You couldn't tell me the look was on your face

Gårdagens kväll blev bra tillslut, fick mig ett gott skratt och en fläskläpp och gjorde så att karl-peter fick en knäspark i skallen, rivningar och en jobbig (om ens någon) sömn. Men de gör ju inte mig något, för lite klagomål står jag ut med. Jag har ju hört det förut så varför kan jag inte höra det igen.. Jag är världensjobbigaste persson att sova med, punkt slut.

Något som inte blev så bra var min plugg eftermiddag. Det där med att plugga har aldrig varit min grej, tro det eller ej! Matteboken ligger uppslagen på skrivbordet och nej , det är ingenting som lockar just nu! Dom där jäkla plugghäst pillrena fungerade inte.


perfect lips and skinny hips

Dagen blev inte som jag hade tänkt mig trots allt. Jag skulle ha en riktig ego eftermiddag där jag bara skulle göra avslappnande saker som belöning efter första skolveckan. Men när jag står mitt i brödbaket blev jag informerad om att jag inte alls var ledig, jobbet kallade liksom. Trött, inte jätte glad och bättre blev det ju inte när strömavbrottet kom. Tack! Tre gånger mer stress och klagomål. Nåväl, imorgon börjar vi om med ego dagen då jag både ska göra saker som får mig att må bra och äta mitt första plugghästpiller.

ps. Jag har ett stort dilemma, jag känner mig splittrad. Mycket splittrad. Jag har ingen klädstil, allting jag sätter på mig är något mittemellan och bara skit. Kan någon intresserad hjälpa mig att slänga bort allt fult i garderoben min eller typ bli min stylist?!?! Detta går inte, inte just nu i alla fall. ds.

When you get what you want but not what you need.

Jag brukar klaga ofta och mycket när jag har ont. Det tycker i alla fall min syster men lite så är det.. när jag har ont så har jag ju det  och de tycker jag att världen behöver veta. Oväntat nog så har jag ont nu..jäkligt ont. Nu är de njurarna som spökar. Aj! Men jag biter ihop, fick ju trots allt medicine av chefen så jag hoppas att det gpr över om en vecka.
Snart ska jag dra mig iväg till skolan. I går hade jag min första matte C lektion, som gick helt ok. Men detta år ska jag ha gasen i botten när det gäller skolan. usch.


Don’t you promise me the world, all that I’ve already heard


Första skoldagen var okej , inte för att vi hade väntat oss mer än det där. Schemat är inte riktigt klart men de ser okej ut. Stenhårt blir det i en del kurser men jag hoppas på att min motivation är på topp hela året. Om inte , så får jag plugga i alla fall. Nu borde jag verkligen sova, har blivit dåligt med det på senaste. Jobb hela veckan och utgång igår som faktiskt var ganska lyckad. Jag kom i alla fall hem med ett leende på läpparna.
Joy lär inte tycka om att jag lägger upp denna låt, mainstream you know, men texten är perfekt. Nu ska jag samla kraft inför morgondagen då vi ska spana in lammkött. hehe

Är det värt besväret?

Har varit nere på stan och fikat med Stephanie, de blev en lååång fika. Men gud så skönt att träffa henne och bara vara, mycket likadana tankar och funderingar. Att skolan snart är här gör inte så mycket när jag vet att den tjejen sitter vid skolbänken med mig.
Jag har varit och hyrt 2 filmer för kvällen, Wild Child (haha, lite konstigt filmval men jag kände för det just då, okomplicerad film liksom.) och Kenny Starfighter. Så det blir en ensam kväll hemma hos min mor med sömn om inte allt för länge. I morgon måste jag nämligen till knivsta för att hämta saker och åka tillbaka till staden Uppsala.  

Ibland ångrar jag mig, tyvärr!

B-Day



Jag hade en riktigt fin dag och det kan jag tacka mina fina vänner för.

Bildregn



I wait here forever


Jag tycker inte om att vara ensam. Kan någon ta mig härifrån?

Bad kids

Idag har jag äntligen lämnat in det jag har hållt på med ett bra tag. Snart ska det skickas till andra sidan jorden för att sen komma tillbaka och visa oss resultatet. Jag är sååå spänd inför detta. Det är ju liksom jag som ska se till att allting går ihop och att resultatet blir bra. Bättre känns det ju inte när jag inte är riktigt nöjd. Men fan va ball jag kände mig som satt där och hade möte med två snubbar och de kallar mig för designern när telefonen ringer.

Nu sitter jag alldeles själv i mörkret och gör nada. Har saker jag vill äta och jag tror att jag ska göra det, äta, och typ sjunga hela natten lång. För det är ju det bästa som finns med att vara ensam hemma, inget klagomål på sångrösten.

But I don't really like you


Så här ball var jag i helgen, flög lite med farbror. Nu är jag hemma igen och jag borde göra en hel del.. Det är ju min sista vecka som 17 åring.

RSS 2.0