Hur röd i ansiktet blir du efter att ha sprungit 6.64 km ?

Jag blir såhär röd (och sexig)...

How much further must I travel 'til you walk with me ?

Missade att Anna hade ringt mig, hon ville tydligen ut på en promenad med mig. Det ville jag med. Men nu blir de att springa eller gå ensam istället. Det kanske var meningen ändå, allt har väl sin mening här i livet. Nu hoppas jag bara på att de är meningen att det ska gå asbra. Ska tänka att jag springer över Brooklyn Bridge eller i Central Park igen.

Vi äter skiten så vant att vi börjat gilla smaken utav skit

Något jag blir grymt frustrerad över och stör mig på alldeles för mycket egentligen är när folk är onåbara. Alltså när man ringer utan att få ett svar. Jag får helt enkelt panik och börjar smsa och ringa uppåt 15 gånger. Och tillslut när folket ringer upp och det visar sig att mobilens batterier endast hade dött eller att dom haft mobilen på ljudlös visar det sig att jag endast skulle fråga något helt värdelöst som "vad gör du då?". Hur patetisk är inte jag. Nu tror säkert många att jag får för mig att personen jag söker har blivit bortrövad eller något i den stilen men nej, inte ens det.. Jag blir mest irriterad över att jag inte får något svar. Sån är jag.

I said who are you? Don't matter who you are So we dance all night and dance all day

Min värdmamma från NY mailade mig, saknar alla.
Och sen hittade bilder från min sista utgång i NY på nattas blogg.
Dags att övergå till städningen igen. Jävla skit vad tråkigt.

Look at the stars, look how they shine for you and all the things you do

Träffade mamma Engstrand på yogan. De fick mig att sakna dotter Engstrand tre gånger mer...
Min fina Stina som befinner sig på bättre breddgrader!

Dags att kolla Gossip Girl och efter de kommer de antagligen ett till inlägg där jag skriver hur mycket hellre jag hade varit någon annan stans här i världen. Eller så somnar jag och vaknar upp på min lediga dag i toppform.


Buy me a ticket to reality

Depression. Jag är på helt fel plats. Alltså helt fel tid, helt fel plats. Men just i detta ögonblick finns de ingenting att göra åt saken. Måste stanna hemma ett litet tag till.. därför ska jag nu duscha, fixa naglarna och sen springa på yoga.

I got my ass kicked...


Hard work

Hem cyklad tillbaka till jobbet om 8 timmar!

So I need some fine wine, and you, you need to be nicer

De var alltså första gången (tror jag) som jag plockade svamp. Jätte mysigt måste jag säga. Och jag var överlycklig redan efter 4 svampar. Dock lite läskigt att äta svampen igår, bara för att jag själv hade plockat den. Rädd för att de skulle vara småkryp kvar. Nu ska jag jobba. Så himla osugen.

Don't go away

Mitt hjärta gör lite ont. New York kan du ta mig tillbaka?!

I like it here, Can I stay?

Om jag inte är de redan så borde jag bli dum i huvudet. Tänk er vad skönt att inte behöva förstå någonting. Bara leva i en egen liten värld. Karriärs val kanske.
Namn: Åsa Ålder: 19 Yrke: Dum i huvudet
Hur nice låter de inte? Men frågan är om livet skulle bli enklare om man inte förstod ett piss? Kanske inte.
Hur som funderar jag på att åka till Statoil, köpa mig lite svindyrt godis och få lite ånget. Om jag hade varit dum i huvudet hade jag väl inte brytt mig. Men kanske kanske är jag det och bara åker utan att bry mig en endaste sekund. Försent. Jag tvekar - ett tecken på att jag bryr mig.

Basilico

om man säger såhär : middagen var ju mysig i alla falll!!!
Och nu ska jag, hör och häpna, ut och plocka svamp! Tror banne mig att jag aldrig har gjort det förr, kameran kanske måste med och dokumentera!

Romantisk middag för två

Jullan och jag drar oss in till stan för middag på Basilico!

here and now.


We don't sleep when the sun goes down

Fortfarande inte tvättat bort sminket vet inte om jag pallar göra det nu heller. Borde. Brukar vara duktig gällande sånt. Mitt ansikte bränns lite grann. De är lite jobbigt att älska att vara vaken mitt i natten och samtidigt älska att vakna jätte tidigt på morgonen. Nu börjar jag faktiskt bli lite trött. Gick och tvättade bort sminket nu i alla fall. Åh pallar inte. Slutar blogga för stunden. Och Btw. Jag vill resa och bo i en storstad. De här är för litet.

You said you'd marry me if I was 23

Seriously Chuck Bass / Ed Westwick could you please marry me?!?!

