Om jag hade lite kärlek så var den till dig


Ja, den var till dig


With a note saying "I Love You"

Klockan är halv ett och jag har precis bakat klart. Blev lite senare start än väntat men nu så. Bröd, cupcakes och kakor blev det. Nu ska jag bara diska, pyssla, städa, sy lite, träffa lite människor, fixa med en massa tvätt och finally PACKA! Kommer bli en intensiv morgondag. På måndag är det ju dags för mig att dra mig norrut så att svea rike slipper mig i tre hela veckor.. Woho!
ps. Jag hatar att jag itne har någon kamera längre. jag vill ta kort hela tiden bara för att jag itne har någon kamera. That Sucks. Just nu vill jag ta kort på min nysydda väska, klänning och mina bakverk men nej det blir ju ingenting. Som vanligt alltså.

Precis så..

"Våra vägar slutade korsas där, mitt bland skärvor av Lundsberg.

Flotta du och fula jag, jag som natt du som dag.

Det kommer fladdra bort på en sekund ,ditt liv och mitt.

Vi kommer glömma vår tid."

ur Carolina Gynnings blogg

Precis så känns det nu


Did you give the world some love today, babe?

Josefine den jäveln fick som hon ville.. för nu står jag tydligen och bakar cupcakes mitt i natten! Jag måste nog tycka om min klass ganska så mycket, eller så tycker jag bara om att baka!


HAT

Världens sämsta dag! Prov som ingen hade läst på till på morgonen efter det inställd lektion, vilket i och för sig var bra, och sen hann jag med tåget och det var ju också bra men sen lyckas jag få punka på cykeln IGEN!!! men men ingen större sorg över det så jag gick hem och skulle sy. Kände mig riktigt nöjd med mig själv när jag snart hade sytt klart den näst sista sömmen. Tills jag börjar tänka på att det övriga tyget inte får åka in i overlock maskinen, så vad händer? JOOO tygbiten som inte skulle in i overlocken hamnar såklart där. och ja för er som itne vet så är en overlock maskin en slags symaskin som klipper i tyget innan den syr!!!!!! och grejen är ju den att tyget räcker till en ny del så nu står jag här med ett hål i min blivande skjorta för nej jag kan såklart inte köpa nytt tyg eftersom jag köpte det i dubai. Nu har jag inte vågat göra något annat efter det förutom att gråta.
För pappa går det inte heller så bra, han lyckades spilla ut en kopp kaffe i trappen så nu har vi fläckig tapet! GREAT! och jag har inte pluggat matte, min lärare kommer kasta ut mig om han får reda på det.

Help, I have done it again

Jag är sjukt trött på mitt hår igen. Hela tiden sätter jag upp det för jag klarar inte av att ha det utsläppt. Har funderat på att färga det mörkare men det känns väldigt läskigt eftersom jag aldrig har färgat det och jag gillar min hårfärg som den är, men jag vill ha en förnyelse. Skulle kunna tänka mig att klippa upp det men det går inte för jag har alldeles för tunt hår men långt är det och jag vill behålla det långt också. Förslag ?

You should be in my bed right now


I daydream about you

Nationella provet i engelska är äntligen över och saco mässan är avklarad och jag nyser mest hela tiden. För sjuk är vad jag är, tyvärr finns det vissa här i världen som tror att jag är en hypokondriker.. mm josefine! nästa gång du är sjuk ska jag kalla dig det. Jag ska köra "spegel" liksom. 
Nu ska jag nysa lite till och checka idol och äta B&J glass.


Buy?




Finns det någon ute i cyberspace som vill köpa denna klänning?

Den första klänningen som är i ett "orientaliskt" mönster finns i Small och Medium medans de andra två endast finns i S.
Den blommiga klänningen är sydd i ett manschester liknande tyg och de andra är sydda i bomull.

Intresserad?


It's a cruel cruel world, to face on your own, A heavy cross, to carry along

Min kära syster lämnade mig för övriga världen i måndags. Asien nästa tydligen. Dom kommer ha riktigt kul tror jag medans jag sitter här hemma och räknar ner dagarna tills min allra bästa vän kommer hem. 30 maj it is.
Nåväl, sjuk är jag vilket är sjuuuukt tråkigt. hehe Borde ha pluggat hela dagen, men de kändes lite tråkigt så jag har sovit och ätit frukt istället. Så nu till kvällen tänkte jag ta upp skolböckerna och slåss lite med dom en timme eller två. Om det blir för tråkigt fixar jag nog lite med projektarbetet.

RSS 2.0