Take me out tonight Because I want to see people and i Want to see life Driving in your car Oh, please dont drop me home


image14

Torsdags kväll på påsklovet, vad gör man? N och N har bestämt sig för att komma hit. Så, ja precis så börjar våran torsdags kväll på påsklovet. Hör av er om det händer något kul i denna lilla ort som har blivit döpt till Knivsta!

Au Revoir

Lights are flashing, cars are crashing, getting frequent now, Ive got the spirit, lose the feeling, let it out somehow.

Gårdagen var värd, riktigt värd (inte!!) Jag kan med handen på hjärtat säga att jag inte gjorde ett jotta. Hoppades på att jag skulle orka göra något på kvällen men det slutade med att jag la mig i sängen och kollade på Scrubs och så började även min morgon. Syster och jag fick ett litet ryck och började stryka det mesta som finns i vårat hus..
tvätta gjorde vi också. Nu jobbar hon och jag har en "pause" i några timmar. Så nu sitter jag och diskuterar "raggningsrepliker" på msn. Fråga mig inte varför! Mina msn konversationer brukar ofta leda till konstiga samtalsämnen, vet ej om det är jag som alltid lyckas starta dessa samtal men denna gång var det då inte jag i alla fall.
Tyvärr kan jag meddela att lov inte är min grej längre. Det passar mig nog inte, jag lyckas ju aldrig göra något. Dagarna slutar ofta med att jag inser att jag knappt har varit utanför huset. Men jag är övertygad om att jag kommer hinna gå två dagar iskolan och sen vilja ha lov . Men om läget är så är det bara att acceptera läget, eller ?


It's the wrong kind of place To be thinking of you It's the wrong time For somebody new

Anna , vår kära vän Anna, har nu lämnat oss och kommer inte tillbaka förrän om tio hela dagar. Ja! Bruden har dragit till staterna. Och självklart var jag S och N hemma hos henne för att ta farväl. Blev också en överens kommelse (skriver man verkligen så) om att vi skulle bli gästbloggare hos henne. Men vi får väl se hur det blir med den saken.
Dagen till ära har jag inte gjort någonting alls, INGENTING!
Farmor har födelsedag, 75 bast blir hon. Börjar bli gammal nu.. men hon håller igång. Går stavgång, gymmar och går långa promenader med hunden. Det är bra för här hade vi inga planer på att hon ska falla ner på marken och dö inte. Hon ska leva länge till! Hurra !


Är det ett svenskt mynt som han plockar upp vid 01.38 ?

So for once in my life let me get what I want



Gårdagen var helt okej, ganska skön faktiskt. Middag hemma hos Farmor sen vidare till S där både N och A befann sig. Lite utredning kring lördagens alla händelser och såkallad "Latte Art" på youtube. Konstateranden om att S är våran bloggdrottning och att jag knappt har några besökare alls..
Ganska förståerligt (?) eftersom att min blogg inte är såå intressangt. Men det kanske det kan bli ändring på.. eller ? Kanske svårt att göra mitt liv mer intressant. Men jag har i alla fall bestämt mig för att lägga upp bilder på mina kläder som jag syr/har sytt/ska sy. Jag  har nämligen fått önskemål om det och jag kan säga att jag gärna gör det. Det får helt enkelt bli en ny kategori. Snart.. eller? jjoo jag ska ta mig i kragen och börja fota snart.. väldigt snart..

I just want you to know who I am


Och jag står framför spegeln, jag vill förändra allt, och allt som jag ser i den.

Ja , vad ska man säga om gårdagen ? Yr? Stel? Värd? eller bara Helt okej ?
Inga komentarer om kvällens slut. Inte så stolt över mina beslut men jag menar ju det, ibland måste man göra fel saker också. Annars tyckte A  och N att jag var skön, kanske kanske inte ? Fick mig nog en bra tankeställare i alla fall, hoppas på att det gör så att allt ordnar sig. Ett fint (?), men lite ovanligt, smeknamn fick jag ju också. Värden och S lyckades ju ta ett steg till och det tror jag att alla blev lite lyckliare av. Väntan har ju varit gasnka lång.
Dagen till ära har jag varit med Mamma, Martina och Richard (systers pojkvän) på Istölt på studenternas. Det är ju en självklarhet att vara där och titta när man är Islänning. (Om någon nu undrar vad Istölt är så är det en häst tävling med islandshästar som rider på is).
Måste bara medge att min syster och hennes pojkvän är nog det roligaste/sötaste/härligaste paret i Uppsala.

Vi måste börja leva.

Annars finns det något som heter träna (?)

image13


But I'm sorry I don't pray that way

Vaknade tidigt, verkligen ovanligt om man heter Åsa. Nysningarna sitter kvar, har nyst minst 10 gånger på en timme! Påskägget står framför mig och jag kan knappast säga att det inte lockar. Inte nog med det , nu har det också börjat snöa. Det skulle ju vara vår, hade vi inte bestämt att det skulle bli vår?
Nu blir det Pilates och sen frukost!


