Come and flash all my ladies


Don't know what you're doing to me with your love



Jag vet inte riktigt, men jag känner mig ganska fast. Det gäller de mesta men mest pluggandet då jag försöker och försöker men kommer ungefär ingenstans. Det jobbiga är inte att börja utan att fortsätta. Jag har börjat på varenda uppgift men längre verkar jag inte komma. Snart blir jag galen.
Nu är de nästan så att jag går och lägger mig frivilligt bara för att slippa.

You sit there in your heartache Waiting on some beautiful boy to save you from your old ways

Det känns lite underligt att jag sitter och skriver på en dator där bilden är vänd upp och ner. Men jag kämpar på och läser alltting upp och ned. Snöar gör det cokså, inte lite heller. Känns ganksa bra att sitta inne och se alla andra springa förbi ute i stormen. Nu vill jag bara hem och fika. Och kanske plugga en aning, för de skulle jag verkligen behöva.

I haven't said enough



Jusst precis så , inget mer, bara så.

Baby, you got me wrong.
Det är allt jag vill säga

Nu vet jag inte alls vad jag vill



You feed my heart you keep me breathing.

I’m in love with you


Det är så kallt överallt. Jag fryser när jag är utomhus och jag fryser när jag är innomhus. Är det dags att köpa varmare kläder?
Igår köpte jag en tröja i Small och i morse när jag prövade tröjan i storleken Small så var den lite tight, jag ryckte av prislappen och insåg att tröjan hade ändrat storlek till X-Small. Så nu sitter jag här i en ny tröja som är alldeles för tight.
Lektionen börjar klockan 14.30 och jag fick rast 12.00
Jag vill ingenting annat än att min mobil ska ringa i dag, så ring då !!!!

Be her guest

Jag försöker skriva en bookreport vilket inte går som jag önskat. Har jag ens läst boken ?
Jag har i alla fall börjat nu. Sofie ringde och hon var en liten ängel som försökte hjälpa mig med denna förbannade matematik som jag också måste plugga. Det gick... sådär. Jag fattar nada men snart så. På något sätt känns det ju som att jag trots allt kan lyckas utan att få panik. Och vad det innebär vet vi nog vid detta laget.
Men nja.. Jag har kommit en bit in på bookreporten nu. (På pappret står de bokens titel och författarens namn.)
Det känns mer frestande att läsa Nylon som ligger här, då läser jag ju i alla fall på engelska!
Vad tycker ni?
Läsa om It-Girls eller plugga ?



Konstaterade precis att det endast går utför för mig..
nu har jag inget hår kvar och jag blir inte snygg på kort längre, Det är inte lätt att heta Åsa i dessa tider!

Har fet stora krav, vill vara bäst i mitt slag


There there


Det där med att sova är inte min grej va !

The moment I wake up, before I put on my makeup I say a little pray for you

Jag fryser och mina fötter har domnat bort minst 4 gånger denna kväll. Förkylningen är en aning bättre och jag är tydligen inte bra på matte alls, så nu har jag gett upp. Just nu försöker jag koncentrera mig på att inte bli arg.
men nej jag är jätte frustrerad!!!!!!!
slitet hår har jag också, i morgon klipper jag av det.

Så får det bli.


You, you don't really wanna stay, no, but you don't really wanna go


I'll be waiting for you baby


It was just a stupid mistake..

Fortfarande sjuk men en aning bättre än igår och i morgon måste jag vara bättre. Just nu försöker jag bli friskare genom att äta choklad, vilket jag tror inte hjälper så hemskt mycket men det är gott, och kollar på The Virgins Video på Ztv. Kanske det hjälper.
Och jag funderar starkt på att vara hemma hela helgen för att ladda upp energin och bli frisk på riktigt. Kanske plugga en del också så att jag kommer i kapp alla andra i klassen. Min förkylning kommer verkligen olämpligt.
Mamma fyller år idag, och jag kan tyvärr inte komma på grund av min förkylning. Annars så hade jag kommit, det var ju ett tag sen som sagt..

Jag ska kunna kryssa för minst 5 saker på min to-do-list efter helgen, det lovar jag!

Nothing can stop these lonely tears from falling



I could put my arms around every boy I see
But they'd only remind me of you
went to the doctor guess what he told me
Guess what he told me?
He said, girl, you better have fun
No matter what you do
But he's a fool ...
'Cause nothing compares ...
Nothing compares to you ...


