..and the truth is I miss you!

Det är ett konstigt humör jag har. Min separationsångest är stark, jag kan gråta när jag vill, jag vill bara få allting överstökat och mellan allt detta är jag glad. Antagligen är det stess som orsakar det som vanligt.
Och det enda jag pratar om är mina kläder jag syr, "jeansen är snart klara.." , "Jag måste sy tre klänningar till.." ".. hur ska jag få till byxdressen?!"
Det är illa när jag somnar till tanken hur jag ska få allting att gå ihop, vilken söm jag ska sy vart och så vidare. Jag tycker om det men nu har det blivit för mycket.. i alla fall på en gång. Sen ska man ju ha tid för allt annat tjaffs.. såsom läxor och prov.
Men det gäller att kämpa de sista 5 veckorna! Sen kan jag få slippa det ett tag innan det är dags igen och då den sista gången. Gud så skönt. Någon som håller med mig ?


relax .

Som väntat så kände jag mig väldigt lättad i torsdags. Efter att jag hade lämnat klänningarna och skrivit kontrakt  tog jag en sväng runt i stora staden och njöt lite. Men stressen är fortfarande inte över, prov både måndag och tisdag. sy både måndag, tisdag och onsdag. But I like it.
De värsta är att jag knappt har börjat med byxdressen och hur ska den gå ? och jeansen måste vara klara på tisdag. Alla raster och all ledig tid måste gå åt att sy! Nu ska jag sätta mig i bilen och övningsköra, sånt måste man ju också göra. usch

You give it all but I want more and I'm waiting for you..

Jag kan verkligen tänka mig att morgondagen bjuder på lättnad, speciellt när dagen är slut. Då ska jag somna med ett leende på läpparna. För i morgon händer mycket.
1. åka till skolan tidigare och sy
2. hålla  tal
3. åka till Sthlm och tjallamalla och lämna in klänningarna (äntligen)

men nu är de fortfarande panik eftersom jag inte är helt klar med klänningarna, plus att jag måste fixa tvättråd och prislapp, och framför allt att jag måste skriva klart talet som jag ska kunna utantill i morgon, annars blir det improvisation men det duger väl. Känner mig ganska så säker på ämnet.
god natt.


And youd better come come, come come to me

Jag önskar bara att du såg mig.

Everything I touch turns to shit

Everything I touch turns to shit
Everyone I try to love won?t hear of it
Now my hands are overfull of things I'd like to give
Does anybody want it?
Does anybody want it?
Does anybody want me?

I've been mapping it out
I don't know what's wrong with me
But I wish that it was something else
I?ve been mapping it out
Maybe you should find a girl who cares about herself

It's silence at the bottom of a bottle
ba da da da da da
It's silence at the bottom of a bottle
ba da da da da da

Everywhere I look I see your face
No button I can push, delete, erase
Can nothing straight but for the emptiness
No one left for me to miss

I've been mapping it out
I don't know what's wrong with me
But I wish that it was something else
I?ve been mapping it out
Maybe you should find a girl who cares about herself

It's silence at the bottom of a bottle
ba da da da da da
It's silence at the bottom of a bottle
ba da da da da da

Down here we've got so much time to forget

I wonder if this is how I pay for the things I've broken carelessly
Nobody wants to step on it
I guess I just keep drinking

It's silence at the bottom of a bottle
ba da da da da da
It's silence at the bottom of a bottle
ba da da da da da

The problem will find them sooner or later
you have to hit something.

Förlåt nu slutar jag..

Jag önskar att jag kunde skriva en text som beskrev allt, och tro mig jag har försökt .
Jag kan inte beskriva någonting.
Men det jag känner är en vilja att försvinna, glömma allt. Rensa hjärnan och hjärtat.


And still I worry sick..

Och så har jag blivit sjuk... Det är nog bland det jobbigaste som finns, och det vet alla. Hela veckan har jag sytt och sytt en dag råkade jag till och med stanna kvar i skolan så länge så att larmet gick, illa! Det var nog en liten otursdag det. Glömde plinga på bussen och allt.
Idag skulle jag egentligen jobba, men så blev det ju inte. Istället ska jag ligga hemma och sova  och sy några knappar. Dags att börja innan jag somnar.


Hårda tider är över för tillfället


just stay 'til it's over

Jag är toknöjd! verkligen jätte nöjd. Min dag slutade bra. Jag insåg att vi på boland börjar på onsdag och inte i morgon som alla andra. Mitt lov känns räddat, äntligen har jag en dag till som jag kan försöka plugga på. Jag har inte vågat öppna min kalender för att se vad jag borde göra istället för att ligga ute och sola. Men i morgon ska allt det göras. Gud jag ser verkligen fram emot morgondagen. Nu ska jag städa mitt rum och sen sova.
God natt


She's an egocentric bitch

Det är måndag och jag önskar att det var lov i en vecka till. Jag har så mycket som jag skulle hinna med men tiden drar ju iväg som vanligt. Det är verkligen dags att ta vara på tiden. Alltså dags att sy och plugga. hej!

Hey, look, I'm sorry for my ways

Shades are down and lights are out Only the sound of distant sirens Now that you're sleeping by my side I can reveal what I've been hiding Oh oh my Hey, look, I'm sorry for my ways Well it's just selfpresevation 'cause I break easily these days that's why I say the things I say oh my won't you read between the lines oh my won't you read between the lines says that I'm already hopelessly devoted losing ground I'm on decline And I tried so hard but oh you mowed me down If I trust you with my fears Will you still think of me tomorrow Is there a chance you'd let me down Is there a gun here I can borrow Oh my You don't know how much I lie Oh my Won't you read between the lines Says that I'm Already hopelessly devoted Losing ground I'm on decline There's no hope for me No rescue within sight Already hopelessly devoted I'm surprised I'm still alive And I tried so hard but oh,You mowed me down

Dina drömmar har jag drömt

Det blev inget in-till-stan-sitta-vid-bryggan idag , jag sov lite för länge och när jag ringde anna så hade hon totalt glömt det hon med. Ingen jogging tur blev det heller. Så nu sitter jag här men jag funderar på att dra en sväng till ica och handla. För att sen lägga mig ute och njuta, och typ plugga. Vi får väl se vad jag hinner, klockan 4 är det grekens som gäller igen.

Anyway what you gonna do about it ?

Jag känner mig så bra! Jag vaknar och solen skiner, jag tar på mig träningskläder och går ut och springer!!!!! Hur skönt som helst, nu ska jag bara städa lite snabbt och sen börja sy. Idag ska jag hinna med mycket. Jag har en planering att följa. HEJ

Jag blir nästan kär i henne!

How can you look at me as if I was just another one of your deals?

I morgon ser det ut som att jag ska tas en hel del beslut och sy , kanske att jag hinner med en spring runda också.


"Maybe I was stupid for telling you goodbye Maybe I was wrong for trying to pick a fight I know that I've got issues But you're pretty messed up too Either way, I found out I'm nothing without you"

You'll be doin' society a favor.


Ligger i min alldeles egna säng helt utan smink och njuter. Det känns som att det var ett tag sen jag tillbringade lite tid här. Ska snart ta fram nya Elle och läsa, spotify har också fixats så en hel del bra musik spelas just nu. Det var allt. God natt!

RSS 2.0