Power of not knowing

Just nu hatar jag min symaskin, nej jag hatar den inte men den är ju inte bäst om man jämför med en industrimaskin som jag för det mesta syr på i skolan. Åh jag är så trött på den där förbaskade klänningen och ja det är inte den första jag syr. Det är den nionde!!! Ja samma modell bara annat tyg så det är ju inte jätte konstigt att jag hatar den. Jag tycker faktiskt bara synd om tjejen som ska ha på sig denna usch, den är ju inte gjord med kärlek om man säger så. Ont i ryggen, riktigt trött, missnöjd och i morgon är det engelska nationella Writing delen. Skit.

Om någon vill köpa klänning så tänkte jag sälja någon/några privat snart. Säg till !


Never see this face again..

Sitter i skolan och väntar på nästa lektion. På engelskan gjorde vi ett test som skulle visa vilken nivå man låg på jag hamnade på en bra nivå skulle jag vilja säga. Nu gäller det bara att lägga all kraft på engelska fram till mars så att jag kan klara av cambridge testet. Skulle ju sitta fint. Ikväll gäller det att få mycket gjort eftersom jag jobbar torsdag, fredag och lördag. Så ikväll ska jag:
- Sy klänning
- Städa
- Plugga engelska inför NP
- Plugga religion inför prov på fredag

Nu ska jag bannemig sy en krage haha

Am I free or am I tied up?

Jag jobbar ikväll, men jag skulle hellre vilja sitta hemma och dricka te eller gå på bio. men plikten kallar. Borde plugga men jag orkar inte. Ska leta reda på min studievägledare i morgon och prata få lite motivation, för det är precis det jag behöver. Snart börjar jag räkna ner dagarna tills jag åker till Island. Martina åker nästa måndag och jag är inte alls glad för det. Ska försöka dra med henne på massa saker efterskolan denna vecka, får se om vi lyckas. Och när syrran drar ska jag skriva upp nya mål att uppnå innan hon kommer hem. Vi börjar väl med att ta upp träningen igen!

Idag hatar jag dig och i morgon älskar jag dig. Nästa gång ska jag ge dig en smäll, riktigt hårt. För det är det enda jag får av dig just nu! Du kommer ångra dig

.

Du är en stor skit och jag bryr mig för mycket om dig.

I'm driving one of your cars

KÖRKORTKÖRKORTKÖRKORTKÖRKORTKÖRKORTKÖRKORTKÖRKORTKÖRKORTKÖRKORTKÖRKORTKÖRKORT

You make me feel like everything is OK


CARDBOARDLOVE.COM


EMA09



Jag laddar de är bara 5 minuter kvar och jag ser framemot det!!! Stickning, ben & jerrys och hög ljudnivå på tv:n.. Kan ju vara veckans höjdpunkt!!


Don't care about all the pain in front of me Cause i'm just trying to be happy

Idag chockade jag min klass idag genom att komma osminkad. Merparten av klassen har trott ett bra tag att jag nästintill alltid är osminkad, men jag har protesterat. Senaste gången va igår faktiskt men idag motbevisade jag det och kom helt och hållet osminkad. Klassrummet tystnade när jag kom in och inte pågrund av min snygghet vill jag lova. Nej utan utav min rödhet. Jag är alltså röd med inslag av blåa och ännu rödare prickar. Och visst kan prickigt vara snyggt men icke i ett ansikte. Josefine tog modet och frågade om det va iskallt ute eller om jag hade bränt mig i solariet. Imorgon ska jag satsa på att chocka dom genom att komma sminkad, så sminkad som jag är på helger när man har tid att sminka sig. Undrar om reaktionen kommer vara lika stor..


Home! Let me go home.. Home is wherever I'm with you!


I'll follow you into the park,
Through the jungle through the dark,
Boy I never loved one like you.


You don't know me, you don't know me at all..


Love isn't supposed to feel this way..


RSS 2.0