What would you ask if you had just one question

image10Att sitta och titta på "Så ska det låta" med mamma känns inte som det roligaste alternativet på en fredag kväll. Men med min förkylning känns det inte som en höjdare att göra något annat än att lägga mig i sängen och kolla på Amelie from Montmartre. Erbjudanden om att åka till Märsta får vänta några dagar, tyvärr. Men Amelie är ju aldrig fel, eller ?


one of those no one ever will die for

En mini picknick på bryggan, så fick dagens första plan börja. Kylan blev dock starkare och Uppsalas domkyrka blev våran värmestuga. Vidare till Wayne's Coffee för en värmande kopp te och en dam vid namnet Madelene gjorde mig och sofie sällskap. Påfyllning av te kopparna och köp av diverse godsaker. Prat om allt mellan himmel och jord , med dessa damer förgyllde min dag. En nysande åsa med rosettfrisyr kanske förgylllde deras dag också (?) hoppas det! Med lite förmycket av det goda och lite förlite rörelse kan jag säga att jag starkt gillar lov. Lov är min grej tror jag..

And I'll be keeping it cool tonight.

image9
Snälla, ta mig till Åre nu!Snälla, ta mig till Åre nu!Snälla, ta mig till Åre nu!Snälla, ta mig till Åre nu!Snälla, ta mig till Åre nu!Snälla, ta mig till Åre nu!Snälla, ta mig till Åre nu!Snälla, ta mig till Åre nu!Snälla, ta mig till Åre nu!Snälla, ta mig till Åre nu!Snälla, ta mig till Åre nu!Snälla, ta mig till Åre nu!Snälla, ta mig till Åre nu!Snälla, ta det lugnt nu Åsa!Snälla, ta mig till Åre nu!Snälla, ta mig till Åre nu!Snälla, ta mig till Åre nu!Snälla, ta mig till Åre nu!Snälla, ta mig till Åre nu!Snälla, ta mig till Åre nu!Snälla, ta mig till Åre nu!Snälla, ta mig till Åre nu!Snälla, ta mig till Åre nu!Snälla, ta mig till Åre nu!Snälla, ta mig till Åre nu!

Och det känns som jag gett allt jagkan geÄndå har jag inte hittat vad jag letat efterJag har varit i alla städer Letat efter dig

image5

Gårdagens match är inget jag vill komentera, men att säga att det gick bra för mig skulle vara en lögn.
Sista dagen i skolan, sista lektionen får jag ett samtal från en viss kille som sitter i en utav Åre's alla skidbackar och dricker öl i ett väder jag aldrig skulle klaga på. Det är sånna samtal som får mig att vilja vara någonannanstans.
På bussen hem från stan kom jag på att Ica har 3.90 kronor hektot på godis, självklart luras jag in i den fällan att jag går in i butiken och köper några hekton. Jag menar det är ju ändå skärtorsdagen och kanske någon liten påskkärring kommer och knackar på. Inser dock när jag kommer hem att jag redan har ätit upp mer än halva godispåsen. Ingenting gör det ju bättre att mamma kommer in med en godis skål till mig (och henne själv).
Isländska godis "mandlar" gör jag vadsomhelst för!

Nu ska jag försöka mig på att göra "Rosettfrisyren"  Wish me luck!

It's been forever since we talked the whole night through

Försov mig i morse igen, inte kul alls. Men jag börjar bli riktigt bra på det snart. Med min erfarenhet är det väl inte så svårt att bli bra på det. Kom i tid till skolan och allt fast jag vaknade klockan 8.00, imponerande.
I skolan blev det påsk-äggs-letning runt hela skolan, fem ägg var utplaserade i skolan. Ida och jag hittade ett! Tyvärr var det halvt och därmed fanns det inget godis i det heller ..
Efter skolan blev det en fika med Josefine på Cofeehouse By Georg. Och nu ska jag iväg på match mot vallentuna!
Inte alls taggad, fotboll i snö är ingen höjdare må jag säga. Men det är bara att kämpa på, Vi ska nämligen Vinna! eller hur ?

Gjorde test på Facebook "What type of guy is ment for you ?" 

"This guy is not bad. He doesn't always want to be with you, but sometimes he jsut needs you everywhere. He's not sure what he wants yet if he wants to get serious or just kinda see how things go. Just watch your step and give him some space "

creepy ?


If you don't mind

Nej, jag som mådde bra nyligen. Nu orkar jag inte vara kvar! Min tyska lärare har tydligen sökt mig.. och jag sket ju i lektionen i morse. Hon vill typ prata med mig om provet och jag vill inte ens veta vad jag fick på det.
Nu blir det pinsamt.

Klockan är 12 och jag  har inte lektion förrän 12:55 hoppas att jag överlever!


Det har blivit svårt att älska, när all kärlek lett till besvikelse..

image4

Det känns inte allt för härligt när man vaknar och kollar ut genom fönstret och allt är vitt. Vi hade ju bestämmt att det skulle bli vår , eller? Nu får jag bara lust att åka skidor hela lovet, typ åka till alperna eller Åre! Någon som vill bjuda mig på en resa?!
Sitter i skolan, har hoppat över Tyska lektionen. Dels för att ajg inte hade tränat på de där jäkla glosorna och dels för att jag hade böckerna hos mamma. ( okej, den sista anledningen kanske inte var den bästa men..) Ska snart ner på stan ett tag.. Nästa lektion börjar ju 12.55 YES!, eller inte!