When you lose the one you wanted cause he's taken you for granted

Det känns nästan som att jag är nära döden, så för er som tycker om mig kan jag bara säga tyvärr.
Jag har så ont i hals, öron, näsa , huvud och jaa allt där till. Och ja det känns som att jag kanske är på väg att ta ett samtal som är fel att ta just nu, men man måste riskera vissa saker för att allt ska bli bra. Men jag är väl lite lycklig ändå.

Igår kollade jag i farmors gamla fotoalbum från den tiden då farmor var svarthårig och snygg och farfar kunde stå på händer utan problem. Den tiden då pappa och hans bröder var i tonåren, den tiden då mamma och pappa var snygga ( i alla fall mamma !) och hade precis träffats. Och självklart fanns det bilder från den tiden då jag sprang runt i volang-baddräkt, solade helst topless, trodde från och till att jag var pojke, jag var blond och jaa.. avgudade min syster. Jag saknar det en aning.


If I gave you love, would you give me some too ?


Även fast jag inte förstår ett ord av tjejens blogg så älskar jag den, den är liksom vacker.

Idag regnar det och jag är sjuk, en typisk höst-måndag. Om man bortser från att skolan faktiskt var helt okej och att jag faktiskt vaknade i tid... och att jag sitter hemma hos farmor och dricker te. Så eftersom att jag ser allting positivt just nu så gör det absolut ingenting att jag är sjuk och att det regnar, det går ju trots allt över.
Jag är nästan glad över att jag ska försöka plugga (illa).

Nothing sweet about me


MTV Europe Music Awards 2008


Liverpool it is.

We will never change



Jag hade ganska rätt , ingen träning för min del..

I can say you could be anyone today

Det känns som att jag ligger lite illa till när jag nu märker att jag har "tappat bort" ( hittar inte ) det viktigaste mönstret just nu. I och för sig så skulle jag kunna "konstruera" ett nytt men de känns ju så onödigt när jag har ett som var perferkt. Så min hjärna går på högvarv.
Och jag kan knappt röra mig.. jag har nämligen träningsvärk i varenda muskel. Därför har jag beslutsångest, för jag tänkte gå på yoga-core passet som börjar om 35 minuter. Det sägs ju att träningsvärken blir mildare om man tränar när man har träningsvärk. Men stämmer de ?
Nåväl nu ska jag leta lite till efter mönstret för det blir troligtvis ingen träning. Jag går nog i så fall ner och springer lite, om jag inte fastnar vid symaskinen.



Just like that!!


'cause I break easily these days that's why I say the things I say

Det är ganska otroligt att jag har borstat tänderna när klockan inte ens har slagit 23.00. Mina natt vanor har blivit riktigt usla , vilket innebär att jag inte riktigt hänger med under dag timmarna. Det kallas även att vända på dygnet. Men det är okej för det är höstlovets fel. Hemskt att de flesta i klassen hade tänkt tanken som ofta tänks: Ska jag verkligen till skolan idag ?
För min del gick det bra, kom ju i tid och allt. Måndagarna är i och för sig dom enklaste/skönaste dagarna, speciellt i dag när vi gick till Ikea för att känna på och peka ut tygerna till Ikea-plaggen-till-Ikea-sammarbetet.
Nu ska jag ladda inför en oerhört intressant morgondag.. ( menar jag verkligen de?)
Ordningssam har jag i alla fall varit inför morgondagen, lagt fram gympa kläder och skolböcker, har till och med skrivit ett litet detaljerat schema som jag flitigt ska använda. Det står ungefär vem jag ska prata med, vad jag ska köpa och vart och när jag ska befinna mig på alla olika  platser här i Uppland.

Vill även tilllägga att jag saknade min Yoga partner på kvällens pass.. Nikolina, vart va du?


Love and loving are two different things

37, 34, 31, 17, 16, 12

Jag antar att det är så det är, men jag lär mig att leva med det..
.. om en stund i alla fall!


I'm not going to waste a minute

Jag ska alltså gå hemifrån om ca 25 minuter och jag sitter fortfarande i pyjamas. Jag ska hinna med att göra mig i ordning och packa. Packningen kommer ju inte vara så stor eftersom att pappa och jag ska ner till nyköping i dag och kommer hem i morgon. Men de kommer bli mysigt att få träffa farfar och Maggan, käka god mat och bara vara.
Jag tror faktiskt att jag trivs i äldre människors sällskap.
Hej.

RSS 2.0