Don't bother

Klev precis innanför dörren här hemma. Jobbade fram 16 till kvart i ett, tydligen en hyfsat tidig kväll. Jahapp. Inte är jag trött heller. Men de kändes inte jätte kul att sätta sig på cykeln i 15 minuter för att ta sig hem. Speciellt inte när dom börjar prata skräck filmer och berättar om spökena som finns där. Livrädd. Njaeee.. bara för en minut eller två. Dags att ta bort smink, lägga mig i sängen och bara njuta till ett avsnitt från "How I met your mother".
I morgon är planen att 1. Träna 2. Plugga 3. Skissa 4. Träffa Zaid 5. Jobba vid 15

I become the serial killer of us all

Skulle ut på promenad igår och en idag och visst gick jag, men båda gångerna så hade jag satt på mig träningskläderna och vips så var de vanliga kläder på mig igen innan jag hade gått. Så det blev gång utan träningskläder. Känner mig inte alls lika duktig bara för det. Egentligen skulle jag må så bra av att ta mig ner till gymmet och bara köra stenhårt, fast nu ska jag ta mig till Johanna så här innan jobbet. Det blir ju ändå lite träning med tanke på att jag ska cykla fram och tillbaka. Antagligen i spöregn och hemvägen blir nog ganska så mörk. Någon som är frivillig att hämta mig mitt i natten ? Regnet blir inte bättre verkar det som.
Drömde konstiga drömmar i natt också, folk dog, eller nej inte folk. Utan en enda person dog. Poff. Borta. Visste inte om jag skulle skratta eller gråta när jag vaknade. Fint var det i alla fall inte.
Nu blev de bråttom. Jobb från 16 till obestämd tid. Känns konstigt nog ganska bra.

You're to fine to laying down in bed alone


Egenskaper: Jobbig att sova med, gnällig, tids optimist, drömmare, dubbelmoral, dålig på att städa, musiknörd, natt och morgonmänniska, iskall (kan behöva värmas), snål, har världens bästa humor (som typ bara min syster fattar), älskar att gå på bio, sne haka, skelögd, överdramatisk, för stor atm och ibland alldeles perfekt.
Vem vill ha?!

We’re just not there anymore But we really don’t care do we?

Fina Amanda fyller år idag så vi åkte in till stan och käka lite frukost och efterrätt på det! Så nu blir det träning igen för min del.

Valvakan

Säger som alla andra: Hur tänker Sveriges befolkning nu ?!

I don't care if you don't care

Jag hittade mammas gamla kamerablixt och provade ut den idag. De där med kameran har jag fortfarande inte lärt mig, jag bara testar mig fram. AMATÖR!! Jag vet. Men det kan ju bli fint någon gång.
Idag har jag varit en bra människa. För det första : Jag har röstat, för det andra Jag har varit en bra vän, för de tredje Jag har tränat. Sen kan vi ju glömma att säga att mitt rum ser ut som skit och att Amanda är påväg. Borde bädda rent och städa innan hon kommer, vilket är om typ 10, så att jag kan vara en trevligare med människa. Får göra det medans hon kollar på Ensam Mamma Söker. Men nu gör jag ett försök till att få någonting gjort innan hon kommer.
BTW. Lyssna på Rihannas nya singel Only girl (in the world)! puss

I feel like a zombie gone back to life

Jag äter fruktsallad, fast är mest intresserad av vaniljsåsen om jag ska vara ärlig, såhär klockan halv 5 på natten. Frukost? Inte direkt. Övergår nu till en risifrutti och tranbärs juice. Yes, jag dricker tranbärs juice precis som den är bara för att jag tycker de är gott. (Märker man att jag inte dricker sprit eller?) Skulle bara säga att utgången var lyckad dock inte roligare än jag hade hoppats på. Kan man ens säga så? Vi omformulerar. Utgången var okej. JAg körde party bilen nr.1 in och tröttaste bilen hem med endast Julia i bilen. Jag hoppas att mina fina kom dit dom nu än skulle på ett säkert sätt och hamnade i säng med något roligare än risifrutti. Själv är jag hyfsat nöjd med situationen. I morgon satsar jag på att träna och rösta. Kanske städa detta förbaskade rum också. Eller varför inte gå på bio!? Åh vad jag vill se "I rymden finns inga känslor". Helst utav allt hade jag nog inte befunnit mig i denna lilla skithåla. Och där va risifruttin slut. Dags för How I met your mother! Nattens halleluja moment.

utgång utgång utgång

första utgången i sveariket på tre månader!

Don't you know that love kills?

