Ge mig en piska och en träl Gör mig skada, gör mig kär Ge mig salt och lite sol Jag gör allt för lite mod

Sjukt irriterad på blogg.se. Alltid, ALLTID, när jag skriver ett lite längre inlägg som jag faktiskt blir nöjd med lyckas det sluta med att det bara försvinner när publiceringen sker. Detta hände igår, och jag orkade bara inte skriva ett nytt. Såg även att det hade hänt precis samma sak för Noa.. Vad vill blogg.se oss? Skriver vi så dåligt så att dom inte vill publicera det ? Är det så ?
Ingen kärlek till blogg.se idag heller!

Bröllop har ägt rum i Morgonpasset i P3's studio mellan en Islänning och en svensk och jag känner på  mig att deras barn kommer bli underbart. Snäll, trevlig, rolig , vacker, smart och ja.. alldeles, alldeles underbar, percis som jag... Eller ?
Och nej , jag vet inte vad det är som får mig att bli sådär lycklig att jag bara vill hoppa runt när jag hör ordet Island! Men det är underbart.

Men idag är det inte bara deras bröllop som firas, jag har hört att det också är Konungen av Svea rikes födelsedag. Så Grattis Kung Calle Gurra! Men jag är lite osäker på om det är därför hela Uppsala springer runt hela dagen och är tokfulla. Ja för precis så är det. Alla är berusade och polisen får väldigt mycket att göra. Dagen till ära är jag sjuk, YES!!, så för min del blir det mest knarka piller och försöka hålla mig vid liv.
Och förlåt men vädret kan  jag tyvärr inte klaga på, även fast  det är lite halvmulet och termometern inte visar den högsta siffran, för mina värmeväxlingar när ajg är sjuk är inte att skoja med. Varmt ... Kallt... Varmt.. Varmt .. och lite till Kallt. Så ja ni förstår principen , jag svettas ihjäl om det är för varmt.
När klockan slår 10.00 är det dags för Forssränningen som går ut på att åka ner för Fyrisån med sin egengjorda båt som ska föreställa något, i år ställer till exempel ett isflak upp men, det finns andra konstigare saker också.
Jag, Noa, Nikolina och Josefine drar oss in till Uppsala vid 10.35 för att se vad som händer. Sen får vi hoppas på att dagen blir lyckad, men "Det blir vad man gör det till!" som Anna så fint har sagt.
Nu bär det av till duschen och sen blir det ett ångest fyllt klädval. YO!

hope you're happy now.

Håller med Josefine till fullo när hon säger att det kommer bli en chillvecka. Starten på veckan var inte något att klaga över speciellt när vi hade sömnad, sen slapp vi matten för att åka på en utställning och sen var det melodifestival i caféterian för musik ettorna.
Efter skolan slösade jag några timmar för att gå på stan med favorit Josefine. Mina planer om att hålla hårt i plånboken var svårt att genomföra för lyckligtvis hittade jag en snygg jacka och ett coolt linne inne på Gina Tricot.
Något jag inte är stolt över, inte för att jag slösade pengar utan för att jag köpte kläder ( som var fina!!!!) inne på Gina Tricot. Jag och dagens sällskap är båda eniga om att Gina Tricot inte , INTE, ska ha fina kläder. Något vi verklihen inte gillar alltså..

Nu är det dags för mat och ett försök till att stoppa min hemska huvudvärk.

Tell me, Why is this feeling so right?

Jag har ingenting att skryta om. Så inga komentarer om seriens första match, ni får gissa helt enkelt! Nu är det bara att glömma och drömma.
Killen med stort K fick jag för en gångs skull tag på. Kännde inte igen rösten precis då han hade varit på derbyt igår (som så många andra). Resultatet gillade jag i den matchen, 1-1, för jag kan ju inte bestämma mig vilket lag jag ska heja på. AIK ja.. det är AIK jag har väl alltid hejat mer på dom om jag var tvungen att heja på något lag men Djurgården ja.. Djurgården har ju en Isländsk tränare och det är svårt att stå emot. Beslutet är svårt.

