You know the rainy days they ain't so bad when you're the king

Sitter och lyssnar på Kings både of Convenience och of Leon, båda två är underbara. Funderar lite över vart kvällen ska ta mig. Hemmakväll med te och film vs. utgång med emma + övrigtfolk. Båda lockar men just nu känner jag mig ganska så trött. Tänk om man hade en liten rådgivare till allt. "Gör si, gör så" istället för att alla bara säger "känn efter vad du verkligen vill". Jag vet väldigt sällan vad jag vill men när jag vet det så är jag väldigt fast besluten att jag ska göra det.
Hursom.. jag vaknade upp i världens skönaste säng, gick hem och gjorde amerikanska pankakor till syster och far. Och om det blir hemma kväll i kväll tänkte jag hyra en typisk amerikansk film och baka asfeta muffins. Kör lite på det amerikanska temat idag.
Nästan så att jag börjar bestämma mig...
Men om det finns en ensam själ som är i behov av sällskap så finns jag här för dig.

Nu:
1.Äta ett litet krom piller så socker suget förhoppningsvis försvinner.  
2.Snygga till mig, mycket folk på La Grek ikväll har jag hört.
3.Cykla ner på stan och förbereda backup planen.

-

Lagom trött efter jobbet undrar hur jag kommer känna på söndag då jag har jobbat från onsdag till söndag. Inte kul att börja skolan på måndag då. Appropå skola, jag hatar allt teoretiskt som tillkommer med projektarbetet. Jag fattar inte varför det ska vara nödvändigt för. Men det är ju inte bara jag som behöver göra det, utan alla som har projektarbete. Imorgon får jag ta itu med det.


Hur ska man älska nån som har älskat nån förut?

Jag har så mycket att säga, så mycket men jag vet inte vad eller hur jag ska säga någonting. Så jag är tyst.. och säger inte ett knyst (haha!!!!!!!!)


Här ligger ångest och prylar i drivor jag unnar mig skivor dom hjälper mot ledan precis som du

Ångest och spyor. Jag ville inte de här. Nej, jag ville verkligen inte det här.


Why you acting silly boy?

You had a good girl, good girl but didn’t know how to treat her, treat her, So silly boy get out my face, Why do you like the way regrets taste?

Börjar bli riktigt trött på det här.

We all do

Jag måste bort härifrån nu nu nu. Jag struntar i allt och alla, vill bara bort. Bara ta mitt pick och pack och dra efter studenten. Och snälla hindra mig inte.. Ska snart kolla igenom papprena som Syo gav mig, kanske ringa ett samtal också. Frågan är bara vart papprena är?  

På måndag vill jag se 500 days of summer. Någon annan som vill?
Kom till grekens och gör mig glad ikväll, ta med mig ut på äventyr, snälla..


The Weight of My Words..

Nikolina åkte precis hem. Nu lyssnar jag på Kings of Convenience, finns ingen mysigare musik. Överraskade Martina med ansiktsbehandling, massage och bio igår/idag. Upp ! Se den, hur mysig som helst. I morgon ska jag jobba och skriva klart projektplanen. Jag känner mig korkad när jag läser den, fattar inte vad jag ska skriva. Och ingen har jag att ta hjälp utav. Men som sagt jobba, jag kommer vara slutkörd i mina armar. Har inte jobbat under hela oktober så det är ju dags nu. Lov är det ju vilket är skönt men de känns inte som att jag kan slappna av ordentligt. Förhoppningsvis ska jag känna mig hyffsat utsövd/utvilad den 2:a november. 
Skönhetssömn!!
 



Jag känner mig lost, Jag saknar dig.


Happiness

Glad dag två anledningar.
Och jag älskar att vara hemlighetsfull.

I don't care what people say and think of me..

Jag måste vara världens tråkigaste tjej för det enda jag gör är att plugga, gå i skolan och sova. Dag in och dag ut. Så jag forsätter med det ett litet tag till tror jag.