Jag är så kär i serien How I Met Your Mother! Den är bara så..... RÄTT! Jag sitter i alla fall och as garvar, verkligen as garvar, åt dom... Ni vet att man brukar skratta sådär lite tyst för sig själv när man kollar på någon rolig film men nej, jag AS GARVAR! De va ju roligt. Och eftersom denna serie har skapat ett beroende hos mig så ska jag nu sluta bloga och kolla ytterligare ett avsnitt.. Blir nog mer uppåt 10 avsnitt, sen ska jag springa ifrån min kropp. Tänkte satsa på minst 6km. Måste fixa mig en kalender också, börjar bli för mycket att göra och komma ihåg för min lilla (ärt)hjärna. Varför ska jag alltid blogga mitt i natten så att alla meningar blir halv klara och har nada innebörd?

Och just nu hade jag haft en telepati konversation med Emma om jag bara kunde men jag tror att hon fattar i alla fall.. och om hon inte gör säger jag såhär: Emma-bilden-tänk-dubehöverintetänkalångt.. och sen slänger vi in ett litet fint God Natt!


And you can do this if you try

En enda låt fick mig att börja stor gråta. Bara för att den påminde mig om gamla tider. Inte så fina tider kanske men ändå en tid jag saknar. Varför kollar man alltid tillbaka på livet och tänker "de va bättre förr" fast man egentligen vet att den tiden var skit och att de va då jag längtade efter dagens datum. NU ligger jag i alla fall och ryser, saknar och bara vill härifrån.

Du tappade ditt namn, du ville va nån annan

Hur skönt är de inte att kunna säga att jag har blivit en hard-working woman igen. Ett nytt kapitel av mitt liv började väl idag. Känns ruskigt bra. Och snart ska jag förhoppningsvis träffa min fina Amanda!!! Som jag har saknat ihjäl mig efter.. Nu - Maaaaaaaaaaaaat!

C'est quelqu'un qui m'a dit que tu m'aimais encore

Var tvungen att åka till Gränby Centrum för att vara en sån där dryg kund som springer in i affären en sekund innan dom ska stänga. Men jag hittade det jag sökte, nästan. De är konstigt hur svårt de är att hitta en helt vanlig vit skjorta om man söker efter damstorlekar. Nåväl. Jag hoppade in i bilen och blev farlig på gatorna igen. Har fortfarande lite problem med att komma ihåg att växla. Men gud vad jag har längtat efter att få köra riktig bil igen. Så himla konstigt egentligen att vi fortfarande använder växellåda i Europa. De lär ju vara farligare med tanke på att de är fler moment än "gasa-bromsa-gaaaaaaaaaasa-byta radiokanal-bromsaaa-hoppa ur bilen" ungefär. Men vi européer är väl lite smartare än amerikanarna?
Och apropå Amerikat och New York så kollade jag nyss på första Gossip Girl avsnittet på säsong 4. Jag dog lite. SÅÅÅÅÅÅ bra var det. Vet inte direkt om de va på grund av handlingen eller bara de att jag fick lite glimtar av "the City". Sen är jag ju gal1 kär i Chuck Bass!

hemlisssssss.... not

Hej! Jag känner mig tjock.

Songs of desperation I played them for you

Jag vill dansa till the Cure klockan fyra på natten igen..

Bilder från WeHeartIt

I have my freedom but I don't have much time

Pratade med världens bästa Sofie. Hon gjorde mig pepp på allt igen. Ska ställa klockan så att jag inte vaknar försent i morgon, sen ska jag vara super effektiv. Förhoppningsvis ta en sen lunch med Josefine. Och sen bara köra på igen. Inte snora för mycket heller. Stora krav och mycket måsten. Men så är de om man vill någonting här i livet. Dags att sova, de är redan i morgon idag.

The pressure is on

Hoffe var fint. Förutom det att jag var hög på värktabletter och att vi tappade bort alla innan konserten började. Men jag skrattade mest hela tiden. Nu lyssnar jag på Rolling Stones och ska strax fixa lite te. Intresseklubben antecknar! .. eller nej , för ointressant även för dom.

Show me a good time

Jag är sjuk. Skulle gärna hugga av huvudet på mig, andra kroppsdelar också för den delen, och bara känna lättnad just nu. Irriterad och gnällig är precis vad jag blir när jag mår såhär. Egentligen vill jag att någon mystisk person bara skulle komma och kidnappa mig mitt i natten, stänga in mig i en liten grotta och inte släppa ut mig förrän jag är frisk. (Om någon skulle få för sig att göra det i natt så kan jag berätta för dig att jag befinner mig hos mamma). Annars kan jag också berätta att jag har varit hemma i precis en vecka och längtar mer än någonsin bort härifrån. Inte mycket som får mig att vilja stanna kvar, ingenting alls faktiskt. Så nu gäller de bara att skaffa pengar så att jag kan åka så långt härifrån som möjligt igen. Okej, långt bort behöver de inte vara men bort i alla fall..

