Would you let me walk down your street naked if I wanted to?

Jag har sagt det förut, kan säga de igen. Jag älskar fulla människor! Jätte konstigt, jag vet, men egentligen.. vem kommer på att göra de allra knäppaste sakerna nykter? Inte många i alla fall.
Här är i alla fall fredagens påhitt.

It's been a long time since I had some fun... fast nej!

För bra igår. En timme extra natten till ära och vi ville inte att den skulle ta slut där heller. Bästa sällskapet man kunde ha, McD besök med för mycket mat och skön åktur hem. Sen hade jag inte så mycket mer att säga förutom att jag snart kommer lägga upp roligaste bilderna. Och att jag älskar söndagar. Fint de.

Skit vilken " Life is Gooooooood" känsla jag har numera.


The night I laid my eyes on you felt everything around me move


Igår var de hål i rygg och strumpbyxor som gällde idag kör jag på hål i byxor. Igår var de saluhallen och tjejkompisar som gällde idag kör jag på bj med killkompisar. Igår blev de sen kväll, idag kör jag på tidigkväll. (eller?) I alla fall så kan jag berätta att jag hade riktigt kul i går trots att jag som vanligt flängde omkring lagom ensamen. Hemgången var dunder, för mycket skratt och för lite sömn. Fler glada stunder åt folket!

Gal1 vad jag önskar att jag kunde ändra på saker och ting.

Can't resist, that's why words were wrote



Världens stökigaste rum, knivstas största rumpa, ny klänning och mongo Åsa!

Sånt här gör jag när jag har tråkigt. Photobooth av alla dess slag.Nu pallar jag inte mer, blir korridoren@saluhallen inatt!

I wanna have fun with you.


valdisdesign.com

Någon stans såg jag en "serie" bubbla där de stod någonting om att man vaknar sent och tänker "I kväll ska jag banne mig sova tidigt". Sen kommer eftermiddagen och man börjar vakna till och till kvällen är man tok pigg. Sen somnar man inte förrän efter tolv och tänker precis samma sak när man vaknar igen. Så är jag. Typiskt mig. Ikväll ska jag inte röra datorn när jag kommit hem. Bara göra mig sov färdig och somna. Bra plan.
När vi ändå pratar om att bli bättre på saker och ting så tänkte jag börja med ett projekt. Försöka få igång min lilla designer karriär. Jag har ju en hel del ledig tid som jag skulle kunna utnyttja på ett underbart sätt. Sy, sy, sy. Och om någon är sugen på att beställa så är de bara att höra av sig. klicka in dig på www.valdisdesign.com (hääääääär kan du klicka)

Don't wanna take a chance on your paper romance anyway

Handbolls träning och fys 20.00 - 22.00 ! Jajajajaa... kommer avlida!

It's been a long time since I had some fun

Har gått på repeat i hjärnan hela helgen!

I don't wanna go, I don't wanna stay, so there's nothing left to say

Ögon. Två kära ögon som möts är det finaste som finns. Sådär naiva och intensiva, dom som inte ser något annat än kärleken. DU+JAG. Ibland saknar jag dina ögon, mina ögon med. Dom som bara såg dig.

Jag går igenom alla åren som har gått

Fredag - Middag med jobbet, hur roligt som helst. Galna människor jag jobbar med, men hur underbara som helst. Höganäs Brasseri åt vi på, dom fick bra betyg av mig. Iskall hemgång men mamma kom och räddade mig.
Lördag - Promenad med finaste A, två hela timmar resulterade i mycket prat och rosiga kinder. Plankning på tåg nummer 2. Märsta, JoseFINe, Knivsta, förseningar, Uppsala, torrt kött, "Yff!!", fnitter, trötthet, McD, hemcruisning och skön sömn. Flergångsgrej? Engångsgrej!
Söndag - Brunch efter lunch, Sängen, Ica, Sängen och mys kväll med damen. Hur underbar söndag som helst! Mer söndagar åt Folket!! Nu blire lite cruising till ghettot (märsta) för vet du vad.. De är dags att Vaska jossan för denna helg. Tusen pussar till henne... och alla andra som vill ha (givmild idag!)

