Oh God! you should get some sleep

Nu ska jag sova sova sova sova sova så att jag blir lite snyggare!!


Du måste stoppa mig, jag tänker stoppa dig

Idag har jag en plugg-dag. Jag är alltså hemma och får en hel del gjort för första gången på länge. Men de är tungt att börja med allt, det är så mycket. Men nej snart är jag klar, jag har bara 5 olika ämnen kvar. Eller det kanske är upp mot 6-7 ämnen kvar?

Men allting går bra bara man lyssnar på underbar musik.

What have I done to fall so hard for you ?




Anna Ternheim - What have I done

Veronica Maggio - Stop

Revolution in her head

Min pappa har som vana att gömma allt gott han köper, det vill säga chokladen. Till min lycka så har jag alltid vetat vart det där gömstället är så när pappa ska unna sig något gott är det oftast bortrövat av mig. Han har nu kommit på att det inte går att gömma sånt på det stället. Däför har han bytt ställe. Förra veckan var han överlycklig för att jag fortfarande inte hade hittat gömman. Men nu för hela tio minuter sen så fann jag den. Underbart tänkte jag! tills jag såg att det bara var nötter, Cashew nötter och jordnötter. Men jag grävde lite till och fann en japan mix och chili chocklad. Chili chokladen vågar jag nog inte smaka denna kväll men Japan mixen är ju en stor favorit hos mig.
Och till min förvåning så fann jag en marabou "co-co" i den gamla gömman.

Tack pappa! Du är nog ganska osmidig när det gäller att gömma saker, men det gillar jag.

Detta innebär alltså att jag nu kan koppla av till härliga toner spelade av Oasis och äta mig mätt på en japan mix.
De är galet vad Oasis nya skiva är bra.

So lately I've been goin crazy tryin to get you off my mind


Well I'm sorry !

So come over just be patient and don't worry

Pappa håller på att städa. Jag fick en ckock när jag gick ut ur mitt rum, golven liksom glänste. Egentligen är det mitt rum som är i störst behov av en storstädning. Kläderna ligger i drivor över hela golvet men också i sängen. Ikväll ska jag äta på restaurang med fotbollslaget sen ska jag åka till mamma. Men nu ska jag göra en tekopp och kolla i min naturkunskapsbok i ungefär en kvart.
Hej!


Jag sydde en ny kjol igår, den syns inte så bra men den är svart och har ett flätat band i midjan. Nu vet ni!

figured all I'm thinking bout is you



To Remind me that I feel the best when I'm with you..

So I need some fine wine and you, you need to be nicer



Well here's a good man and a pretty young girl Trying to play together somehow, I'm wasting my life, you're changing the world, I get drunk and watch your head grow It's the good times that we share and the bad times that we'll have It's the good times and the bad times that we had Well it's been a long slow collision, I'm a pitbull, you're a dog, Baby you're foul in clear conditions But you're handsome in the fog So I need some fine wine, and you, you need to be nicer For the good times and the bad times That we'll have Sometimes we talk over dinner like old friends Till I go and kill the bottle, I go off over any old thing, Break your heart and raise a glass or ten To the good times that we shared and the bad times that we'll have To the good times and the bad time that we've had  Well it's been a long slow collision, I'm a pitbull, you're a dog, Baby you're foul in clear conditions But you're handsome in the fog
So I need some fine wine and you, you need to be nicer

When she will marry me outside


Don't look back in anger

Jag är redan stressad. Jag ligger i min säng och jag vet att klockan är en aning för mycket. Idag ska jag göra mycket. Baka , Åka till Uppsala och jag hörde igår att jag skulle träna lite också. Klockan 18.00 ska jag befinna mig hemma hos min underbara Frida för att ha lite mys med henne och Sofie.

Igår åt jag underbar "fried rice" med kyckling. Underbart. Sen kom Noa och Nikolina helt plötsligt förbi med en fet Sex and the City box och lite godis, vilket var ännu mera undebart. Noa hade en "ny " stil som hon kallade emostil/åsastil och enligt mig var det såklart snyggt.