Hands up in the air like we don't care

Måste bara säga att de känns ganska mysigt att vara hemma, speciellt med tanke på gårdagen. Nikolina och jag tog hennes mini cooper in till stan igår satte oss på ett fik. Drack lite te och såg Zaid gå förbi, han satte sig ner. Vi gick vidare för att äta och sen åka hem. Sen blev de power walk och in till stan igen för att spela Biljard. Hur random ? och Hur kul?
Sen måste jag berätta att jag redan har gått ner 2 kilo utan att äta extra nyttigt eller extra lite sen jag kom hem. Sverige är allt bra trots allt. Nu ska jag bli av med några kilo dammråttor och smutskläder. Sen blire lång promenad. Och jag är lite sugen på en tripp till Ikea eller bara att alla slutar jobbet snart så att jag har någon att umgås med!

FRUKT ÄR SÅÅÅ 2010!

Världens bästa EPP!

Lite Lyckligare.

Några utav de underbaraste människorna i världen har jag träffat idag. Så jag har haft en underbar men lång dag. Gårdagen och dagen har varit lite svåra att hålla isär på grund av tidsskillnaden. Och nu skriver jag meningar som låter konstigt. But who cares. Bilder ska laddas in. Snart. Men först måste jag skriva, inte för att dom inte vet om det utan bara för att jag vill att resten av världen ska veta, att jag har så fina människor omkring mig. Världens bästa syster, true story, min fina pappa och mamma, Farmor och alla mina super heta, as snygga, underbara vänner. Världens bästa. Tråkigt nog måste vi leva i världens sämsta by istället för världens bästa stad. Någon dag ska jag visa dom vad NY har att bjuda på. Nu somnar jag snart. Ser fram emot veckan som kommer, kommer bli fint fram tills att jag börjar hata denna lilla by ännu mer.
Over and out.

On my way

Förstår fortfarande inte att jag är på väg hem nu. Tre månader har gått både långsamt och snabbt, i början låååååååååååångsamt  sista veckorna snabbt. Vill verkligen tillbaka. Älskar ungarna, dom känns liksom som mina bröder jag aldrig hade. Jag kommer verkligen försöka hålla kontakten med dom. Det roliga är att jag saknar dom mer nu än jag saknar min familj hemma. Inget illa menat. Jag vet ju liksom att jag är påväg hem och just i detta ögonblicket vet jag inte när/om jag kommer få se min "nya" familj igen. Fina människor.
Nåja, killen som sitter bredvid mig här på Jitneyn sitter och as garvar varannan minut. Han kollar på Entourage. Känns som att jag verkligen borde ge den serien ett försök... någongång efter jag har kollar igenom hela How I met your mother. Annars så har jag bestämt mig för vad min blivande make ska hålla på med. Han ska vara Professionell Polo spelare. Nej, inte vatten Polo och inte elefant Polo som dom spelar i Indien. Utan häst Polo. Konstigt nog så är de typ.... sexigt! Är de okej att säga så ? 8 män (allt från 17 och uppåt) som sitter på varsin häst med en klubba i ena handen och piska i andra. Sen jagar alla en liten liten stenhård boll på en jätte stor gräsplan. Men de går så sjukt snabbt och de är faktiskt den andra farligaste sporten som finns. Det är i alla fall vad jag har hört. Det jag skulle komma fram till var i alla fall att : Jag ska gifta mig med en Syd Amerikansk as snygg Polo spelare om något år!
Fan, jag skulle kanske passat på att göra de här borta.. Då hade jag inte behövt åka hem!

Ain't that some shit ?


But everyone knows

Mår illa. Btw, måste jag åka hem ?

Bild Bomb


Rikemans problem i USA 1. att inte vilja verka rik
Min "unge" skämdes nyss över att vi kör en Range Rover, tydligen för dyrt!

Gonna show this town how to kiss these stars

Kom precis fram till Bridge Hamptons, är de okej att erkänna att det är ganska så skönt? Förstår att NY borna älskar det. Inte jätte kul att vara inne i stan i 35 graders hetta om man inte har tillgång till pool. Tråkigt nog så lämnade jag NYC för sista gången denna sommar. Men jag hade en underbar helg i alla fall så missnöjd är jag inte. Bara det att jag har lovat mig själv att någon gång, förhoppningsvis inom en snar framtid (10 år), ska bo här på riktigt. True Story. Medans så gråter jag lite för att jag inte är där, speciellt nu när jag är så nära...

Nu funkar de inte att ladda upp bilder bara för de..

RSS 2.0