Natten är fortfarande ung och jag har planer på att lägga mig i sängen och kolla på några scrubs avsnitt eller så joinar jag Martina och Richard och hjälper dom med att göra något konstigt som typ .. skriva en lista på alla snygga människor de känner. Och självklart rangordnar dom sig själva som snggast. Alltså vem gör sånt ?
Men stora frågan är.. varför är inte jag med på listan ?


Det känns som att någon fyller år idag..

johanna
.. det är någon som fyller år idag!
Stora Gratulationer till min älskade Johannapanna! ♥

If you ain't here, I just can't breathe.

Känns som att det är dags för mig att käka lite för nu vankas det fotboll. Seriepremiär som självklart ska spelas på gräs. Är lite orolig över mina skor som håller på att spricka, känns inte bra alls. Men vädret är nice så det känns bra!  Kvällen hoppas jag på tillbringa med någon trevlig person som gör mig glad men det kanske bara är drömmar..

Var i skolan idag utan att visa känna några ångest eller panik attacker, kan ha berott på att jag lämnade in mitt fördjupnings arbete och gjorde en muntlig redovisning som var längst utav allas. Nu är det bara dags att ta itu med den resterande skiten..

Forget where we came from


Solen har försvunnit från balkongen för länge sen. Vill inte gå in heller så jag tror att jag kör på att sätta mig ute i offentligheten och skriver om Filippa K istället för att sitta i bikini på en sollös balkong. Känner dock att mina ben inte är kapabla att visa sig offentligt just nu. Kanske är dags för mig att raka benen i alla fall, vem vet grannarna kan ju tro att jag är transa annars..
Datorn och Ipoden hänger med mig ut för att få lite finare hudfärg och lite mer gjort när det gäller fördjupningsarbetet. Hejpa!

Uppdatering:
Jag är Klar med fördjupningsarbetet och klockan är alldeles för mycket! Nu somnar jag.

I'll be him for you if you're her for me

Morgonpasset i P3 är på, solen skiner och jag ska plugga !
Huvudvärken har fortfarande inte släppt och mina ögon har svulnat upp lite. Vet ej varför eller vad som händer med min kropp riktigt men det går väl snart över. Dagen ser ganska hektisk, det är mycket jag ska hinna med tills i morgon. Men det är bara att kämpa på det är snart sommar.
Men som start på dagen blir det en snabb pilates träning och frukost bestående av en skål med cheerios och ett glas juice. Sen drar jag mig ut på balkongen och pluggar. För att försöka skapa lite medlidande kan jag skriva up allt jag ligger efter i  och sånt som jag behöver göra..så..

? Fördjupnings arbete - Filippa K sista inlämnings dag: 25/4 08:40
? 2 st Naturkusnkaps arbeten ist. för prov
? Matte prov som skulle gjorts för några veckor sen
? Bild uppgifter
? Isländska läxa översätta en text tills idag
? Kultur och Idé historia uppgifter
? Sy in Martinas studentklänning så fort som möjligt
? Sy kusins balklänning så fort som möjligt
? Sy klart martinas balklänning


My heart won't move it's incomplete wish there was a way that I can get you to understand


Are you unhappy I am unhappy to

Panik imorse, kanske morgonpanik, kanske skolpanik men helt klart panik blev det. Så istället för skola blev det en helsköndag (nja inte riktigt) med mamma. Massa plugg och lite extra panik. Kanske har att göra med min lilla hjärnskaknig, som förmodligen har upphört för länge sen men hypokondriska-Åsa inbillar sig både huvudvärk, yrsel och stressmage. Men lite yr är jag väl alltid.
En snabb promenad med farmors hund hann jag klämma in också, riktigt mysigt i vårsolen. Tyg till kusinen kirrade vi också, grönt och fint. Så snart hamnar jag bakom symaskinspedalen där jag ska gasa på ordentligt.

Min dåliga uppdatering har säkert fått er att undra vad jag egentligen har hållt på med de senaste dagarna (eller inte? ). Kanske en liten resumé av de senaste dagarna kan vara en bra idé?
Lördag: Nice Uppsala vistelse med tre brudar som jag diggar. Nice mat och nice väder. Nice dag helt enkelt.
Söndag: Träning som endast innehöll straffar och hörnor, inte alltför kul. Fotbollslaget for in till Uppsala för att bowla och äta på China restaurang och kvällen spenderades oväntat nog med en viss K.
Måndag: Upplandscups match mot rik/mik riktigt rolig match som orsakade lite hjärnskakning och blåmärken lite var stans. Resultatet var kanske inte så mycket att skryta om men för att fylla ut texten kan jag berätta  att det blev hela 7-3 till fel lag. Men kul var det! Riktigt peppad inför alla kommande matcher och träningar nu.