Och i förrgår var det också underbart. Jag träffade Anna och vi tog en fika/middag på Wayne's sen begav vi oss till Biografen för att se filmen som alla redan har sätt. The Dark Knight. Jag älskar när biograferna nästan är tomma så att man kan breda ut sig över en hel rad.
Denna långhelg ser redan bra ut!


Skiter  i Uppsala och går direkt på bakningen.


Alice Dellal + Alexander Wang



Jag gör som alla andra, men jag tycker ju att hon är så underbart tuff och jag menar de är Alexander Wang hon är musa för, det säger väl allt!

And would you let me walk down your street naked if we all wanted to



Nu har jag sett The Dark Knight, den var väl bra emellanåt.
Och musik är som bäst på natten, kom ihåg det.

I disagree for the things you do

Jag är yr, riktigt yr. Det känns som att jag går på ett löpband för varje steg jag tar. Varm är jag också. Jag tog en lång sovmorgon tills nu men jag har i alla fall en lång skoldag. Klockan 18.00 slutar jag. Sen ska jag förhoppningsvis gå på bio och så med Anna.

Det känns som att jag ska svimma när som helst.

Oh god I love you, I mean forever


flickr.com

Tänkte bara tilllägga att jag snart är stark, jag har tränat 3 gånger på två dygn. De ni!!!

it's as pretty as it is cruel


Jag vet inte om jag är arg eller ledsen. Det får inte bli för mycket då blir det precis så här, det vet jag. Men jag vet inte hur jag ska göra för att allt ska bli bättre, jag har liksom gett upp hoppet för länge sen. Jag ogillar det starkt.

Sometimes even right is wrong


Nu  har jag precis tryckt i mig resterna av chokladkakan som Noa lurade på mig idag. God var den kanske men nej, godis ätandet ska bort. Kan så klart inte sluta på en gång men jag ska trappa ner och köpa nyttiga men goda saker istället. Vindruvorna är ju redan en favorit så ja , det får bli sånt från och med nu. Men denna chokladkakan gjorde inget att jag tog , jag har ju trots allt tränat i dag. Och det är nu min "duktiga" period ska börja.

Jag ska bara kolla på gossip girl som jag fortfarande inte sett sen ska jag ta mig en liten tupplur på cirka 9 timmar. Jag fick ju klagomål från klassen idag då dom kom på att jag endast hade sovit i 5 timmar natten till idag. Men hur svårt var det att få reda på ? Det var ju bara att fråga.
Min mage gör ont redan nu.

This is how it feels to be special

Jag har hittat mina nycklar, eller nej inte jag utan min lärare hittade mina nycklar. Men nu när nnycklarna är återfunna så har jag tappat bort skolbusskortet. Tungt. Nu är jag allmänt trött och vill hem, vilket jag ska om ungefär en kvart. Eller så går jag nu. och ett plus vore ju om jag får åka med tåget även f ast jag inte har något skolkort. Annars avlider jag.


I never made promises lightly


Det är de perfekta höstvädret just nu, lagom kallt , torrt på marken och solen skiner emellan åt.  Det får gärna vara så här ända tills jul då ska det komma en massa snö som varar ända fram till mars och så ska det töa bort under en natt och så ska våren komma, en torr och fin vår ska det vara. Så skulle det se ut om jag fick bestämma..

Min kära syster ringde i dag. Hon har ju nyligen flyttat till London med pojkvännen och vad tror ni att jag är om inte avundsjuk. Men hon har redan klarat av dessa tre år i gymnasiet som jag bara har två år kvar av. Eller är det verkligen två år? Jag och noa funderade över det igår och tillslut fick vi lite hjälp med uträkningen och kom fram till att vi går i skolan i ungefär 170 dagar per år. Galet när man tänker efter. Lov i nästan ett halvt år och lovdagar har vi nu i veckan. Studiedagar, tacka gud för dessa underbara dagar.

