I never ment to be the needle that would broke your back

I dag hände bra saker, jag vet inte vad jag får säga så jag är tyst om det, och som alltid så måste man kämpa innan det blir så bra som man tänkt sig. Men jag är glad för det här ska jag  klara av riktigt, riktigt bra. Det behövs inför min framtid, om man säger så.
I morgon ska jag tvinga mig ut och springa, något jag borde ha gjort för ett bra tag sen. Tyvärr så tycker förkylningarna om mig. Jag tror till och med att jag ska satsa på stora rundan. Ett nytt gymkort måste inköpas också. Träna, träna , träna!!!
Sen blir de städa, städa, städa och jobba, jobba, jobba!

Jobbat klart för dagen nu ska jag snart dejta kudden som Noa brukar säga.


How selfish of you to believe in the meaning of all the bad dreaming, Metal heart

Sitta i sängen och lyssna på Cat Power kan ju vara en utav världens bästa sysselsättningar. Jag är trött, så trött att jag inte orkar sova. Men de är kanske dags att drömma lite, om typ underbar kärlek och mitt liv efter gymnasiet.

Kan du se mig som du såg mig förut

  

jag saknar dig mer än du kan tro

http://www.dn.se/nyheter/varlden/michael-jackson-dod-1.898930



Jag befinner mig i chocktillstånd just nu !
han har dött. http://www.dn.se/nyheter/varlden/michael-jackson-dod-1.898930 (länk)

Come on now can we talk about it like we used to talk about

I går va första jobb dagen under sommarlovet och gud vad man känner att man inte har bärt dom där jäkla brickorna och tallrikarna på ett tag. Men jag tappade ingenting och fick med mig en hel del bortglömd dricks. Riktigt trötta när vi slutade men jag och syrran drog en after work på bj blev pigga i några timmar igen sen var de dags att bli ännu tröttare och cykla hem.
Nu hade jag tänkt att ringa Steffie men mobilen är död så det blir inte så tyvärr.. Det får bli en cykeltur ner på stan alldeles själv sen är det bara jobb för hela slanten!

".. I magaluf.."

Äntligen hemma! eller är de verkligen så? Jag har i princip en vän kvar i stan. EN! alla andra har dragit sig till bättre städer såsom magaluf och New York. (jag är mest avundsjuk på NY-bruden!) Men jag har mycket att göra såsom:
1. skrubba bort all flagnad
2. börja om
3. bli brun igen


förstår inte vitsen med att alltid tappa färgen någonstans i luften på vägen hem. nu ligger jag i min egna säng utan aircondition ovanför huvudet och tror att jag kanske kan bli lite frisk.
I morgon blir det nya tag, hoppas på stora tag, så de är dags att sova. Sleep thight.

I love you!


-

I never felt this way
How do you give me so much pleasure,
cause me so much pain,
'Cause when I think
I'm taking more than would a fool
I start fallin'
back in love with you.
I keep on fallin', in and out of love witha you
I never loved someone the way that i'm lovin' you

Some people think that the physical things Define what's within And I've been there before But that life's a bore

Sommarlov! det är nu jag ska vara riktigt lycklig, men jag kan faktiskt erkänna att jag kommer sakna skolan en aning. Jag trivs där, speciellt när jag får sy. Jag älskar det liksom.
Jag har en sån stor lust med att lägga mig i sängen igen och käka en massa godis.. inte jättebra dels för att jag inte är i behov av godis(?) och för att jag har en massa saker som ska uträttas. Packa , städa garderob, träna och så vidare..
Kvällen bör bli tidig, så de är dags att sätta igång.


We are the people



Sitter i skolan, syrlite grann. En vit skinnkjol blev det idag, funderar att börja på väskan också. Skulle vara skönt att ha en hel väska innan kroatien, även den blir i vitt skinn och blommigt innuti tror jag.
Nu ska jag fortsätta njuta av min underbara skola.. eller ? Man måste ju passa på innan sommarlovet i alla fall.