Älskar allt som har att göra med NYC


This is the deep and dying breath of this love that we've been working on.




My dear, We're slow dancing in a burning room.

Jag vill ha chai latte, fina kvällar, filmer, vardags kärlek, fin kärlek, musik, hemgång, utgång, pussar, ett svar, inga ord. Ingen jäkla beslutsångest i alla fall. 

Ändå gick jag tillbaka, och jag måste va galen...

Galet taggad, ska nämligen på handbollsträning för första gången på två, TVÅ, år ! Inser ni? Jag är i alla fall lite nervös och ser framemot de lite för mycket känner jag. Satte på mig handbolls "outfitten" för en timme sen, och nu ska jag gå om en kvart. Måste ju känna mig bekväm. Stora förväntningar på mig själv just nu men nej, kommer antagligen gå skit. Dö lite. Både pga för lite muskler, ovana och kondition. Emma ska med också så de är lugna puckar, inte ensam rookie.

Still wanna do this? I'm not sure...

Varför kommunicerar vi så dåligt för?
Nu vill jag kolla på film, ingen bra idé. Börjar klockan 9 i morgon bitti, och jag måste cykla dit. Antagligen i regn, YEEY. hmmm.. nej. Uppfriskande i alla fall, sen blire jobb från 9-21. Cash is king. Nu kan jag heller inte se något "How I met your mother" eftersom jag kollade klart på alla avsnitt som finns ute. Borde tvätta bort sminket och tvinga mig till att sova, kommer ångra mig i morgon annars.
Så God Natt Världen.

Pour yourself on me, and you know I'm the one, that you won't forget.

Dör lite för Ivan Nunez bilder. Precis så skulle jag vilja att mina bilder såg ut. Så äkta, inget poserande bara livet som fastnat i olika sekunder. Kings of Leons nya album är också dunder. Åh vad jag älskar deras musik. Så vi kanske kan kalla de för inspirations dag. Även fast de regnar, jag vaknade allt för sent och jag börjar jobba om en och en halv timme.
Längtar härifrån så mycket. Någon som vill åka med mig? Island? Amerikat? Asien? Bara något fjuttigt grannland? Rymden ?

Everything the heart desires


Past Days

1.Martina åkte till Lund och Tinges. 5 väskor. Men hon klarade det.
2.Adrian Lux alltså. Fint det. Förutom att jag först hade "allergisk" reaktion i ansiktet, åkte hem med en dygnsur väska som numera stinker och ett tjaffs på vägen. Fortfarande oklart i hjärtat. Men hur underbart är de inte att vakna upp så som jag gjorde igår. Huvudet på en fin arm. Näsa, ögon och mun högst tre centimeter ifrån varandra. Och... *trumvirveeeeeeeel* i en SKÖN säng!!!! Hur längesen sov jag inte i en skön säng?! Jo, en månad sen och 10 dagar. Jäkla bortskämda kropp. Måste uppfylla pappas krav innan jag köper en ny säng. Utan grop i mitten. Blir kanske lite enklare att sova då. Mer harmonisk Åsa.
3.Sen borde jag lyssna på dina fulla ord. Både du och jag vet att det är sant och du ser rakt igenom mig.

Jeg flakker rundt, jeg ved ikke hvor jeg hører til

Sitter och är "barnvakt" åt mina fina små Isländska kusiner som bor i Danmark. Chockar mig själv med isländskan, kan mer än jag trodde. Blir lite mer sugen på att åka dit, till mini sago ö landet. Nu är det Natteravn, justin bieber och hår pill som gäller. Underbar lördags kväll!

Those times in between, when it all comes rushing back, happiness and pain!

Jag ska alltid blogga denna tid på dygnet, midnatt. Fint de. Sen har jag en åsikt jag vill dela med mig om. De är faktiskt ganska vanligt och väldigt irriterande. Själv har jag antagligen gjort det men de är svårt att se. Som alla vet så är de enklare att se andras brister. Jo det jag skulle säga var att jag inte tycker om när folk, dåligt attdra alla över en kam jag vet , gör saker mot andra eller beter sig på ett visst sätt och inte ser de förrän de händer dom personligen. Då är de plötsligt de "värsta som hänt" dem. De är kanske nu jag ska hålla käften.
Just nu är de bara pain.

