Someone like you

Jag kom på det! Det kommer bli asbra, bara lärarna godkänner det. Herr och Dam kollektion i ett. Jag vet precis hur det kommer att se ut, det enda jag behöver nu är en killmodell. Något förslag? någon som kan leverera framför kameran, passar i snygga kläder och så vidare.. FÖRSLAG TACK!!!
Nu måste mina lärare godkänna det här, och om inte så ska jag bevisa att jag kan det visst!!!!!!
De här kommer bli perfectly fine!!

KLICK KLICK KLICK!!! älskar videon!

111 pussar

Så nu ligger jag här igen, som så många gånger förr. Trött och glad. De är så jäkla mycket saker man koncentrerar sig på som är så onödiga. Pratade med mamma om det idag och hon sa bara bra saker. Hon sa det som jag brukar säga, min fina mor. Vi är så lika men så olika, därför krockar det ibland. Lite fel i kommunikationen bara.
Morgondagen spenderas inte i skolan, alla är lediga och jag ska försöka ta vara på den tiden. Plugga och skita fullständigt i alla andra bara vara med mig själv, helt själv. Jag och mina tankar, jag ser framemot det. En långpromenad, pluggande, städning, matlagning och faktiskt så ska jag försöka att sätta mig och sy (ÄNTLIGEN!!!!) på min fina overlock. Blåa tights? Kanske de kan kallas springbyxor. Dags att komma igång med mitt springande igen. Men först ska vi ta tag i allt annat skit.

Tänk om jag ångrar mig och sen ångrar mig igen

Borde ha pluggat hela kvällen. Men de blev inget, de är mycket jag borde göra numera men de blir aldrig något. Borde träna, borde äta nyttigare, borde plugga mer, borde städa, borde borde och mera borde. Jag hatar att jag aldrig gör något åt saken. "De löser sig/Jag gör de imorgon" är väl deom vanligaste tankarna när de gäller de där. Just nu borde jag verkligen sitta med dom där förbaskade låneglasögonen på, men jag är så van att vara utan.
Nejmen morgondagen ska bli bra, börjar dagen med att sitta och sticka i två timmar, sen ska jag försöka sätta mig och plugga matte under lunchen, plåga mig igenom svenskan, sy i mängder på MMM och förstå saker på Matten. Låter inte det bra?
Nu ska jag ta och göra en fruktsallad som jag kan ha med mig i morgon, det blir ju trots allt en lång dag 8.30-18.00


Dance! Like there’s nobody looking



I haven’t felt this way
Since I was seventeen
You know what I mean


Said im done with these fantasies what i got is my sanity

Klockan är över elva och jag ligger i sängen. Haft en lång men rolig dag, så kallad skoldag. Började med att välta ett glas över halva karls rum, så sorry I owe you one. Så huvudstaden med den rätta delen av klassen, ganska mycket problem men tillslut blev allting super. Med mat, shopping, fika, babbel och impulsbio. Flickan som lekte med elden blev det, med bästa platserna. Josefine och jag satt och tryckte oss mot varandra hela filmen. Men bra var den, så nu längtar jag bara efter den tredje.

Seventeen and dumb


Sitter i skolan och skriver idéskissen till projektarbetet och jag har blivit ganska så taggad faktiskt. Det blir bra. Ikväll ska jag fortsätta på det. Jag vill bara börja nu,nu,nu,nu.


Du fattar väl att du måste stå upp och slå tillbaks annars kommer dom aldrig låta dig va

Nästa gång ska jag vara tyst, stänga av allt. Bara vänta på att allt går över för att kunna fortsätta leva när det gått över. Det här bryter ner mig lite mer för varje gång och antagligen är det jag som gör fel. Kan jag bara sluta göra dessa fel? Kan någon bli min lilla ängel som kan säga stopp när de behövs. Det enda jag vill känna nu är att jag passar in och hör hemma någonstans. Det gör jag säkert någonstans, men det där någonstans är inte här och framförallt inte nu.

Du vet jag vill bli din


When everything is lonely I can be my own best friend!

Så , jag har ingenting att säga förutom att jag hade en trevlig eftermiddag på waynes med stephanie och ett tag med amanda och ett tag med samantha. Babblade, pluggade och fikade. Det kändes perfekt, för en gångs skull. Nu kliar mina ögon och jag ska till tandläkaren 07.40 i morgon. Apropå läkarbesök så tror jag att jag behöver glasögon när jag sitter vid datorn, kanske är dags att kolla upp det hos optikern? Men de är morgondagens problem, mitt nuvarande problem är att jag håller på att svettas ihjäl nu så dags att släcka ner datorn och sova. God natt


thoughts

Känner mig riktigt på topp även fast jag är trött. Troligtvis är båda sakerna på grund av att jag äntligen  pluggade lite matte igår och det gick faktiskt bra (helt okej, med hjälp av både miniräknare och facit). I morse hade vi formgivning och jag lärde mig att sticka flätor, mycket tjusigt. Funderar på att sticka en mössa eller en halsduk, kan inte riktigt bestämma mig som vanligt. 
Det där med att väskan blev bestulen känns inte så hemskt farligt idag, eller jo när jag tänker på det. Så idag tänker jag inte på det, helt enkelt. Ikväll blir det äntligen yoga och i morgon blir det pluggkväll. Dags att komma igång med allt ordentligt nu.
Så intressant var det.


Oh darlin' I was blind to let you go

- 6000 kr
Och i just denna stund kan någon ta reda precis allt om mig.


-

God only God knows I’m trying my best
But I’m just so tired of this loneliness


Spooky Couch

Ångest. Jag går och lägger mig klockan åtta, är det vanligt? Men jag vet ingenting mer än sömn, sy och träning som får mig på andra tankar. God Natt!


Hold my head it's about to fall

Skolan, skolan  och skolan. Är det någon mer än jag som redan är skoltrött ? Skulle tro de va. Men en sak är jag riktigt , riktigt taggad på. Projektarbetet, frågan är bara vad jag ska göra för något. Jag har ju en del tankar och så men är ju fortfarande inte riktigt säker. Det blir väl något i stil med rita, fotografera, sy och visa upp.
Så kvällens to do: Skaffa inspiration och börja skissa. Tiden får inte gå till spillo, nej ingenting som kallas dötid ska finnas här.
Albert Hammond jr. och jag ska reda ut det här.


RSS 2.0