Plugg väntar så Over and Out


Don't panic

jag försöker.


And it's a fool's faith coming mistakes I made Ones I hade it right it was all to late..

Med ett par händer som stinker lök och en frisyr som luktar vattenpipa ska jag nu försöka skriva ett litet blogg inlägg som förklarar vad jag har gjort för att hamna i denna situation.
Så , ja ... igår blev det chill @ my place med ett härligt gäng. En liten försmak på kommande sommarkvällar. Vattenpipa (hårets anledning till en underlig doft) och mys utomhus. Lite för kallt och lite för bra. Mycket tal om Arn, till exempel Stack-arn, Hack-arn, Toffl-arn und so weiter. Kylan tog över så det blev en relativt tidig kväll.
Relativt tidig morgon också, 10.30 var det dags för Fotbollslaget att sälja hamburgare, korv och kaffe till bönder och raggare. Jag tog åt mig uppgiften att skära salad, tomater och lök (händernas anledning till en underlig doft). Blev riktigt taggad inför måndagens match mot rik/mik när vi fick reda på att om vi vinner den matchen blir det hemmamatch mot Bälinges A-lag !!!  För er som inte vet villken division de spelar i så kan jag stolt berätta att de spelar i Allsvenskan !!!!!!!! ojoj ,chilla Åsa!
Så nu är jag grymt taggad och framför allt nervös inför måndagen. Helt sjukt.

Nu ska jag försöka få bort lök samt vattenpipe lukten. Tjoho


Please

Good times for a change
See, the luck Ive had
Can make a good man
Turn bad

So please please please
Let me, let me, let me
Let me get what I want
This time

Havent had a dream in a long time
See, the life Ive had
Can make a good man bad

So for once in my life
Let me get what I want
Lord knows, it would be the first time


overdrive

Fyfan säger jag bara. Detta är inte värt . Jag har alldeles förmycket fritid. Och då menar jag inte några timmar per dag.. jag menar hela dagarna. Jag gör inget förutom att gå i skolan, eller ja.. jag är där men gör inte mycket, äta (!) och träna lite då och då. Hur värt låter det egentligen ?
Därför ska jag försöka göra något vettigt av denna dag som började så bra med en springtur. 
 
Finns det lite tur över till mig ? Det skulle behövas.  


 Kvällen är planerad! Blir lite försmak på kommande sommar kvälllar.. Välkommen!

Men en dag kommer jag och du, verkligen bli gamla. Men jag älskar dig nu.

Otroligtnog vanade jag idag och inte nog med det. Jag gick ut och sprang! Oj oj oj Åsa !
Riktigt skönt att komma hem igen till en frukost med nybakat bröd och Blodgrape's Juice. Kanske är en ny fredags vana skapad? 
Börjar inse att Sommar '08 snart är här, kroppen måste ju vara trimmad och framför allt konditionen inför Fotbollssäsong '08, inte sant ?
Kanske blir det att sola snart också, jag har ju lite problem med att bli brun fort så varför inte börja redan nu att skapa en snygg bränna, ja varför inte ? (Kanske för att jag är rädd för solarium)
Skön skoldag blir det nog också,ska kika på  teater. West Side Story. Sen är det nog matteprov vilket inte är så trevligt.
Kvällens aktivitet är inte bestämd ännu men jag är öppen för förslag.

Curiousity becomes a heavy load,Too heavy to hold, will force you to be cold.

image26

Och denna vill jag verkligen ha på min vägg..
Bild: Olofsdotter.com

keep on rocking

image19
Fyfan vad mitt humör är bra just nu! Det är nog vädret som gör det. Har varit duktig och sytt upp min ny inköpta secondhandklänning och sytt in min egengjorda t-shirt. Det går bra nu.. Nej dags att rusa iväg till Linné för att ha isländska.. Rock on!
