De jag inte ser finns inte.

Svårt att sova, låg nyss i mörkret i över en timme. Hände ju ingenting. Sen blev jag just irriterad, eller nej fel ord mer trött/led. Folk, nej du, borde fatta att de inte funkar såhär. Fast ändå så hittar jag ett litet uns av lycka inom mig också. Nej jag pallar inte ens analysera.
Jag ser i alla fall fram emot fredag, för mycket. Både dagen och kvällen. Förstår inte vad de är som får mig så taggad för 1. jag borde inte slösa några pengar 2.jag kommer antagligen ha klädpanik inför kvällen 3. när jag är taggad några dagar innan så suger det när jag väl är där.
En sak till.. jag funderar på att experimentera lite. Men med tanke på jobbet så kanske de inte funkar, så jag börjar lite lagom.

So far away, but still so near The lights go on, the music dies But you don't see me, standing here I just came to say goodbye

Syster fyllde år igår. Så jag åkte snabbt som tusan in till huvudstaden och roffade åt min lite presenter. Hon blev ju faktiskt myndig över hela världen nu och inte bara i långa landet falukorv. Jag tror att besöket inne i storstan, beror på vad man jämför med, gjorde mig lugnare. Höga hus, taxi bilar och mycket människor. Precis som jag vill ha det. Sen blev de snabbt tillbaka till Uppsala. Och nu, dagen efter sitter jag här. Måste sätta mig på den förbannade cykeln som knappt funkar, kedjan hoppar varannan minut,  om 3 minuter för att cykla till jobbet.
Och juste, Jag söker en personlig tränare. Någon som kan döda mig på gymmet. Och sen så ska jag kanske prova på den gamla hederliga handbollen igen. Åh så jag längtar!

Åsa, this is an intervention!

Ibland kommer jag på mig själv, jag tror att någon annan ska kunna reparera mig. Livet funkar nog inte så. Och idag skulle jag ha gjort en sak, ville så gärna men något hindrade mig. Antar att de va en stressad hjärna som visste på förhand att den skulle sprängas om den gjort det som krävdes. Borde ta tag i mitt liv först kanske. Men grejen är den att jag mår bra. Jag mår jätte bra. Behöver bara få lite mer ensamtid än de har varit nu. Och hitta något jag är exalterad över. En person, ett extra jobb, något som är det jag vill ha.

Now you're in each other's face

Kaos dag. Kaos hjärna. För lite sömn. I natt gick mobilen varm, jag drömde samtidigt som jag pratade och smsade. Men tur är väl att jag har världens bästa finaste Amanda som förstår allt. Min hjärna och mitt hjärta har nog förändrats en del på senaste tiden, vilket kanske är bra. Men jag har så sjukt svårt att komma på hur jag verkligen känner för saker och ting, vad jag vill här i livet. De får vi reparera någon annan gång för nu ska jag ta en (10) huvudvärkstabletter och hoppas på att min hjärna blir reparerad i alla fall för kvällen. Vill inte tänka frammåt. Inte bakåt heller för den delen.

I can't tell you what it really is
I can only tell you what it feels like
And right now there's a steel knife
In my windpipe
I can't breathe
But I still fight
While I can fight
As long as the wrong feels right


I wanted love, I needed love


On me dit que le temps qui glisse est un salaud

Jag kan säga att jag verkligen längtar efter att få lägga mig i sängen klockan 7 och läsa alla sommar Elle, Pulp, skissa, kolla på Gossip, How I met your mother, 500 days of summer och kolla igenom en hel massa olika bloggar. Med tända ljus, mysig musik och te. Något jag kanske ska satsa på i morgon kväll. Kanske blir perfekt fredagsmys för min del. Nu måste jag sova så att jag inte sover för mycket i morgonbitti.
puss till alla som vill.

Home is where the heart is


MY HEART BELONGS TO NEW YORK CITY!

