människor och känslor

Jag är trött på all skit så nu skiter jag i skiten.
Tack och hej hoppas du ångrar dig!


Cause love isn't here

Min otroliga skolsvacka, som man skulle kunna kalla "hata-skola-syndromet", har resulerat i trötthet. Ja, jag är en männiksa som annars hatar att gå och lägga mig, speciellt på vardagar men denna vecka har jag somnat innan middagen två gånger (!!) och jag har somnat vid 22.00 (!!!!!!!) tre gånger tror jag. Hemskt! Och allt jag kan skylla på är att jag är dålig på att plugga + att lärarna suger. Så om någon frivillig skulle vilja göra lite (hehe) Engelska B, Svenska B, Arbetsmiljö och Säkerhet, Matte C, Engelska C, Religion A + Projektarbetets alla teoretiska delar kommentera gärna! Jag delar nämligen med mig av mina restuppgifter.. eller ge mig bara ett jäkla ultimatum så att jag gör detta. Ett riktigt bra lockbete behövs.


You take the best things from me
Then everything gets empty
That's not a world that I need
And I can't do this by myself
All of these problems, they're all in your head
And I can't be somebody else
You took something perfect
And painted it "red"


Vi måste härifrån, den här stan drar ner oss till botten av ån.


botten av ån vare


I want you so bad, it's my only wish

Inga bra telefonsamtal idag, det sög ju. Tack för det Åsa!

I've been working awful hard for you

Klassen sitter och fixar med diverse projektarbeten så här på håltimmen. Jag, vad gör jag? Nej ingenting som har med projektarbetet att göra i alla fall. Tyvärr är det ett måste, så efter skolan får det bli en sysselsättning.

I don't know why I want you so 'Cause I don't need the heart break

Jag mår illa, tror att jag ska ta mig hemåt. Idag behöver jag något annat än skola. 

I could sleep by myself
I would burn me alive
Find me somebody else
But I don't want to

 


le Love

karl-peter

Jag saknar att vara kär, kär i någon som är lika kär i mig. 
Jag saknar dig och jag saknar att veta att du saknar mig.


We fell in love and we got married inside my head

Jag vet inte riktigt varför jag är glad i dag men jag är det. Det kanske är för att jag va hemma hos en fin fin nikolina igår och hade det mysigt eller så är det för att jag har sovmorgon eller så är det bara för att vädret är fint. Inte ens tåget som skulle åka 11.35 men som hade beräknad ankomsttid 13.20 gjorde mig arg eller irriterad, nej jag hoppade bara på första bästa buss och åkte till skolan även fast jag skulle missa halva lektionen. Något har hänt, något måste ha hänt. Detta är inte normalt. Ikväll ska jag nog baka lite bröd och plugga! Vuxenpoäng..

Just admit it..

Ibland tycker jag faktiskt om skolan, som nu en hel lektion har jag suttit och kollat på massa kavajer och jackor på style.com för att leta inspiration. Inspiration hittade jag, så nu har jag suttit och ritat kavajer/jackor en bra stund. Så next week är det dags att börja och nu är det dags att springa till nästa lektion!

I wanna get carried away


Nikolina och jag konstaterade just att SATC är inre lycka!


This is the year it all will happen

Året 2010 har börjat på riktigt nu.. eller i morgon i alla fall. Skolan börjar=Plågan börjar.  Så idag ska jag njuta lite extra. Det är mycket som måste göras denna vår, egentligen hela året. Plugga skiten ur sig, jobba skiten ur sig, festa skiten ur sig och bara njuta av varenda sekund. Så idag ska jag gå på en promenad, ringa samtal, rita och sist men inte minst försöka städa och PLUGGAA!!!!! För det är ju såklart saker som jag skulle ha gjort som jag itne har gjort. fan. Börjar ju tveka på om jag verkligen vill plugga efter studenten, men så är det.


Don't go wasting your emotion lay all your love on me

Nu sitter jag har i reykjavik med mammas kompis och kusin och jag ar överlycklig över att jag antligen har hittat en dator. Inte desperat nej nej. Sa inne pa datorn för första gangen i ar! WOW
Naja, vi har atit och fikat 7 ganger per dag nu i tva veckor. Sa jag kanske kommer hem med lite övervikt hehe. Men vi har hunnit aka omkring och halsa pa alla syskon och kusiner och kusinbarn och mammas kusiner och massa andra manniskor som vi ar beslaktade med, manga kindpussar alltsa. Vi raknade min mormors barnbarn och barnbarnsbarn och sammanlagt blev det 44st. Bra jobbat slaktingar. Lite bondlukt drar jag med mig hem ocksa, mina skor har trampat i hastskit, koskit och farskit och kanske lite annat ocksa. Djuren ar ju bade laskiga och hur mysiga som helst, vissa i alla fall. Men haret luktar inte sa illa langre för senast idag badade vi, sa himla skönt att bada har. Utomhusbad förstar ni, mmm , kokhettvatten och kvinnor som inte har problem med att visa hud i omkladningsrummet (obs! detta ar inget jag alskar om man sager sa). Sa nu ar det bara nagra dagar kvar för pa torsdag, pa torsdag, pa torsdag kommer jag hem. Innan det ska jag hinna shoppa massor eller kanske nagot litet. Vi far se. Men jag tycker om detta lilla land trots allt. Jag saknar mina vaninnor lite och min pappa och min syster och vissa som jag inte vill sakna.. Mycke saknad.. naej sa farligt ar det inte. Hoppas bara att atminstonde en liten sjal saknar mig, om man bortser fran pappa som jag vet saknar mig.  Bæ Bæ!

RSS 2.0