..

It's these times that it tends,The start to breaking up, to start to fall apart Oh! hold on to your heart.

Maten igår var god. Grekens specialpizza = Sovlaki pizza med en hel del tzatsiki. Munnen hade inte god lukt efteråt.

Chockad över att det är fredag imorgon , jag menar redan ? Det var ju fredag förra veckan och förra veckan var ju nyss.. Det är inte så att jag klagar men, aa ni vet. Tiden går så jäkla snabbt. Skulle inte bli chockad om jag vaknar upp i morgon och inser att det är nyår. Tiden går fortare när man har roligt är det inte så man brukar säga ?
Då verkar det ju som att jag  har ett ganska roligt liv.. kul att höra!
Dags att gå och visa att jag är tre gånger sämre än alla treor på att sy.

Nationella prov i engelska , hur gick det egentligen ?
Själv så tycker jag att det gick helt okej.. men vad vet jag, det är lärarna som bedömmer!

If I don't say this now I will surely break As I'm leaving the one I want to takeForgive the urgency but hurry up and wait My he

Härligt, härligt. Vackert väder och humöret på topp, nästan. God mat ska det också bli, special beställt till Far respektive döttrarna Sahl. Beställt direkt ifrån Grekens.
Orsak; Martina har tydligen ett löfte som nog är ett utav de vanligaste löftena som vi svenska ungdomar lovar. Detta löfte innebär alltså inget Godis under en viss period. Detta resulterar i att min syster inte kan hålla sig ifrån god mat. Verkligen en fördel för mig, Åsa matvraket Sahl. Som så många gånger förr har längtat efter en härlig och underbart god middag på en onsdagskväll men aldrig vågat komma med förslag.
Så äntligen, äntligen är det dags den där härliga och underbara vårkvällen med underbart god middag.

Mat, träning ,sömn.. Kan det bli bättre ?

Svar: ja..

Fashionpussy ?

image25

The kind you want from long way back in time It's been disposable since 79'

Sängen. Min säng. Ja min säng var det bästa som fanns denna morgon. Perfekt temperatur, kudden låg på rätt plats och jag mådde utmärkt! tills jag insåg att jag skulle bli tvungen att verkligen gå upp ur min underbara säng. Det kan ju vara en utav de jobbiaste situationerna man kan råka ut för, eller ?
Hur som helst bestämde jag mig för att ta en sovmorgon på några timmar, klokt beslut. Efter några timmars extra sömn blev det en nyttig frukost som bestod av kladdkaka och apelsinjuice. Jag som införde den så kallade "nyttiga veckan" i måndags!!  Bra Åsa!

Träffade kusin idag för att köpa tyg till hennes balklänning. Fint tyg blev det. Grönt. Fint mönster bestämmde vi oss också för. Det blir fint.. hoppas vi! Åkte till Farmor också för att umgås, blev en hel del prat. Mysig Farmor har jag.
Mysig Mamma har jag också, för nu blir det te och macka.

Taggade till igår för att träna idag, men det känns som att jag kommer "glömma" det och bara äta istället. (varför är min relation till mat så kärleksfull ? )


A thousand miles seems pretty far but they've got planes and trains and cars.

Att vakna 10 minuter innan bussen går har börjat bli min grej, speciellt på måndagar. På med trasiga byxor, en t-shirt och tillsist en stor mössa för att dölja morgonfrillan. Härligt! Jag tror att det är en orsak till varför jag hatar måndagar så mycket. Skoldagen är snart över och jag har inte gjort ett piss! Jag lovar denna gång. Första lektionen: sömnad , jag och josefine satt och kolla på bilder på datorn. Andra lektionen : Matte, jag och josefine satt och prata om hur mycket vi längtar till sommaren. Tredje och sista lektionen: Datakunskap, jag och ida sitter (pågåendelektion) och kollar på youtube videor. Värd dag ?  Nja.. det är fint väder i alla fall, eller ?

.

image24

So, Here comes a delivery Straight from the heart to you.