Sommar! Nu är det faktiskt dig jag saknar..

This got me stuck between my fantasy and what is real.

Riktigt otaggad på att ha träning ute i det mörka, kalla och snöande Sverige. Känns inte alls kul att behöva sätta på sig fotbollskläder och springa ut för att ha täning i en och en halvtimme när man lika gärna kan ligga hemma och kolla på Tv.
En annan grej som inte är alltför kul heller, är att jag börjar 8:30 i morgon bitti. Men alla andra i min klass börjar 12:55! Ja! 12:55!!! Så jag har två hela lektioner i morgon den första och den sista. Men jag kan ju alltid sy lite eller plugga eftersom att jag missade alla dagens lektioner på grund av att jag försov mig riktigt ordentligt. Eller så går jag bara ner på stan och tar det lugnt. Om jag nu vaknar..
Nu ska jag byta om (usch)!

I could never judge you


You told me you love me Why did you leave me all alone, now you tell me you need me When you call me on the phone

Första gången i ettan som jag försov mig inträffade alltså idag. Inte alls kul, så idag blir det "plugga" hemifrån. Eller typ springa runt och göra lite vadsomhelst...
Konstig känns det i alla fall, jag vill liksom vara i skolan nu bara för att jag inte är det. Men nej, jag sitter hemma och lyssnar på "lill-Justin"Youtube. Jag tröttnar inte. Nej jag måste äta lite frukost nu (klockan 13.40)

I wonder what you're doing to night, I wonder if you're free

Gårdagens kväll började som sagt hemma hos S med A där det tittades på melodifestivalen och självklart var jörn Gustafsson med. Han är ju nästan för bra. Hamnade inne i stan efter ett tag, vilket inte är så ovanligt. Tyvärr verkade det inte hända så mycket där heller. Vi lyckas aldrig vara "där det händer" (eller?)

Pappa försöker få med mig ut på en övningskörningsrunda, jag är lite rädd å jag vet inte om jag vill. Det är nog bara en liten spärr i huvudet som jag har. I och för sig så fyller han ju 49 bast i dag så jag kanske borde vara snäll och göra honom glad genom att köra lite bil. Men så glad tror jag inte att jag kan göra honom, även fast jag skulle övningsköra. Jag menar ju.. bilen kanske inte är sig lik efteråt (eller ?)


You mean to me what I mean to you

Har upplevt två härliga fika dagar med Josefine. Så om du tillbringade dina torsdags och fredags eftermiddagar på Coffehouse by George vet du nästan hela våra liv. Alltfrån rumpor till killar snackades det om. Och diskreta var vi knappast, vi skrattade högst och vackrast.
Den tjejen är verkligen oslagbar.
Fredagen blev kanske inte precis som vi hade tänkt oss. Med lite speciella telefonsamtal och sms.
Men efter fyra timmars sömn blev det ett rejält boxningspass för min del. Riktigt härligt efteråt , inte alltför härligt under själva passet.

Kvällen börjar hemma hos S sen får vi se vart vi hamnar..


Jag skulle alltid vara den som stod bakom dig Jag skulle alltid svara när du kallade på mig

Onsdag, även kallad lill-lördag, är nog veckans näst bästa dag. Fredagarna är ju självklart snäppet bättre. Och att jag slutar klockan ett gör ingte saken sämre. Är hemma hos mamma nu för att sy litegrann på martinas balklänning som snart är klar. Har inte sytt på länge nu men det är så lite kvar nu så det blir nog ingen panik får vi hoppas. Hoppas bara att hon blir nöjd med den!
Annars får jag väl behålla den..

Tightsen är på så nu blir det lite pilates, sen hamnar jag troligtvis framför symanskinen. CIAO!


Vill bara skryta lite med att jag fick Mvg på min Ikea klänning, känns riktigt härligt!

Jag kommer inte höra av mig igen och jag kommer inte ta skulden Så säg det och få det gjort det finns bara ett enda sätt

image2


Mina planer om att gå upp tidigt idag förstördes ganska snabbt efter att klockan ringde, jag har så svårt att inse att jag inte är någon morgon människa. Varför ska sängen vara så skön på morgonen ? Den borde vara skönare på kvällen, det är ju då man ska sova!
Hoppas på att kunna träna lite idag, kanske blir det ett försök till pilates eller så blir det gym men något ska jag försöka med..

Är riktigt avundsjuk på mamma som åker till Island i morgon. Hoppas dock på att hon köper med sig isländska påskägg. Då blir jag nöjd ! Dags att plugga !

The way that you stare at me across the room

Purple

I'm doing this for you

Äntligen har jag skaffat ny blogg! I och för sig så ser den exakt likadan ut och det kommer inte bli så mycket skillnad. 
 
Välkommen!


RSS 2.0