Wait ! They don't love you like I love you

De senaste dagarna har jag varit "paxad" av min mamma vilket inte har varit så jätte kul. Det känns som jag har missat allt när jag har varit borta. Jag har inte ens fått åka hem och packa upp min resväska.. mindre kul när jag inser att jag inte har sovit ensam (själv i en säng) på 2,5 vecka.. Ja jo det är mysigt ibland men lite jobbigt efter ett tag.
Nu är jag inte längre "paxad" vilket känns skönt nu får jag äntligen göra något. Fast klaga kan jag inte göra så mycket heller, de har varit ganska mysigt (observera GANSKA!)
I söndags kom martina och richard och hämtade mig hos K för att åka till mamma. Vi åkte senare till Länna allihop och dom badade. I måndags blev det en heldag på stan då vi lyckades fika, äta mat och gå på bio. Mamma
Mia! sågs. Tisdagen innehöll sol och bad utge i saltvik och tro det eller ej men jag blev en nyans mörkare än tidigare.
Nu är det onsdag och Ida fyller ett år äldre så jag hoppas på att bli bjuden på tårta.

Nu ska jag fly.


Soho

Jag kan erkanna att jag ble kar igar. Men inte i en snygg och rik Amerikanare, inte heller i en snygg klanning nej i gar blev jag kar i en Stadsdel. Jag kannde direkt " Har ska jag bo!!"
Det var precis sa som jag har forestallt mig att jag ska bo nar jag flyttar hemifran. Jag kan inte beskriva det riktigt, men ja. Soho ar nog stallet for mig.

Gardagens hojdpunkt , bortsett fran Soho, var morgonen. Vi hade forsta parkett till en riktig Amerikansk bil jakt. Cirka 25 polisbilar/brandbilar/ambulanser och 1 jagad bil passerade varat hotell fonster.Ganska coolt.
Nu star en tysk och stirrar pa mig sa nu vagar jag inte sitta kvar lange till..

SOHO


New York

Jag kan nastan ana att bade Noa och Stina slutar lasa har och tanker "Been There, Done That!" Men pa lordag kan jag saga samma sak. Det kanns ju ratt sa skont att antligen kunna vara jamnlik med dom.

For en minut sedan forstog jag inte varfor det endast var 8 online inne pa msn men  forklaringen dok upp ganska sa snabbt. Klockan ar ju nagra timmar mer dar hemma. Nagra grader kallare ocksa for har ar det riktigt varmt och skont med laga priser i alla affarer och jaa.. det mesta ar ganska nice.
Dagen till ara sa klippte jag mig. Mitt pa Broadway, tyvarr ar jag feg som vanligt. Men jag klippte bort hela 4 cm ( ingen kommer marka nagon skillnad!!!)Men jag gjorde det!
Ett par Levi's Byxor har inhandlats, fem armband, en nyckelknippa, en coldplay skiva, tva I heart NY trojor, ett par jogging skor och en flera liter vatten. Det ar sa varmt sa att man blir blot/fuktig direkt man gar utanfor dorren, men jag ska inte klaga. (det kommer jag anda gora nar jag kommer till Sverige)

Nu ar klockan 9 pm och det ar dagstatt ga och sova eftersom att vi gar upp klockan 6 am varje morgon.

I liked it

Från ett ställe till ett annat. Det är just precis så det ligger till. För natten har jag mellan landat i mitt eget hus i kära lilla Knivsta för imorgon bär detav igen. Från Världens Största Fotbollscup, Gothia, i en härlig stad, Göteborg, till en annan härlig stad (vad jag har hört) nämligen New York.  Yes nu är det äntligen dags. Men ärligt  talat kan jag säga att jag inte känner någonting ännu. Inte orolig, inte rädd och inte överdrivet happy. Det beror väl troligtvis på min trötthet från alla hårda matcher. Men det kommer väl antagligen snart.

Och snart kan även jag säga "Been there, done that!"


Och ni trodde att vi var dåliga ?