You kill my heart just to see if I will rise, above your anger and above your lies

Jag höll vad jag lovade, om jag nu lovade det. Vi vann i alla fall, 2-1 denna gång. I alla fall en fin räddning blev det också. Så nöjd kan man väl säga att jag är. Skador ? Nej, blev dock ett litet sår på foten då en tjej trampade på den som redan låg (alltså mig!). Övriga komentarer ? Blött , verkligen blött och kladdigt (?).

Oro över en resa som är beställd till staterna, närmare sagt, New York. Det verkar som att min far inte har tänkt till ordentligt, då han beställde den. Jag är nämligen i Götet under samma dag som avfärden skulle ske. Vet inte riktigt hur jag ska förklara detta för pappsen. Hoppas att han tacklar denna information på ett bra sätt i alla fall.
Nu blir det matlagning och scrubs, eller ?


Everything I touch turns to shit, Everyone I try to love won't hear of it, Now my hands are overfull of things I'd like to give

Fotbollshelg, Fotbollsdag, Fotboll för hela slanten. Match både idag och igår. Igår mot Fanna och idag mot Bollstanäs. Igår hemma match, idag borta match. Igår vinst, 3-2, idag ännu mer vinst (eller ?)
Dagens match ska spelas med Gothia-laget. Blir ju ganska taggad på att åka till älskade Götet och bara steka. Sommar drömmar som förhoppningsvis blir sanna.
Dagens väder suuuuuger, regn och ja..regn. Men inget väder ska hindra mig från att göra snygga räddningar, precis sånna räddningar som gör så att man blir sådär härligt lerig och blöt. Fan vad jag längtar efter sommaren. "Sommar och sol och vi har kort tajt kjol.."
Gårdagskvällen spenderades med S, A och N tyvärr bangade S när vi skulle dra vidare. Ingenting hon ska ångra, hon gjorde ett klokt beslut. För min del blev det mest prat om muskler och lumpen. Sen var det full fart hemmåt. Destination; Sängen!
Nu är det frulle-time och sen samling, dags att skynda sig..


Maybe it's too late to say I love you but you know I'm, I'm always late and maybe it's too late to say I need you

Jag har bara en sak att säga.."Jag är en Vampyr" har fått konkurrens.



We dance to the same groove, but I've got the right moves.Hope you're happy now, but I'm not giving in.

Har ännu en gång lyckats sätta mig framför denna dumburk för att få höra min absoluta favorit låt just nu. Det går nog inte att beskriva min kärlek till denna låt. Jag menar ju det är ett mästerverk, för så bra är den. Hör bara på texten .. "..hela världens hunger samlad i mig jag är en vampyr jag suger och spyr låt mig komma in jag vill bli din.."  Det  låter ju riktigt skumt men det berör mig .. eller ?  Undrar bara hur folk reagerar när jag går runt och sjunger "..toaletten, spegeln jag har stirrat färdigt på den och vem är inte ful i 60 watts ljus.." ( i och för sig är just den raden gasnka sann). Men ja ? hur hade jag reagerat ?

Vädret är i alla fall fint idag. Plus grader och sol, inget att klaga på. Kvällen kommer troligtvis spenderas med ett par sjuuuukt snygga brudar, så ni kan ju redan nu bli avundsjuka! (eller?)
För att inte trötta ut er med mitt tjat om hur gudomligt bra Markus Krunegårds låt är så är jag generös och bjuder på en låt från en grupp som slår det mesta i musikväg. Så geniβen (?)


I'm having trouble just finding my soul in this town. But I'll keep on trying I keep on trying.

image23

Första lektionen börjar 09.00. Klockan är 08.55. Det regnar. Jag kan inte luta lyssna sönder "Jag är en vampyr". Nu måste jag gå. Au Revoir.

Because I'm so clever, But clever ain't wise.

image22
Inspiration i högsta grad.

Jag fatta allt och ingenting där stod ju du skulle som alltid skulle va min

Träningen är inställd på grund av vädret. Inte så oväntat kanske men jag hade verkligen hoppats på att få träna. Men hey , vem har sagt att jag inte kan träna på egen hand ? Kanske ska dra mig ut på en springtur i detta (skit-) väder, alltid lika härligt med snö/regn/blött (?) väder, eller ? Om jag ska vara ärlig så måste jag medge att det kan behövas.
Helgen kommer snart har jag märkt, det är bra att tiden går snabbt. Jag behöver det. Sen kommer sommarlovet och tar oss med storm. Då ska tiden gå långsamt. Jag behöver det. Det är så mycket jag vill hinna med under denna sommar. Panik över att jag inte har hittat något sommarjobb. Men det löser sig nog, eller? 
Nu ska jag fortsätta att lyssna sönder "Jag är en vampyr" med Markus Krunegård.

