My feelings for you have always been free

Jag har varit på stranden, vid poolen och i träningskläderna de senaste dagarna. Livet känns lagom skönt, lite avundsjuk på dom som befann sig på Tomorrowland. Verkade vara grymt! Kommer hela tiden på mig själv att jag vill resa. Hallå din dumma du, du befinner dig i Hamptons du borde inte vilja åka någon annan stans för tillfället. Måste lära mig att leva i nuet istället för att hela tiden drömma om bättre saker. Dom kanske inte kommer. Men jo, de måste dom. Läser bloggar, tidningar och lyssnar på grym musik. Måste få shopping inspiration för nu ska jag åka till Riverhead's outlet. Börjar på Saks Fifth Avenue och går sen mot Victoria Secret och Ralph Lauren.
Nu random bilder från senaste tiden. 

7.30 - 10.17

Så nöjd. Vaknade halv 8 gick ut och sprang - strechade - duschade - gick in till huset - åt frukost - plockade ur och i diskmaskinen - bäddade alla sängar - gick ut med sopor - matade hunden - städade undan lite och nu sitter jag och dricker te. Ska skjutsa lill killen till en kompis nu, och klockan är bara 10.17. Stressigt liv!

Eat Pray Love

Jag ska se den här!

You got designer shades, just to hide your face

Såhär efter en springtur så blir det poolhäng med vouge!

My feelings for you have always been free

Så såg jag ut i fredags! Kan kanske nämna att jag precis har lockat håret på bilderna, bra jobbat!!
Nu blire Flea Market som vi sa i natt, gud vad jag är trött!

I'm falling deeper and deeper in love with this city

Klockan är 3.05 och jag sitter och planerar morgondagen. Det blir flea markets för hela slanten. Natta kom hit, vi fixa mat, jag åt för mycket som vanligt, lyssna på jazz och till sist kom Tiina förbi. Vi kollade på A Single Man, hur fin som helst, och käkade jordgubbar doppade i choklad. Jag är så kär i denna stad så att de är galet. I morgon blir de inte endast flea markets, de blir ett stopp hos Carrie sen blir kvällen antagligen lugn igen för jag har klippnings tid på måndag morgon. Gårdagen spenderades för övrigt på Upper West Side, Hotel Empire's rooftop och på någon läskig klubb på 8th street. Sen blev de taxi två gator hem. Kollar på lägenheter på internet och borde börja kolla upp ansöknings blanketter och datum. Svammel. God Natt!!!

1095!


I need you, you want me, but I don't know how to connect


I didn't really know what to call you
you didn't know me at all
but I was happy to explain

I never really knew how to move you
so I tried to intrude through
the little holes in your veines

And I saw you
But that's not an invitation
That's all I get
if this is communication
I disconnect
I've seen you, I know you
but I don't know
how to connect
So I disconnect

You always seemed to know where to find me
And I'm still here behind you
In the corner of your eye

I never really learned how to love you
But I know that I love you
through the hole in the sky
where I see you


I don't care who passes my way

Glömde bort att det regnade när jag skulle dra mig innåt. Spö regnar som de bara gör i detta land. Funderar på att tvinga mina barn att kolla på film med mig. Tv:n funkar inte när de regnar vilket suger. Borde kanske inte sitta vid datorn med tanke på att vi snart har två pooler härutanför och att de åskar. Jag önskar att jag hade min bok här ute eller dig.
Åh nu saknar jag mitt rum! haha

it's probably 'cause you think you're cooler than me

Tok hungrig och nyligen hemkommen från East Hampton. Det finns för mycket fina saker där. För dyra saker. Vilket påminner mig om att jag verkligen vill bli rik och om man ska bli rik måste man spara pengar och att spara pengar innebär inget shoppande. Men jag köpte nagellack och något så exklusivt som strumpor. Men om man är i behov av det så är man. Idag borde jag ha tvättat kläder men jag får väl göra det i morgon istället. Annars blir det nakenchock här borta. Gash vad jag vill äta! Blir måla naglarna först. Sen belönar jag mig själv.

Min stora besvikelse här borta i Amerikat: BLÅBÄR!

Dom är stora, runda, blåa och goda. MEN dom växer på odlade buskar och dom är vita inuti! Förstår ni vilken besvikelse detta är. Man blir liksom inte blå-röd i munnen efter att ha ätit 20 st. Vet inte ens om jag tycker att dom är värda namnet blåbär längre. 

Solo

Trodde precis att jag hade överkokat mina ägg men icke sa nicke dom var inte ens klara när jag i panik sprang till spisen och drog bort kastrullen. Men goda var dom. Har köpt en ny deodorant som säger att man inte ska svettas på 72 timmar, jag svettas redan. Funderar på att stämma, bara för att. Den kostade ju hela 7 dollar. Nu blir de antingen poolen eller promenad. Eller varför inte stranden? Kanske att jag ska ta mig till killarna och chilla innan finalen. Svåra beslut måste fattas.

Nu fick jag en enorm hemlängtan. Jag vill åka ut i skärgården, äta svensk nyttig mat cykla omkring och bara vara med mina fina. 