But a masterpiece a work of art

Äntligen ligger jag i sängen redo för att sova. Dagen har både varit bra och för jävlig, men jag har varit väldigt produktiv. Både gått på lång promenad, en och en halv timme ca 9 km, med Anna. Stor städat och möblerat om rummet. Cyklat i 3 minuter innan kedjan hoppade, försöka fixa cykel cykelbar igen, panik cykla till jobbet, svälja fluga. Jobba 16.00 - 1.00, cykla hem tok snabbt i totalt mörker. Plocka i hallen, plocka i, organisera och sätta igång diskmaskin, bädda sängen. Borsta tänder, ta bort smink och lägga mig i sängen. Där har du min dag/kväll.
Jag kan också meddela att jag har gått och cyklat ca 16,3 km + att jag har jobbat i 9 timmar där jag går/står upp i 8 timmar. Mina fötter känns. I morgon blir det gym, hundpromenad och jobb. God Natt!

Note to self

Onsdag - Träna 1 h (promenad med anna 1,5h), städa (möblerade om rummet), fixa naglar, cykla till och från jobb, jobba 16 - 1 (kedjan lyckades ännu en gång hoppa)
Torsdag - Träna 1 h, plugga, gå ut med hund, cykla till och från jobb, jobba 16 - obestämd tid
Fredag - Gå till och från jobb, jobba 9 - 16
Lördag - Eventuellt Stockholm eller Box pass med Martina
Söndag - Städa garderob, power walk 1h
God Natt!

You're just another beating drum

Jag börjar få lite panik, de känns som att jag sitter still. Jag är så rädd för att hamna i samma gamla mönster. Något måste ske och i helgen vill jag åka till Stockholm. Någon som är på? Nu ska jag på Yoga hej hej !

"It's so fluffy I'm gonna die!"

Hemma från jobbet. Måste sova, för i morgon kl 8 går jag hemifrån igen för att jobba.
Men först måste jag berätta att jag Martina och mamma va på bio i söndags. Vi såg Descpicable Me/Dumma Mej som jag har velat se för länge nu. Planen var egentligen att se den med Noah, både han och jag ville det. Sista veckorna kollade/citerade vi trailern ca 100 gånger.
"It's so FLUFFY!!!" "Whaaaaaaat?!" och "Theeeee MOOOOOON!"
Tråkigt nog gick den inte ute i Hamptons så det blev aldrig av. Men jag tänkte på lillkillen under hela filmen. Fina lilla Noah. Fast jag är ganska glad över att ha kollat på den med syster och mamma också. Nåja, en utav de sötaste filmerna jag någonsin sett, rekommenderar starkt att se den.

Could it be worse ?

Jätte grinig. Och jag borde städa mitt rum. Men av erfarenhet så vet jag att de är en sån sak som jag blir ännu grinigare utav. Sög ju. Väldigt oharmonisk idag alltså. Borde inte bara städa utan rensa också, har allt för mycket saker. Eller så lägger jag mig bara och grinar fram till klockan blir tre. Jag behöver en dos av dig. Fel, 10000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 doser av dig.
Det jag skulle komma fram till var att jag är världens största mongo. Hej hej!

True love is cruel love

like in war, no one can be blamed

Rise and shine

God Morgon efter 5,5 timmars sömn!
Gårdagen var oväntad, kan man minst sagt säga om avslutningen i alla fall, men jag hade oväntat kul också. Även fast vi inte hade lika kul efter så hade vi kul åt det. Vart antagligen lite för sent men nu är jag pigg. Och jag älskar mig själv för att jag aldrig sover med smink, för skönt att vakna utan det.
Dags att äta frukost och ta reda på om alla lever sen blire UTGÅNG!!!! (powerwalk hehehe)

Home is where the heart is - but where is my heart?

Äter keso med mandarin klyftor i och kollar på en drös olika modebloggar. Undrar om de ens är möjligt att bli taggad ikväll. Ska bära svart all over tror jag. Så att jag försvinner lite grann, bara lite lagom.
Oj, nu kände jag en liten party puls i en sekund.

right here right now

dags för innebandy med empsson + company..

And not exactly goodbye

Lyssnar på George Michael - ett tecken på att jag borde sova.
Good night my friends and enemies!

RSS 2.0