 So for once in my life Let me get what I want


So if your ever feeling down, Grab your purse and take a taxi, To the darker side of town, That's where we'll be

Vitt. Ja det har blivit vitt på marken igen. Ingen höjdare direkt. Har fotbollsträning senare ikväll och vi får väl se om det blir någon.
Ont i huvudet så att det står härliga till. Länge sen jag hade denna huvudpain.
Jusst nu har jag datakunskap, vi håller på med excell och jag fattar ingenting. Har inte gjort någonting heller , men vad gör det ?

Syslöjd och sen slutar jag 13.00 Härligt !

image20

Du vet jag vill bli din och ingen annan kommer in hjärtat gör mig blind


va vill du men kom då jag är ju här och väntar på dig ett, tu, tre på marken sitter och väntar modigt på sparken foten i huvet gud vet vad som hade hänt om hunden hade varit bunden och inte hade kunnat komma och skälla i tunneln men lilla gubben, hur är det fatt du fattar väl att du måste stå upp och slå tillbaks annars kommer dom aldrig låta dig va jag höll med husse och tog bussen in till stan där det lyste tryggt hela världen är så underbar på bussen in till stan hela världen är så underbar på bussen in till stan hela världen är så underbar såg att det lyste hörde musik just där och då tog jag det som en invit men din blick var mörk och märklig där du stod på den trasiga mattan brevid okända skor jag fatta allt och ingenting där stod ju du skulle som alltid skulle va min du såg exakt lika påkommen ut som du var men ärligt talat det var skönt med ett dåligt svar hela världen är så underbar bara man får ett svar hela världen är så underbar bara man får ett svar du vet vart du sitter och siktar tills du riktigt säkert vet att du hittar in där ingen annan kommit in hjärtat bälgar blint nu när jag svalt det kan du dra det hur långt du vill du vet jag vill bli din och ingen annan kommer in hjärtat gör mig blind hela världen är så underbar om man är korkad, tom och glad hela världen är så underbar om man är korkad tom och glad hela världens hunger samlad i mig toaletten, spegeln jag har stirrat färdigt på den och vem är inte ful i 60 watts ljus toaletten, duschen jag har gömt mig för sista gången i den och vem är inte kall,naken,våt i en tom hall somnar 07, vaknar igen på natten somnar 07, vaknar igen på natten jag är en vampyr jag suger och spyr låt mig komma in jag vill bli din jag är en vampyr jag suger och spyr låt mig komma in jag vill bli din hela världens hunger samlad i mig jag är en vampyr jag suger och spyr låt mig komma in jag vill bli din jag är en vampyr jag suger och spyr.

Det är mitt eget fel Vad som än hände med mitt hjärta För jag har alltid vetat att du inte skulle stanna

Gull-Noa blir Brace-Noa. Stackare.

Ni får ursäkta mig, jag är i ett känslomässigt tillstånd nu. Så framöver får ni stå ut med lite känsligare "rubriker" och låtar än tidigare.
Så sorglig men bra låt är på gång..



Spelar det någon roll?

okej , nu ska jag visa lite kärlek!

Så jag ger jäkligt mycket kärlek till alla, alla jag tycker om, alla jag känner helt enkelt. En del har jag kännt en lång tid, vissa har jag kännt längre, en del har jag alltid vetat vilka dom var men bara kännt i knappt ett år, vissa har jag kännt och känner nu igen, det finns även dom jag har kännt i några månader bara. Men egentligen spelar det ingen roll för att alla som jag känner gör avtryck hos mig, ni finns där. Jag diggar er!

Slut på kärlek? Knappast..