There's no words for this, I see




You couldn't tell me the look was on your face

Pappa trackar mig för att jag kom hem när tidningen redan hade kommit. Men så jätte sent var det väl inte ? Klockan var väl inte mer än halv tre och tidningen hade kommit. För dom som inte håller koll på tidningsbudet så som jag gör så kan jag berätta attt dom var väl ungefär en timme tidiga. Kvällen igår spenderade jag för ovanlighetens skull med noa. Vi tog en lång promenad ute i det kalla vädret och det var faktiskt väldigt skönt. Sen blev de två koppar te och hönö kaka. Och självklart klarade jag inte av att gå hem förrän halv 3. Jag är verkligen dålig på att gå hem, nästa gång får hon säkert slänga ut mig. Och  nu har jag vaknat och ätit frukost och räknat ut att jag sov i elva timmar.
Jag har även tagit över datorn från pappa som satt och lyssnade på Queen på Youtube.com, ni vet han har lärt sig sånt nu.
Bilen väntar. hejhejhejhejhejhej.

Förresten, skjortan på bilden i inlägget nedanför är egensydd. Så kolla ni som vill se vad jag syr, den sydde jag innan sommaren.
Och jag har fortfarande inte sett de senaste Gossip Girl avsnittet. Jag har något att se fram emot.


Fast as lightning



Noa lackar. Enligt henne är jag tydligen seg, hur kan man påstå något sådant?!
Jag är snabb som blixten , det tycker alla.

ovan ser du dagens inköp: Väska, Mössa och Tshirt allt från Topman!

Hey! Shut up

Precis som jag sa igår så hade jag tänkt att antingen sy, städa eller shoppa idag och jaa så får det bli. Jag tänkte ta en tur in till Stockholm sedan komma hem och städa eller sy. Idag ska jag vara duktig, så är det. men nu gäller det att skynda sig eftersom att jag inte har någon nyckel till cykeln så måste jag ju gå till stationen och det tar 7 minuter istället för att cykla som tar 3 minuter. Och jag har fortfarande inte bytt om, det här blir jobbigt.


Tell you they're your friend and then badmouth again


Nu blev det såhär va att jag hamnade i min säng med en kopp te och som vanligt satt jag och hade msn konversationer om hur bra musik är. Jag älskar musik! Te är heller inte så illa och jag har faktiskt lust att göra något av min dag i morgon. Jag kanske ska sy, städa eller shoppa. Det sista borde jag utesluta men jag kan ju inte förneka att jag älskar det. Inget Gossip Girl blev det heller. Shit. Jag börjar bli trött.

Inside me there's a sad machine, wants to stop movin'


Jag har två samlingar. En skiv samling och en Elle samling. De båda håller på att bli fulla, egentligen inte de är bara så att mina hyllor där jag förvarar dessa underbara ting har inte mycket plats kvar. Det börjar bli fullt, alltså måste jag hitta fler ställen att gömma mina vackra ägodelar på.
Nåväl, om jag ska förklara vad jag har gjort idag så kan jag säga precis så som jag sa när jag fick frågan " vad har du gjort idag?". Jag sa nämligen som det var att:

jag tog sovmorgon till 12 sen åkte jag till skolan och hade lite lektioner sen så åkte jag hem och insåg att jag hade glömt mina nycklar i skolan.
Tungt när jag står vid cykeln och inte hittar mina nycklar. Men jag antar att jag har lagt dom någonstans i skolan, det  är inte alldeles ovanligt att jag råkar lägga ifrån mig dom till exempel på handfatet inne på toan, ovanpå skåpet och på alla bänkar för att sedan bara gå därifrån i tron om att nycklarna ska krypa efter. Men de händer ju sällan.


When you're too in love to let it go But if you never try you'll never know

Helt underbart. Ja , helt fantastiskt var det igår. Globen + Coldplay + Stina & jag , en bra kombo liksom.
Jag befann mig i extas hela kvällen, jag fällde till och med en liten tår när denna underbara man , Chris Martin, sjöng de vackra raderna "Tears stream down your face I promise you I will learn from my mistakes" ur Fix You. Åh, jag börjar ju nästan gråta bara jag tänker på det.
Förbandet var dunder och om jag hade vetat att det var dom som spelade hade det varit ännu mera dunder. Men nej, där satt jag helt ovetandes och diggade musiken till 100%. Utan att ha den blekaste aning om att det var självaste Albert Hammond , Jr. som stod på scenen.
Men nu är jag lycklig. Jag har införskaffat mig ,inte bara en utan, 2 hela coldplay t-shirtar och jag kan skryta med att jag har sett dom live. Underbart.
Och idag slutade jag klockan 13.05  inte helt fel det heller och eftersom jag är i ett sånt musik-mood så drog jag till Musikörat och shoppade 5 nya skivor. ALbert Hammond Jr. , Eva Cassidy, Ceasars Palace, Broder Daniel och Tiger Lou. Albert har gått på repeat ända sen klockan tre och han har hjälpt mig igenom matteboken.
och nu kollar jag på idol där jag ser halv min skola, nästan så att jag blir lite stolt.


