gärna skulle vilja köpa mig är en underbar fåtölj vid namnet "Love Seat", ni hör ju hur de låter! Dom ser helt unerbara ut, 120 i bredden och ja man får plats med två rumpor där. En sån ska jag ha när jag flyttar hemifrån!!!


You're just like a dream

Söndagar är egentligen en väldigt bra dag. Man får sova ut, man behöver inte göra någonting alls bara finnas till, lyssna på mysig musik , kolla på film och vara lite kär. Min söndag var nog ideal söndagen. Vakna lagom sent, plocka lite i rummet , lyssna på musik , dagdrömma lite, plinka på pianot, promenad i snöslasket, halvsova lite hos karl-peter och äntligen ge julklappen till honom sen åka hem och ligga ovanpå täcket , dricka saft och äta kakor till mysig musik. Jag tror inte att det kan bli så mycket bättre ?
Ibland uppskattar jag verkligen alla små saker som egentligen inte syns som bara hör vardagen till..
I morgon ska jag njuta lite mer av vardagen och göra ett prov, nu är de dags att sova. Jag tror att jag sover ovanpå täcket nu också, jag gillar de mer!


Doors slam Lights black You're gone Come back Stay gone Stay clean I need you to need me



Bio igår. I Taket Lyser Stjärnorna, jag grät , noa grät sen tror jag att vi kramade våra mammor extra hårt. Nu vill jag krama någon annan extra hårt. Gråta lite skulle jag också kunna göra...!
hej hej hej hej

You're drunk, you need it
Real love, I'll give it



It's not having what you want It's wanting what you've got

Söndagen blev ungefär som vi tänkt oss, den innehöll mycket. Skratt, tårar och mat.
Nu är jag istället sjuk , helt dizzy, inte jätte skönt men i morgon har jag prov och det innebär skola.
Dessutom är de dags att ändra inställning totalt och de kommer gå bra för att i mitt lilla huvud har jag en hel lista som ska avprickas. Quality time med skolböckerna? Kanske! 
 
"Bla bla bla.. " så ser jag de här inlägget!!

Maybe something's wrong with you
That makes you act the way you do
Maybe i am crazy too


RSS 2.0