And I'll fight with all of my heart, and all a' my soul, and all a' my might

Ett bildspel från Staterna bjöds vi på igår. Större delen familjen v Z somnade. N och jag var riktigt trötta men höll oss uppe för att bli hämtade av en bror som nyligen tagit körkort. Trevligt.
A är alltså hemma, känns skönt. Trevligt att träffa henne igen. Så trött (förståerligt!) men självklart så söt i hennes nya Michigan outfit. Lite engleska uttryck fanns med i hennes prat, så det verkar så som att det inte var några problem med språket i alla fall.

Nu har jag inte så mycket mer att säga så.. Fuck it! (eller hur var det J? )


Där går mitt hjärta, mitt hjärta där går den jag älskar. Där går pojken jag inte var vääärd

Ja, jag har lyckats förstöra saker igen. Grattis Åsa! Ingen aning om hur jag gör det, så jag kan tyvärr inte ge några tips om hur man gör. Egentligen är det inte så svårt, gäller bara att vara lite dum i huvudet.
Tur att man har en bra backup.
Annars var fredagen okej, bortsett från det mesta. Hade en riktigt lång håltimme och fick reda på att min svenska lärare är utbildad stuntman. Så vad ska man säga, coolt ? Satt på bryggan med J och senare kom N. När  klockan blev kväll kom N och N . Drog sedan ut S ur sitt hus för att gå vidare på 18 års kalas. En aning nervösa tjejer som senare blev (vissa utav oss) lite gladare. Drog tyvärr hem utan ett leende på läpparna.
Vaknade lite förtidigt för att vara ledig. Var ute på fotbollsplanen redan klockan 10. En seger och en lite gladare Åsa ska nu ta farväl.
Hejpa!

image17


Å försöker

Min gästbloggar karriär har precis börjat.. avz.blogg.se

I guess it's up to me now Should I take that risk or just smile?

image16
Bild: Dan Martensen

Dagens fråga :
Varför är jag i skolan ?
Ja ! jag är i skolan, men varför? Jag har ingen anledning till att vara i skolan eftersom att jag egentligen är ledig. Så varför är jag iskolan då för ?
Har precis haft utvecklings samtal, givande mycket givande. Hela skolan har utvecklingssamtal idag, halva elevskaran är kvar i skolan. Vad är det om inte äkta kärlek till våran vackra skola! Nu tror ni säkert att jag är en sån som gärna åker till skolan på både helger och lov för att plugga. FEL! jag är inte en skolälskare. Tro ingenting annat. (Fast ibland är skolan gasnka okej!)
Utvecklingssamtalet gick riktigt bra faktiskt. MVG i alla ämnen (inte riktigt) och bara positiv kritik (nästan) .
Symaskinen kallar, sen ringer jag och väcker J.

I belived in this I belived in you

image15

I'm losing my mind, yeah I got bit all the time, and I'm better off dead, cause it was all in my head.

Fyfan vad jag hatar detta ! Detta jävla internet lägger av och självklart har jag suttit och skrivit ett långt blogginlägg för en gångs skull. Men "It's too late man, he's gone!"
Då börjar vi om..för andra gången.

Dåligt uppdatering, usel till och med. Men jag har inte bara mig själv att beskylla utan även blogg.se eftersom att de håller på att flytta. Fredagen började inne i Uppsala men slutade i Knivsta, eller  man kanske ska säga att lördagen började i Knivsta. Men jag kan säga att det blev en lite för lång kväll. Jag somnade sent , försent , så sent så att jag fortfarande är trött. Duktig som jag är gick jag på träning i lördags i alla fall, det ledde dock till en hel del blåmärken. Kan vara värt det. Off to Stockholm för att titta på min far på alla "Visa legitimation"-Skyltar i Viking Line Terminalen och för att fira min sjuttiofemåriga farmor. Släktingar från både Finland, Danmark och självklart Sverige. Galna släkten Ryö. Min och systers favourit är/har/kommer alltid att vara farmors syster Tove. Skönare 80plusare får man faktiskt leta efter.
Gårdagens höjdpunkt var väl att skolan började igen, och för ovanlighetens skull försov jag mig.. igen. Kämpade mig upp idag och fantastiskt nog kom jag upp och hann i tid till min första lektion. Och detta är inget april skämt!

12.20 är precis den tiden jag slutar idag. Skönt, riktigt skönt!

RSS 2.0