Oh, And I'm just waiting till the shine wears off


Jag är taggad. Lättad. Förkyld. och lite Lycklig.

vi hörs senare hej!

Just because I'm losing Doesn't mean I'm lost



Jag hade nästan glömt bort. En till orsak till att göra mig lite gladare: I morgon skall jag och Stina gå på COLDPLAY konserten!!!!
Nu ska jag hem.

I'm for real

Nu är jag då i skolan igen och har precis haft sömnad och det gick faktiskt riktigt bra idag. Mitt humör är inte det bästa men bättre än sämst och tanken på att jag faktiskt vann ett presentkort på massage i helgen gör mig ännu gladare. Det är nu på väg med post hem till mig och jag hoppas på att så snart som möjligt kunna utnyttja det.

Det blir väldigt korta inlägg nu ,eftersom jag har lektioner titt som tätt plus inget internet hemma. Antar att jag överlever i alla fall.

En sak till, jag älskar mammas frukost.

Hello, my friend So happy to see you again


Nu ska jag försöka förklara läget . Dagen till ära är helt full, jag ska slänga mig hit och dit hela dagen.
Efter skolan bli det en tur till Stockholm sen till Knivsta sen Yoga sen hem till mamma igen. Det blir alltså mycket fram och tilbaka idag. Och nu är det så att mamma inte har något internet för tillfället så mycket bloggning blir det inte där hemma. Nu är jag lite stressad eftersom att jag har sömnad och vi ska hinna klart med klänningen på ungefär några timmar. Men om allt går som det ska så hinner vi. Nästa "projekt " är byxor.

Riktigt skönt kommer det bli med ett yoga pass ikväll, en alldeles lagom tid av avslappning. Mitt face håller på att explodera och jag känner mig riktigt smutsig. Skulle behöva ta en semester redan nu. Ett jobb behövs också. Fick höra att vi har studiedagar nästa vecka på torsdag och fredag vilket innebär långhelg! Och jag vill ha sol.

Isn't she lovely

Jag har varit vaken i 20 minuter och har redan haft tre telefonsamtal. Det första väckte mig, det andra var mamma som skulle berätta att Sugarplum fairy skulle framföra en låt på tv 4 och sen var det farmor (förlåt för att jag skriver om dig igen, men det är för att jag tycker om dig!) som ringde för att "skälla" ut mig för att jag hade skrivit ett helt inlägg om henne häromdagen. Men jag tycker inte direkt att det var en utskällning.

Jag ska alldeles stax åka in till Uppsala för att träffa mamma och jag har nästn bestämt mig för att jag ska ha en "mamma-vecka" denna vecka , jag ska åtminstonde försöka träffa mamma merparten av veckans dagar.
Hade tänkt att köpa lite frukost på stan så nu måste jag skynda mig så att jag hinner med tåget.

Can't stop now


Jag har sökt igenom hela vårat hus men nej ,det fanns ingen choklad som vanligt. Jag klarar ju liksom inte av att köpa en choklad kaka för att spara. Är det någon som gör de ?
Anyhow klockan har slagit ett klockslag för mycket och kvällen har inte bidragit med mycket. Ett försök till att göra någon slags lek som vi inte riktigt klarade av, en skräckfylld taxiresa och ett riktigt ovärt besök hos tre gossar som knappt kunde hålla ögonen öppna. Den sista "aktiviteten" skulle jag ha skippat. Måste bara berätta att jag fick en chock där då jag vänder mig om och det  sitter en kille vid köksbordet som inte var där förut, han bara dök upp och sen försvann han igen. Skum kille. Man går väl inte in till någon utan att knacka och utan att säga hej.
Nåväl,, jag tog en promenad hem och kännde mig rysligt sugen på choklad, tyvärr har vi inget natt-öppet i knivsta centrum och vi hade som sagt ingenting som liknade choklad, så det fick bli ett glas yoghurt.

