Take my heart and break it.

Bara en anledning varför jag saknar New York så mycket... Random saker som händer på en liten Subway resa.
Dags för problemlösning.

A dollar is what i need..

Det är inte mycket som händer dessa dagar. Sova, vakna, jobb, sova, vakna jobb. Men inte idag. Igår efter jobbet blev det en sväng till farmor igen. Hennes man fyllde hela 80 barre. Han är nog världens piggaste 80 åring, det är nog väldigt få som tror på att han är så gammal. Fina gubben. Sen plågade jag Zaid med synen av mig, så där super mega sexig och as fräsch. Fast nej. Och idag tänkte jag sy och träna och vara allmänt duktig, men även där blir svaret (på frågan om jag gjorde de) nej. Det blev en sväng på stan med shopping och date med Nikolina. Har itne shoppat så mycket på länge. Men inget slöseri. Rea på det mesta och investeringar i smink. Och dagen till ära så vare ju löning. Ingenting jag missar.
Då vare dags för jobb igen. Kommer dö på vägen dit !

It's not easy to let it all go, but once in a while it's good for your soul

Jag har lite speciell musik smak i vissa tillfällen, detta kan vara ett.. Jag lägger i alla fall upp två låtar med Zola Jesus som jag precis upptäckt. För bra. Men är beredd på att få höra en och annan kommentar som menar motsatsen. Eller har jag fel denna gång?

Vem fan är Åsa?!

Kvällen igår gjorde mig lite lyckligare. Jag + 4 helsköna killar! Precis som det ska vara. Saluhallen levererade inte direkt. Men vi var glada för det, blev ju faktiskt tre rullar och en barntallrik kebab och hemkörning på slutet. Har fortfarande textraden "Im in love, Im in love, I wanna do it" i huvudet och kan säga att frågeställningen vi (kanske inte jag då men övriga) alla hade var "Vem fan är den där Åsa?!". Kan hända att nyårsplanerna är avklarade. Förhoppningsvis, för med dessa ser nyår inte allt för dystert ut. Jag som annars skulle kunna hoppa över hela nyårs firandet. Nu ska jag springa iväg och träna med pappan.


I wanna love you but i'm growing old

 


I may look calm, but in my head I've killed you three times.

Med en uppgiven känsla så vill jag inte alls åka och jobba. Har röjt runt i rummet hela dagen. Vet inte hur mycket bättre det blev av det men jag har i alla fall en svart säck fylld med kläder som ska bort. Ändå är jag inte nöjd. Skulle kunna göra mig av med alla mina kläder utan att sakna ett enda plagg tror jag. Out with old and in with the new är kanske veckans tema?
Ikväll blir det i alla fall jobb från 16 och i morgon bitti börjar jag 9 och slutar 16. Sen ska jag njuuuuuuta av lördagskvällen och söndagen.

And I miss the old you like you miss the old me

Sen önskar jag att jag träffade Matilda lite oftare.

So knock me down, tear me up

När kameran är slut på batterier så blire Photo Booth i all ära. Nu ska jag faktiskt luncha...

My words..


Aldrig låtsat bara chansat, å sket i skolan för det kvittar

Jag kan officiellt säga att jag fått mitt tredje jobb! Och nu är jag dödstrött. Blev en fika och sen sena bion istället för tidiga med mina damer. Träffade två underbara herrar också, och vi skulle sitta på samma plats. Mycket konstigt. Tills vi insåg att kassörskan hade tryckt ut torsdagens biljetter åt oss.. Så om någon vill se Due Date i salong 5 rad 6 plats 62-64 klockan 21.00 i morgon kan jag bara säga "Go for it!!". Kör en klassisk New York bio kväll. Köp biljett till den tidiga visningen på någon rolig/sorglig/romantisk/whatever/dödsläskig/skittråkig film och se till att köpa popcorn som skulle räcka till hela släkten. Kolla och njut av film nummer 1. Sen är de dags att vara smidig. Spela oberörd och prata gärna högt om hur du ska ta dig hem eller vad du ska göra nu när filmen är slut sen POFF! hoppar du in i salong 5 och väntar på att klockan ska bli 21.00. Super enkelt! Asvärt och ekonomiskt.
Iiiiiiiii alla fall.. Jag har jobbat dubbelpass, ringt läkaren, varit på apotek och besökt jobb nr1. Jobb nr3 blir säkert kul. Lite annorlunda från dom övriga men kul. Men jag ser fram emot min LEDIGA dag i morgon. För mycket. Fast jag vet inte hur ledig jag blir eftersom jag måste sy. !"#%& så känner jag inför det. Nej, inte riktigt. Kommer antagligen bli lite kul men inför skolan känner jag så, som jag för övrigt borde ringa. Klagosamtal till rektor. Känner att de kan bli lite drama där. DRAMA, drama, drama.... Reine Vs. Åsa!!!
Spårar jag nu? Tror nog det.
asavaldis.svammel.se

Looking for a guy to put in work

Panikkänslor som jag försöker hämma med mat. Sög ju. Jag är alltså en sån där käsnlo ätare. Äter när jag är ledsen, äter när jag känner mig tjock, äter för att jag är glad, äter för att jag förtjänar det, äter för att jag inte vill äta mer.. Och nu står de mig upp till huvudet, bokstavligen. Vill få ut så mycket som möjligt. Borde börja dricka istället för att äta. Vatten såklart. Te går också bra, men annars endast vatten. Men panikkänslorna kommer från andra håll också. Mycket som händer. Fast nej, mycket tankar ingenting alls händer i mitt liv just nu. Det står liksom still ?! Hur hemskt låter inte det? För hemskt. Jag har sagt förut men jag måste tjata lite till om det bara för att få in det i hjärnan (och gubben där uppe borde höra min vilja).. FÖRÄNDRING KOM OCH TA MIG!!!!!!!!!!!!!!!!!
Due Date hoppas jag gör mig gladare. Amanda och Natta också.
och så en puss va?

