You see life is a crazy thing, there'll be good times and there'll be bad times and everything in between

Har äntligen pluggat klart, hoppas bara på att det ska gå bra på samhällsprovet i morgon så att jag slipper omprov. Jobbigt skulle det vara. Egentligen har jag ett kostprov också men jag ska försöka se till att jag får göra det på någon rast i stället. Nu är det dags att drömma om internationella relationer så att det verkligen fastnar i skallen. För att sedan vakna upp till en underbar dag.?!
Morgondagens ljuspunkt är väl att jag ska få fortsätta att sy mina jeans. För gud så skönt det skulle vara om jag blev klar med dom innan deadline. Sen ska jag bara fixa en liten liten kollektion på 3-4 plagg och jag vet precis hur den ska se ut ! Men de är inte förrän efter lovet.
Sleep tight people.


Där går lyckan



Det är nog ganska uppenbart att jag vill tillbaka.

we're so uninspired so sick and tired

Mitt ansikte har blivit prickigt, kanske är det stress som är orsaken, eller så är det smink som är orsaken eller så är det så enkelt som att jag är tonåring. Idag skulle jag sy en del var det tänkt, så blev det också men inte hemma hos mig. Kalle behövde lite hjälp med att sy, så där satt jag vid hans köksbord och sydde på en gamal maskin. Det gick bra tillslut och jag fick till och med en liten belöning av hans mor, gulligt. Nu kan jag konstatera att jag inte har gått på träningen på ett bra tag, men idag hann jag verkligen inte. plus att hur frestande känns det att träna till kl 22.00 ute i det kalla vädret på en stenhård grusplan ? Nja säger jag .
Dags att sova , imorgon väntar 4 timmars slit vid symaskinen.


It’s just my luck to find someone like you.



Now you said "Baby I'm not perfect, that's just the way it is."

Idag har jag faktiskt börjat på de första klänningarna. Mer tyg , blixtlås, och snedremsor står på inköpslistan. Skönt att få detta påbörjat! jag tänkte 5 klänningar innan denna vecka är slut ? är det rimmligt ?Jodå, jag har ju mitt lilla veckoförbud att inte sitta vid datorn och inte träffa mina underbara vänner. Mitt vecko schema är redan fullt .
Dags att få min skönhetssömn. God natt

I like the way you move..

Idag är en sån där dag som man alltid vill ha. Vaknade , skrev klart historia uppgift, tränade pilates åkte till skolan, solen sken, jobbade effektivt på historia lektionen, slutade tidigt , klippte mig hos tessan , gick hem , telefonen ringde och det blev en telefon intervju. Och i morgon är det inge skola. Hur bra låter de inte ?
Jag ska alltså inte bara börja sälja min klänning inom kort på tjallamalla utan jag ska också vara med i tidningen Word-Uppsala. Börjar jag bli känd ? inte riktigt än kanske.
och dagen fortsätter att rulla på bra med historia plugg , matlagning och övningskörning.
Ibland gillar man läget starkt


Ledtråd


In my head

Jag vet inte vad jag ska säga men, det är blandade känslor. Jag är glad , jag är nervös, jag är rädd, jag är stressad, jag är allt man kan vara helt enkelt. Men kan inspirationen komma? Kan våren komma? Jag är så glad att det står still i huvudet. Eller stillstår de väl inte, de är mest en massa frågor i huvudet. Typ som vad ska jag använda för tyger ? Kommer de här verkligen att gå bra? Hinner jag? Kommer jag hinna med skolan ? Hinner jag med att träffa kompisar eller kommer jag bo vid min symaskin?
Kanske hjälper lite om jag får sova i några timmar så får jag smälta de här i morgon. God natt vänner och fiender!


You'll never see me again

Idag vet jag precis hur mitt liv ska se ut! Jag längtar verkligen, det ska bli så bra. Dags att åka in till stan! hej

Nothings ever easy, I think we both know that it's true


It's a mystery I can't see any reasons why you've chosen me

Jag sitter i skolan , känner att det snart är dags att byta garderob och byta årstid! Jag har gått runt och kännt mig sunkig i flera dgar, utan smink och utan kläder som jag tycker om. Men igår fick jag ett erbjudande som ska diskuteras med pappa i kväll efter träningen, det kan ju leda till något gott. Mamma visste inte riktigt vad hon skulle säga. Men jag vet.... kanske. Nu drar mina polareTjao!

juste Student skivan är bokad! 7 MAJ 2010

Go straight to hell boys!


Me and my little friend

Nu är det så att jag har misssköt mig (det händer alla även den bästa!) Så jag bad pappa om ett straff och ett straff fick jag, ingen dator och inte vara med kompisar i veckodagarna. Ganska så rimmligt straff, det här måste leda till något gott!
Jag ska äntligen bli vän med skolboken!

RSS 2.0