Mitt täcke har den perfekta temperaturen, jag börjar bli lite sömnig och jag ser faktiskt fram emot morgondagen, eller hela nästa vecka faktiskt. (Det där kommer jag säkert ångra på måndag morgon) Men idag ser jag faktiskt ljust på tillvaron.

no drug could make you up and let you fly up high in the sky



 

Lade på luren nyss. Det var ett sånt där  Lyssna-på-Youtube-musik-samtal , jag gillar dom samtalen. Kanske är det på grund av att ett utav mina största intressen är att lyssna på musik. Och jag tror att jag lyckades chocka K som fanns i andra änden av telefonen, jag sa faktiskt lite bra låtar. Eller så var det jag som blev chockad över att han tyckte om musiken, eller fick jag bara för mig det ?

Nåväl, jag har kommit hem från min "Pimp my Klippan" uppgift och det var svårt och vi blev iinte nöjda men vi gjorde det bara för skojs skull. Vi lekte helt enkelt. Jag skulle aldrig ha gjort det så om jag skulle varit seriös, men de var väl lite kul i alla fall.
Till kvällen är jag nog inne i stan, det är ju kulturnatten. På Kulturnatten är halva uppsala ute och merparten befinner sig inte i ett nyktert tillstånd. Mina planer är inte riktigt helt klara men något lär jag ju hitta på med mina vänner. Tyvärr så vet jag itne vad jag ska ha på mig. Kanske är dags att leta i garderoben, kanske är de så att jag hittar lite rest tyger så att jag kan sy något fint. En kjol tror jag eller ett linne. Vi får se, jag ska i alla fall måla mina korta naglar.


Oh, you're so clever, But you're not very nice

Sovmorgon är bland det bästa som finns. Det hade jag idag, jag vaknade i lagom tid och gick upp och gjorde frukost. Omelette blev det, fråga mig inte varför för jag tycker egentligen inte ens om omelette. Så illamåendes ifröd ett par skor som jag nu håller på att få skoskav av tog jag mig till skolan och lyckades missa bussen som skulle ta mig till skolan. Jag hade ju valet att gå en kvarts promenad till skolan men jag kännde att jag inte skulle orka gå med mina halvt sovande ben släpandes efter halva kroppen.
Men eftersom jag är så effektiv så hann jag springa in på Kicks för att köpa en foundtaion innan jag höll på att missa den andra bussen. Tillslut kom jag till skolan och nu sitter jag på min sista lektion. Datordesign.
Målet är att när denna lektion är slut så skall, observera SKALL!, jag kunna hantera det mesta inom photoshop och illustrator.
Nu är det inte meningen att du ska tro att jag inte är fokuserad på lektionen, för det är jag snart, läraren, som för övrigt heter Schön i efternamn, håller bara på att visa de "nya" eleverna vad vi gjorde förra gången.
Trots att det är en rolig lektion så ser jag fram emot hemresan då jag och N har bestämt att ta ett stopp inne på Ica innan vi gör något annat.

Ps. Idag kan jag fira för det är ju min namnsdag!

Farmor

"Vad är det för affär, som Martina jobbar i? Är det FCUK? Är det en väskaffär? Man får ju akta sig och inte stava affärens namn fel. Då kan det bli ganska tokigt."

Så kommenterar min Farmor i min systers blogg, hon påpekar även att det var hennes första lästa blogg. För det var det, min var den andra. Det sa hon i går i telefonen, jag kanske ska nämna att hon är 75 år. Puss på dig!

You want it all but that's not fair



Jag har sendrag i foten och det vägrar släppa. Hemskt. Och nu har jag tydligen lovat min tränare att ställa upp som målvakt hela vintern, jag som inte ens tycker att det är kul att stå i mål inomhus. Träningar på Onsdagar 22-23 ute i Alsike hallen och Söndagar oventande om vilken tid. Men jag kan slå vad om att vi kommer få träningstid på morgonen. Jag kommer alltid att vara "sjuk". Men jag gjorde honom glad och det är jag inte bra på om man säger så.
Målvaktsträningen med småttingarna spårade lite på slutet då det mest handlade om vem jag var kär i och om jag visste vad allt "snusk" betydde. Nåväl , dom är väl söta på sitt sätt.