Everyone will tell you there’s no place to hide

Ute i hamptons igen. Skönt! hade varit skönare om dom där 38° hade följt efter mig. Nu är de istället 10° mindre. Men nu är de mer träningsvänligt väder och vi får hoppas på att de är mer vänskap mellan denna temperatur och min huvudvärk. Den är inte att leka med. Kan de vara så att jag behöver lite glajjor på näsan? eller är de mina tänder som spökar? Ingen bra timing i alla fall. Idag körde jag till JFK och tillbaka, såg en bil där de stod "Swedish Massage" vilket tydligen är någon grej här borta. Troligtvis lite som att vi har "Thai Massage" överallt i Sverige. Nu är min mage svullen och jag är lika besviken varje gång, alltid en besvikelse!
Från och med i morgon tänker jag inte äta något som är amerikanskt. Överväger faktiskt att endast dricka vatten resten av sommaren! Så illa mår jag nu, men alla vet ju att jag kommer dregla över några muffins redan i morgon bitti. Men ett mål är i alla fall att äta gröt 2 gånger om dagen istället för all denna mat som smakar totalt konstgjord. Men jag får hela tiden cravings. Hur kan jag sitta här och skriva om mina mat vanor? Så mycket mat har jag i mina tankar. Nu vill jag spy. The End.
//Fatty!

The only moment we were alone

Soffan är stor och skön och google är min bästa vän! Har smällt i mig 11:a mini cupcakes från baked by Melissa den 12:e gav jag till en gatumusikant nere vid tunnelbanan. Så generös. Nu stirrar jag på någon film och väntar på home delivery av en hel del saker, bland annat en cheeseburgare, en smoothie av någon smak, skittles, pommes frites och de va nog allt. Men jag var tvungen att prova, så jag väntar i min ensamhet med spänning på denna cheeseburgare!
Dagen till ära har det varit 38°C och jag lyckades få 2 gratis "VIP" biljetter till någon comedy show. Vi får väl se hur mycket vip de är över de hela. Men som sagt, Gratis är Gott!!

I think you know what I need


Idag är en sån dag där jag saknar mina fina vänner!!!

Köpte nyss världens snyggaste läder kavaj!

Nu måste kuta ut och köpa ett linne sen drar jag mig igen! pyss

I am yours now, so now I don't ever have to leave.

Jag älskar att vara hemlighetsfull när de händer saker som jag egentligen vill att alla i hela världen ska veta om. Men jag kan säga en sak. Jag är kär.
Kvällen började med att jag och Natta svettades ihjäl men lyckades ta oss till New Jersey med sallader inhandlade. Träffa massa människor och kände mig som vanligt som en utomjording, för nej i mina ögon passar jag sällan in.
Skapade lite kontakter och folk kollade på usla 4th of july fyrverkerier jag kollade mest på Empire State och NY Skyline. Träffade norskor som tog med oss till ett roof-party med en massa bögar. Vilket var stunning som killen från V magazine sa minst 10 gånger i minuten. För trötta tjejer åkte hem och helt plötsligt befann jag mig i en cab på Times Square med 12st minicupcakes i knät och the XX på högsta volym. Blev bjuden på den godaste Mexikanska maten jag någonsin ätit och nu är jag hemma. Och jag insåg att jag precis har börjat bli som min älskade syster. Så nu skiter jag i allt där hemma och kör på de här. För ikväll blev jag och NYC officiellt ett par.

do you believe she said that?

half of it is innocent
the other half is wise
the whole damn thing makes no sense
I wish I could tell you a lie
hey, come here
let me whisper in your ear

Please take me back to the start.

Jag vill ha förändring.

There's something underneath my bed.

Då har jag varit på bio för 3 gången här borta. Skulle sett Twilight blev Knight and Day. Helt ok, drömde lite om mig och Tom Cruise och var för de mesta svartsjuk på Cameron Diaz. Sen höll jag på att kissa på mig och bestämde mig för att äntligen gå på toa, då slutade allt. Mitt i kändes det som. Så lite besvikna blev vi. Sen lyckades jag på något sätt köra förbi en lång bilkö så där satt jag i en fet jävla truck med sex skrikandes 16 åringar och yngre. Nu har jag insett jag kanske borde kolla upp min syn, för att köra i mörker är inte min grej längre. Köra överhuvudtaget.. De är så fruktansvärt tråkigt att köra automat så de enda jag gör är att gasa. Hur kul ? Inte kul! Jag börjar nästan fundera på om jag har ADD. Man skulle ju kunna tro de i många avseenden, men de är väl min hypokondri som spökar igen. I övrigt så önskar jag att jag hade alla pengar i världen, finns så mycket fina kläder här. Ett stort problem är dock att alla snygga kläder har en stor prislapp på sig och dom kläderna som passar min plånbok är inte fina. To bad for me. Bla bla bla ingen orkar läsa. Nu kollar Virginia på "Pretty Little Liars" funderar starkt på att börja följa de. Men nu ska jag troligen gå och sova så att jag orkar upp i morgon för att träna, blir nog yoga vid 7 eller en springtur mitt på dagen. Eller både och. Belönar mig själv med lite oreos. Och nu insåg jag att Pretty little liars är lite creepy, lite för creepy. Btw, i helgen funtar jag på att gå till frisören, få en make over och hoppas på att jag inte går därifrån flintis. God Natt! 

If it's already been done, undo it!

Jag vill ha nyttig mat! Jag har aldrig sett mig själv bli större på utsidan så här snabbt så nu är det inget småätande som gäller. Fast jag tror inte att dom har något nyttigt här borta. Funtar till och med på att detoxa unger min lång helg. Har redan börjat träna igen så vi hoppas att det kommer gå! Nu blire grönt te, fruktfrossa och förhoppningsvis lite träning sen så drar jag mig in till stan i morgon!

RSS 2.0