I have my freedom but I don't have much time

Skulle sova. Har legat i sängen sen 19.30 men jag var tvungen att kolla på två utav mina favorit avsnitt av Sex and the City. I heart New York och Anchors Away. Så fina. Så mycket New York. I helgen skulle jag kunna ta en hel SATC dag. Det behövs en släng utav NY hos mig. Lite för mycket längtan, speciellt när jag får massa event inbjudningar på facebook. Och jag behöver motivationen om man säger så.
Nu då? I morgon jobb 8-16, en sväng förbi hemmet sen jobb nummer 2 men inte för att jobba utan bara för att äta med Lina fina. Så Good Night World!

While I'm wide awake, she's no trouble sleeping

Jag tror att alla har märkt det men för er som inte befinner er i Sverige eller har förmågan att inte kolla ut genom fönstret så kan jag berätta att, hör och häpna, DET SNÖAR! Eller åtminstone snöade tidigare idag.. Jag var i alla fall ledig idag. Fast nej, dom ringde in mig så de blev jobb vid 16 till halv 1. Bussen kom inte när jag skulle dit, så jag stod där och svor. Inte bara över att bussen dissade mig utan för att jag är så oerhört smart och tänker alltid till innan. Nehe. Inte det heller. Jag valde så klart leggins dagen till ära. Mjuka bomullsleggins. Kollade jag verkligen ut genom fönstret innan jag gick ut? Om jag hade gjort det så hade jag förstått att de blåste storm vindar samtidigt som det var alldeles vitt överallt. När jag väl kom till jobbet, efter 20 minuters stående iskall väntan på bussen, var mina lår...... "lite" röda. Och blöta. Nåväl, hemresan gick bättre. Bussen kom och plockade upp mig utan väntan sen gick jag och njöt hela vägen hem. Små log för mig själv och tänkte på hur mysigt det faktiskt är med snö. Jag skottade till och med utan att klaga. Fantastiskt. I morgon skulle jag också varit ledig men det blir jobb redan kl 9. Men jag klagar inte, är mest nöjd över att få lite mer timmar och dagen blir ju inte sämre när jag vet att jag ska på massage under dagen.

So you made it start, can you make it stop?

Jag och pappa åkte till Nyköping för att träffa Farfar + fru och farbror + kusin. Uppskattar verkligen sånna dagar. Skön bilresa, mysigt folk och positiv energi. På kvällen tog jag, Noa och Nikolina varsin bil ut till Storvreta för att ha de dunder. Ni ser ju bara på bilderna. Nakna småpojkar och grym musik. Blire bättre? Kan hända. Men vi var nöjda. Dagen till ära har jag jobbat med Sofia. Båda höll med om att dagens pass inte var kul. Ungar som kastat ner mat på hela golvet och gästar redan från öppning. I morgon jobbas det på Nova från 8.30 och på tisdag ska jag kunna ringa ett samtal som innebär ett avslutat kapitel. En lättnad. Som jag längtar. Jag vill nämligen ha den där jäkla sängen snart.

Filmstjärne uppvaknande?

Jag vet inte dirket om de känns som en hit att vakna med massa smink kvar från gårdagen.. Det blev i alla fall utgång med alla stökiga människor tror att jag blev tagen på tuttarna tre gånger, dom där stora, av misstag. Av tjejer dessutom. Men sminket återigen. De sitter faktiskt hyfsat bra, kanske inte någonting jag vill spara men att vakna snygg känns ju inte helt fel. Grejen är ju den att de börjar klia. Så snart kommer jag sitta här och klia sönder mitt ansikte. Någon kanske blir glad över det. Annars så är jag lite avundsjuk på en underbart söt Nikolina. Jag borde ringa tösen och fråga hur dagen ser ut för henne. Annars så är livet lagom bra och jag ska ta tag i en hel del saker dagen till ära. Göra pappsen glad och se till att jag förtjänar en ny säng. För denna har ett "hål/grop" i mitten.. så man kan ju faktiskt säga att jag ligger på hålet varje kväll.. Fyndigt. Oskönt är de också.

The whole world is sleeping

Middag med Viktoria, kunde inte bli mysigare. Tacotallrik, prat om allt mellan himmel och jord, king of leon, te och regn. Verkligen underbar tid med inspiration till livet i allmänhet. Sen dog den där inspirationen på tågresan hem. Klev av tåget, ännu mera regn än tidigare, punka på cykeln, motvind, vattenpölar och lera..... säger väl ganska så mycket. När jag kom innanför dörren droppade mitt hår och byxorna var helt plötsligt mörkblåa. Där kom tröttheten tillbaka. Illa har jag mått hela dagen, magiskt illa. (alltså mag ont) Nu behöver jag en god natts sömn för morgondagen kan bli lång!

RSS 2.0