Teach me I know I'm not a hopeless case

Måndag, jadu vad ska man säga? Vaknade med världens påsar underögonen, som jag såklart försökte sminka över men lyckades inte så bra med. Åkte ner på stan för att sedan ta mig vidare till stan. Nutida konst är inte så tråkigt som de låter i era öron. Idag tolkade jag en bild med hjälp av gummisnoddar, och jag fick beröm.
Drog med mig Josefine hit till knivsta och vi har suttit och pluggat och pratat omvartannat, men vi fick lite sakert gjort i alla fall. Good for you tänker ni nu, och vet ni vad ? Det tänker jag också Good for us!
Imorgon blir det en lång dag som börjar med stickning och slutar med matte i vanliga fall men i morgon ska jag även stå i vårat bås på gymnasie mässan i konserthuset. Alla småttingar kan ju ta sig dit om dom vill se en erfaren och väldigt duktig elev. Menar jag verkligen de där?!
Nu står ELLE på läs listan. God Natt

Tänk om jag ångrar mig och sen ångrar mig igen

Jag kan ha räknat sekunderna som gick Mellan ljuset, och åskans dån
Jag kom på mig själv med att undra för ett ögonblick Om du var på väg hit, eller härifrån
Det tysta ekot är av ett slag för sig Det kommer ensamt, om det är nåt att ha
Vad du än gör ta inga råd från mig Jag vet, de fungerar inge bra Jag får liksom ingen ordning på mitt liv
Det kan va så förfärligt, det kan va så bra Om nätterna har jag förskingrat så mycket förstånd Det kanske var pundigt, det kanske var bra Jag hörde din röst på en ödslig kyrkogård
Jag måste ha träffat, din frekvens Diskanten var svagare, diktionen mindre hård
Det var som att tonen, var en väns Det är lätt att se hur sjuk man en gång var
När såren läker, och regnet känns
Gör din tolkning, häll mig full med svar Rita figurer,
och
dra en gräns Jag får liksom ingen ordning på mitt liv Det kan va så förfärligt, det kan va så bra Om nätterna har jag förskingrat så mycket förstånd Det kanske var pundigt, det kanske var bra
Jag får liksom ingen ordning på mitt liv Det kan va så förfärligt, det kan va så bra
Om nätterna har jag förskingrat så mycket förstånd Det kanske var pundigt, det kanske var bra
Jag kan ha glömt din vaksamhet, jag söker inte mer än sympati (Eller jo det gör jag visst)
Inga kan ta fel på varann som vi Jag får liksom ingen ordning på mitt liv Det kan va så förfärligt,
det kan va så bra Om nätterna har jag förskingrat så mycket förstånd Det kanske var pundigt,
det kanske var bra Jag får liksom ingen ordning på mitt liv Det kan va så förfärligt, det kan va så bra
Om nätterna har jag förskingrat så mycket förstånd Det kanske var pundigt, det kanske var bra

Fail

Hur gör jag?


Let me tell you about hard work

Kuta till tåg, svimma ,trevliga främlingar,  klippa hår, sy ,köra , städa, emma , ica, prata , klippa ännu mer hår, nu , snart sova.  Konstig dag men men God Natt

These streets will make you feel brand new, the lights will inspire you

I morse var jag en pain in the ass som vanligt, förstår inte hur Kalle orkar sova med mig fortfarande? Han kanske har vant sig, jag har i alla fall vant mig att sova i hans säng efter sisådär 2 år. Nästan så att jag har börjat tycka att den är skön. Blev en lång dag även fast jag bara hade en lektion på en timme. Mamma och jag cruisade runt lite, fikade på golfbanan och cruisade lite till. Och sen var det dags att gå hem med en punkterad cykel.
Nu ska jag plugga matte, läsa ut en bok och försöka mig på att skriva projektplanen.


Did we fight or did we talk?

Jag är avundsjuk väldigt avundsjuk på alla som får åka härifrån i vilken sekund som helst, när det bara handlar om pengar och tid. Men jag och alla andra 3or är kvar ett bra tag till. Så det är väl bara att kämpa på och göra det man ska (PLUGGA) även fast det tar emot. Precis som idag, det tar emot. Jag vill få allt gjort men de tar emot. Frusteration. verkligen. Pluggtips?
Jag trodde att jag skulle få plugghäst feber när jag skulle få mina glasögon men trots allt så blev det inga glasögon, fick istället reda på att jag är en aning skelögd på nära håll. Det var ju roligt, eller var det de? 
Det är nog dags att göra något vettigt om jag vill komma någonstans i livet. nej juste det var ju jag som aldrig kommer komma någonstans för jag är så sjuuukt deprimerad.


du

du du du

RSS 2.0