I put some new shoes on


Stay til it's over

Glad är jag! lyckades fixa mitt välförtjänta idrotts mvg. Jag har gått och kallat idrottsläraren för subba, fast tyst och endast för mig själv. Men äntligen medgav hon att jag är... bäst! Nu gäller det bara att rita och skriva Antiken uppsatsen sen är jag klar. och som det ser ut nu så är jag riktigt nöjd med mitt betyg. Jag har ju trots allt varit riktigt skoltrött hela året.
Äntligen så får jag glömma allt som heter kultur och idé historia och samhällskunskap. Frågan är ju bara vilka kommer bli mina hat ämnen nästa år ? Jag tippar på Matte C och Religionskunskap A...

I just want back in your head





Every time I think of you

Jag låg perfekt i min säng i morse. TVÅ duntäcken plus en filt! Men jag tvingade mig upp i tid för en gångs skull och hoppade in i duschen. Åt frukost och hann tillochmed att sminka mig. Underbart tänkte jag innan jag kollade på klockan och sprang ut till cykeln. Cyklade och MISSADE tåget. suck. Jag blir så arg när sånt händer. och Stina vet hur jag ser ut då. Jag svär och sparkar i marken, alldeles för mig själv. Men nu är jag i skolan och fick reda på att G blir det i Samhällskunskapen även fast jag inte är helt klar. Nu sitter jag och kämpar med Kultur och Idé historian och ska snart leta upp min förbannade Idrottslärare som jag inte är vän med just nu. åh nu blev jag sådär arg igen.


Twittersize

Har precis kollat på sista Söndagspartyt, druckit Vitamin Well's och målat naglarna. Känner lite ångest för att jag inte har pluggat idag, seglade lite istället. Och filosoferade lite om framtiden, kom fram till ett bra mål så nu känner jag mig ganska så motiverad. Dags att sova, i morgon ska jag plugga ihjäl mig.

When you're gone and rain starts falling I just sit here by the phone Don't deny me, call me back I'm so alone

Har precis tränat lite pilates, funderade på att gå ut och springa meeeen de kändes lite långtråkigt. Sov hos nos i natt, i extra sängen som snart alla har sovit i. Men den va skön. Nu ska jag springa in i duschen en snabbis för att sen fixa mig och åka på student mottagningar. Vart är solen ? Jag kommer frysa sönder mina bleka ben. Men vantarna ska med så händerna bör jag inte förfrysa. Och ja , det är sant attt jag använder vinter vantar i Juni!





 


Jag kommer alltid älska dig och det håller jag fast vid när jag nu släpper taget.


Boy, don't you worry... you'll find yourself. Follow you heart and nothing else.

Befinner mig i skolan fast än jag inte börjar förrän halv 11. Regnet öser ner. Jag känner nästan lite skadeglädje inför i morgon och alla studenter, dom får sluta skolan MEN det regnar och jag måste gå ett helt år till i skolan! Vilket är värst ?
nåja. nu ska jag försöka fixa en liten planch till datordesignen sen börjar svenskan.


Please don't make this harder

trött men inspirerad. Jag vill sy sy sy sy sy  och så vill jag att mammas gamla analoga kamera ska funka. Jag vill ha med den till Kroatien!! Och sen så vill jag ha en polaroid kamera, någon som har en till salu? Farmor?
Och nästa vecka blir perfekt, plugga på det man ligger efter i skolan på förmiddagarna sen sy på eftermiddagen.
Nu ska jag ringa tjallamalla och sen spela match!


update: ringde farmor! hon hade en. Så vi bestämde träff imorgon! Great!

I'm not like that

Dagen till ära blev det en såkallad roadtrip. Det gjorde mig piggare så nu har jag pluggat lite. Jag kom faktiskt på att jag inte alls tycker att samhällskunskap är skittråkigt utan att jag bara är trött på att plugga. Men nu gäller det ju att ta tag i detta. I lördags firade vi våran fina Stephanie, mycket treligt måste jag säga. Och i går blev det solning, vilket resulterade i en urtjusig googlesbränna, och sen på kvällningen va det dags för emma att träna i sina klackar. Det kommer gå as bra för tjejen!!



I missed the last bus
I'll take the next train
I tried but you see
It's hard to explain
I say the right thing
But act the wrong way
I like it right here
But I cannot stay
I watch the tv
Forget what I'm told
Well I am too young
And they are too old
The joke is on you
This place is a zoo
You're right, it's true

He said he can't decide
I shake my head to say
Everything's just great
Oh I just can't remember

RSS 2.0