ust close your eyes let me hypnotize you


Extra bright, I want y'all to see this

Nu blir de mycket här på en och samma gång men! Nu är jag överlycklig. Jo för att...
JAG FÅR FORTFARANDE PLATS I MIN STUDENTKLÄNNING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hur underbart är inte de!?!?!?

Night time sympathize, I've been working on white lies

Jag fick precis en uppenbarelse. Jag hatar att göra saker halvdant. Alltså när jag syr. Om jag inte får de som jag vill ha de eller kan göra på de sättet som jag tänkt från början blir det pannkaka av allt. Inte gott däremot. Utan bara panik känslor och ångest. Fan. Jag skulle lyssnat på mig själv. Hade blivit så mycket enklare. Så därför funderar jag nu  på att sprätta upp en halv klänning för att göra om och göra rätt. Frågan är bara varför har jag inget foder tyg hemma. Rosa hade varit awesome. Blir kanske de. Detta är ett prakt exempel att jag lyssnar för mycket på andra. Bara för att min lärare tycker att de här sättet är enklare betyder de inte att jag behöver tycka så. Dags att lära sig av ytterligare ett misstag.

I got beauty, I got class I got style, and I got ass

Jag har sagt det förr och jag säger de igen. Jag är trött på mig själv. Speciellt nu när jag ligger hemma och är sjuk. Egentligen vill jag bara springa en mil. Det hjälper faktiskt, att springa ifrån sig själv. Men Nej. Tack vare en osmart handling i helgen så är jag sjuk. Visst kanske var de ett sätt att ge igen, och visserligen lyckades de men så hemsk är jag väl inte? Nåväl, alltid finns det väl någon som tycker så.
Julen var hur som den mysigaste på länge. Insåg hur mycket min släkt ändå betyder och hur mycket de är värt att vara kompis/vän/kalla de vad du vill med fastrar/farbröder/kusiner/alla andra därtill. Och sen var jag överlycklig över att få ge världens bästa julklapp till min underbara syster (och mig själv). 

We live half in the day time and we, we live half at night


and i don't sleep well at all


Make you wanna dance and cry at the same time

Världens bästa julfest!

To find yourself a better life.

There's no blame for how our love did slowly fade
And now that it's gone it's like it wasn't there at all
And here i rest where disappointment and regret collide
Lying awake at night

Your worries and fears become your friends and they end up smilin' at you


Cause I may be bad, but I'm perfectly good at it

Hatar dagar som idag. Dagar av tomhet och konstiga känslor inom mig. Jag ska duscha sen jobba och där va min dag slut. I morgon ska jag, jag lovar mig själv att jag ska. Jag måste liksom. Men just nu funkar tydligen inte mina sinnen som dom ska, så då blir de heller ingenting. Om jag lyckas med de innan fredag så åker jag till den Stockholm. Belöning. typ. Sen är de personal fest.

Nu tycker jag att vi alla är ärliga och erkänner att vi håller med..


Fall back in love eventually

Jag befinner mig i drömmarnas land.
Jag vill springa så långt jag bara kan.
Jag kanske försvinner ett tag.
Jag kämpar för förändring.
Jag ser fram emot livet.
Jag funderar på att göra något drastiskt.

They'll knock you when you're up and kick you when you're down.

Jag mår så illa och jag är så sjukt trött på det. Men hela tiden glömmer jag bort och lyssnar inte på kroppen utan lyssnar på någon känsla som ligger långt och djupt inne i mig. Någon slags bakomliggande stress eller ångest. Kanske är de bara sömnbrist? I alla fall så skulle jag kunna spy upp allt som någonsin hoppat ner i min mage idag. Lätta lite på trycket typ. I morgon blir det förhoppningsvis träning för fulla muggar, vilket är ganska stress och ångest dämpande.

5 saker som egentligen ingen bryr sig om

  • Det är illa när jag och syrran sitter bredvid varandra och väljer att skriva på facebookchatten istället för att öppna munnen och säga några små ord.
  • Efter att ha kollat på Bridget Jones mitt i natten kan jag numera konstatera att jag känner mig precis som henne för det mesta, men de gör ingenting för det går ju bra för henne tillslut.
  • Jag ångrar att jag inte tog min feta rumpa in till Zaid efter jobbet, han lockade med film och ätbara saker efter att jag sagt nej. För envis för att ändra mig.
  • I morgon är min enda lediga dag nästa vecka.. Thank God It's Monday!!! Fast nej...
  • Och jag har fortfarande ingen julkänsla.

Yeah who's laughing now?

Det är konstigt hur vissa saker och ting ändras. Nästan så att jag blir lite mörkrädd speciellt när jag inser hur lite jag bryr mig. Det handlar liksom inte om samma saker längre, och på något sätt så vill jag bara göra lite skada. Men jag är för feg, som jag alltid har varit. Och egentligen borde jag inte skriva någonting alls. Förutom att jag vill dra. Bara försvinna och ha det alldeles för kul. Skita i allt och leva livet helt enkelt. Det känns som att de är dags för mig att göra det snart. Jävla rädda kontrollfreak.

You and me together stars forever!

Idag är en sån dag som skulle kunna kännas jätte tråkig men nej. När man blir väckt av ett samtal från Amanda som precis landat från Vietnam så blir dagen bara lite lättare. Sen när man är duktig och gör saker som bör göras blir dagen lite lite bättre och tillslut när man går ner i det iskalla vädret till gymmet och möts av att personalen ger en beröm över att ha dragit ner sig dit för tredje dagen i rad. Jo, lite lättare. 45 minuter på crosstrainern och sen fokus på armar. Till sist får jag ett sms som gjorde dagen till kanske veckans bästa dag, i alla fall hittills. "Wiiiieeee" känsla nu alltså. Kan inte ens skriva ordentligt.
Denna vecka satsar jag helhjärtat på en så kallad "perfect week" i alla fall 5 dagars. Ska göra mig en knäcke macka sen springa till jobbet för att kolla på när folket trycker i sig så mycket julmat dom bara kan.

RSS 2.0