Because the thought alone is killing me right now


Idag var inte koncentrationen på topp, jag satt mest och koncentrerade mig på att inte låta för mycket. Men när halva klassen är förkyld så gör det inte så mycket för alla sitter och hostar och man känner knappt igen allas röster.
Ikväll ska jag vara tränare, målvaktstränare, för flickor födda 1998. Lite orolig över att jag dels kommer smitta dom och över att jag kommer antingen ha för "svåra" eller för "lätta" övningar. Men om det är så så får jag väl bara förenkla/försvåra alla övningar. Men det går nog bra, bara jag har tålamod.


If you dont love me, why dont you let me go? Have a heart, please



Jag tror seriöst på att jag skulle ha varit lite lyckligare om jag hade hennes röst.

If I used to love you baby, It ain't nothing like I'm loving you now.


Jusst nu känner jag att jag vill befinna mig på alla andra ställen än här. Eller inte riktigt på alla ställen, snarare på ett ställe. New York City. I tre hela dagar har jag varit som klistrad framför style.com och kollat igenom nästan varenda märke. Men om några år så är det jag som är med där med mina kläder. Jag lovar (att göra ett försök i alla fall).
Jag är också riktigt sugen på att köpa en alldeles egen lägenhet. Speciellt när man hittar lägenheter som är i gott skick, bra läge och låg månadskostad. Men jag tror att jag stannar hemma ett tag till och sparar istället ihop pengar till en lägenhet i stockholm efter gymnasiet, eller varför inte i New York ?  
Dagen har spenderats i sängen med en röst som låter mer maskulin än vanligt. I mina tankar har "framtiden" varit i fokus, som alla andra dagar, och jag kan ärligt talat säga att jag är riktigt trött på att vara sjuk. Jag har varit sjuk i en och en halv dag, men det räcker så tycker jag !

Det är tråkigt här utan dig..



I'm hoping that this thing we got will never come to an end

Mitt huvud håller på att sprängas i bitar och jag känner mig mer död än levande. Jag blev till och med hemskickad av min lärare, hon tyckte att jag var alldeles för sjuk. Och då är de ganska illa. Jag har legat i min säng ända sen jag gjorde entre i detta hus. Illa , illa, illa ..
Men de är bara att ladda om och bli frisk så fort som möjligt.
Hoppas bara att jag inte såg alltför sjuk (ful) ut på skolfotot , men i så fall kan jag ju skylla på att jag faktiskt var(är) sjuk.
Värre var det kanske för Steffie (känsliga läsare varnas!) som vaknade upp med ögonen igenklistrade av var, denna gång lyckades hon bli drabbad av ögoninflammation. Stackarn. Alltid lyckas hon få dessa skumma sjukdomar. För jag menar; vem får snor i ögat ?

Nåväl , jag ska kolla på Gossip Girl.

Could these sensations make me feel the pleasures of a normal man?



Jag kommer hem efter ett yoga pass och känner mig underbart fräsch och duktig. Går in i köket och vad ligger inte där om; en stor fet pizza. Kvällens middag! Yes, vart försvann den vältränade duktiga åsa ?  ( klart jag blir vältränad efter en enda träning!!)
Men det känns som att yoga är min grej. Lite sådär krångligt , precis som jag, lite krånglig.


Lucky You!

Jag har blivit förkyld. Därför tänkte jag inte gå till skolan idag men sen kom jag på att jag inte ens skulle till skolan utan till ikea. Så Ikea blev det. Vi skulle planera inför lördagen då det är dags för "Pimp my Klippan". Vi ska alltså "Pimpa" eller "styla", kalla det vad du vill, soffan Klippan inför kunderna på lördag. Spännande, verkligen. Speciellt när alla har olika tankar och ideér. Jag vill en sak medans de andra vill en annan sak. Tungt.
Så på bussen in till stationen tänkte jag , "perfekt! Imorgon så måste jag vara hemma och bli frisk!" och  jag blev ganska glad även fast jag har roliga lektioner i morgon. Tills jag insåg att jag visst måste till skolan i morgon och jag måste också vara riktigt snygg. Skolfoto står ju på schemat. Så på Onsdag ska jag vara hemma och bli frisk om jag nu inte redan hunnit med det.
Men jag lär ju inte bli friskare av att gå på Poweryoga vilket jag ska ikväll. Onsdagen ser ljus ut!
Nu ska jag dricka te och bli frisk på en kvart.

I'm sure you've heard it all before


Hur ska jag kunna förklara det för dig om jag inte förstår det själv?
Men det handlar om mig och det gör ont.


I need you, like never before and when you're with me I feel so safe and secure

Jag fryser. Ganska jobbigt när man går upp 3 och en halv timme innan man måste åka till skolan. Inte mycket sovmorgon blir det ju. Nu har jag i alla fall tid att ta det lugnt och äta frukost och vakna.
Igår var en riktigt annorlunda skoldag, klassen åkte in till Stockholm för att kolla runt i Second Hand affärer, vilket var precis vad vi gjorde. Sprang runt på söder och kollade runt lite överallt. Väl hemma i Knivsta handlades det mat och sedan lagades mat. Noa sprang förbi här och bakade en utsökt kladdkaka. Sen blev det idol och heroes och även karl kom förbi.
Men nu är det alltså fredag, en hel helg står framför oss och jag ser verkligen fram emot det. Dags att göra sig i ordning så att inte tiden flyger iväg. God Morgon!


At least you tried

Ja , jag tror att ni redan har listat ut vad jag gjorde i kväll. Ja inte var det så att jag gick ut och sprang för att sedan komma hem och plugga! Nej , det blev en tur  ner till Ica Kniven så fort jag fick reda på att Gossip Girl avsnittet var klart att kolla på. Och helt plötsligt satt jag där , i noas rum, med noa och vågade knappt kolla för att vi inte ville ha det överstökat. Men så blev det och nu är det gjort (sett). Grymt bra!

Besviken blev jag idag. På mig själv!
1. För till dagens outfit tyckte jag att det skulle passa underbart med mina fina vita espadrillos, men när jag kom hem var dom halvt gula/bruna. Osmart drag, verkligen! Så nu ligger dom i klorin och försöker att bli vita, vitare, men lyckas dom? Nja,skulle jag vilja säga. Det gulbruna syns fortfarande. Men jag funderar på att kanske färga dom? Eller kommer det bara bli sämre och ännu mer missfärgade?

2. Jag missade träningen och jaa. som sagt , kollade på Gossip Girl och käkade godis istället.

Och .

3. Ida påminnde mig om att jag inte bara skulle skriva en Labbrapport tills i morgon utan också skriva om "Lyrics and Artists" till engelskan i morgon. Tungt. Hade varit kul att göra det om inte klockan varit vad den nu är.

Men at least I tried och nu ska jag försöka att plugga, men jag har en känsla av att Edvin kommer att störa mig en anning. Just nu pratar vi om hår.

And I got someting to say.


bild: ElizabethandJames.us

Frågan är om jag åker ner till Ica med Noa för att sedan kolla på nya Gossip Girl avsnittet eller om jag går ut och springer och pluggar sen ?

And let's put a smile on that


If God passed the mic to me to speak I'd say: "Stay in bed, world"

Nu är jag sådär galet stolt över mig själv. Jag har pluggat matte, samhällskunskap och naturkunskap, allt inom två timmar!  Och nu har jag precis lagt fram allting inför morgondagens skola. Bra jobbat Åsa!
Nu gäller det bara att göra mig i ordning inför natten och inte bli alldeles för pigg. God Natt!

I didn't really know what to call you


En fråga; Hur kunde jag käka upp en kexchocklad på mindre än en minut ?
Det känns inte okej! Min aptit är lite för stor och när man sitter i kläder som är ungefär trippelt så stora som en själv så märker man ju inte konsekvenserna. iTunes spelar underbar musik ur kategorin "lugnt". The Kooks och The Cardigans är härliga grejer! Men nu är de dags för mig att avrunda och börja (försöka) plugga. Jag har verkligen märkt att jag inte är så bra på att komma igång. Det är lite svårt.

RSS 2.0