Update:
2-0 Sverige - Tyskland
1-0 Sverige - Göteborg
1-8 Sverige - Skottland
0-0 efter 60 min. Sverige vann på straffar mot Värmland
0-0 efter 60 min. Sverige vann på straffar mot Norge
0-2 Sverige - Hammarby

Vi kom alltså till 8-dels final i A-slutspel, av ca130 lag kom vi bland topp 16.

Well, you can say what you want But it wont change my mind Ill feel the same About you

Min hjärna är kaos så jag ska inte bjuda in er dit, men jag kan lugnt säga att jag har en del att göra.
Men snart slipper ni mig i två hela veckor eftersom att jag åker till Götet på söndag för att delta i Världens största Fotbollscup för ungdomar och barn. Alltså Gothia cup.
Och nu är det så att jag ska äntligen sluta tjata om att jag ska ttill NEW YORK eftersom att nästa lördag åker jag. Jag är alltså inte kvar under hela Gothia veckan, jag åker hem på fredagen medans alla andra åker på söndagen.
Så nu är det packning, städning och sömnad för fulla gubbar.
Tjolahopp.

Get up and run away with it


Nu inbillar jag mig igen.


Tell me what you saw



Det är fågelskit på mitt fönster, ni kanske förstår hur det känns?

It's a hard thing, faking a smile when I feel like I'm falling apart inside



Jag har precis insett att jag är ensam. Mina två följeslagare har lämnat Knivsta, båda befinner sig på olika håll. Kul!
Ironin finns i min röst. Men pappa blir glad, äntligen kan jag gå och lägga mig tidigt. Vi får se hur det blir med den saken, fast det skulle nog vara bra att sova eftersom jag inte får sova på morgonen. Att gå upp klockan 06.00 är inte det nyttigaste. Nyttig är jag inte heller på jobbet då mina matvanor fortsätter. Jag är ju hopplös.

Pappa checkar Allsång, och jag kan säga att det inte låter bra. Misstolka inte detta nu, min pappa sjunger inte med (!) men det låter ju hemskt om man inte kollar på det. Jag tycker verkligen om det, så inge illa menat men det är ju lite patetiskt att halva Sverige sitter och kollar på ett och samma program varje tisdag. Fast det är väl det som kallas underhållning.

Själv så är jag hungrig och sugen på godis eller något annat sött. Kanske är dags för lite te..


Måste bara säga att Sex and the City var underhållning på hög nivå. Det var en perfect film, innehöll allt som en film ska innehålla. Och sällskapet jag hade var inte helt fel heller..
Nu vill jag se den en gång till.

This is why I am lying when I say That I don't love you no more

SItter hemma och dunkar House musik. Just nu spelas Feel the Vibe med Axwell, den är ju för härlig. Härlig var även denna helg. På lördagen råkade jag vakna bredvid en kille som jag tycker om, vilket inte känndes helt fel. En snabbcykling hem för att byta om blev det och sedan drog jag vidare med Jenny till Krusenberg. Även då på cykel (!), för er som inte har den blekaste aning om vad Krusenberg ligger eller hur långt de är dit kan jag meddela att det i alla fall tar en halvtimme att cykla dit. Vi skulle hälsa på en viss Joakim. Johanna kom med sitt sälskap, Mattias, och vi for ut med båten.
Vattenskidor och våtdräkter var med men jag var alldeles för sjuk för att ligga och plaska i vattnet enligt mig själv. De andra fick ju självklart för sig att jag var alldeles för feg, men Nej! Jag ville men det var kallt, solen sken inte och jag  var som sagt förkyld. Trippel J åkte medans jag och min ex-klasskompis satt och njöt bredvid (?)
Sommarkänslan kom när vi kom i land och solen stack fram, men kallt var det. En cykeltur tillbaka behövdes för att få upp värmen.

Ica kallade som vanligt när jag kom hem, så stina hängde på för att kirra lite middag. Och middag blev det. Jag blev Syskonen Engstrands privata kock för kvällen. MIddagen serverades sent för min del, men inte för dom. Så alla inte-äta-efter-18.00-dieter kan ju slänga sig i väggen. Det är runt klockan 22.00 det ska serveras. Helt klart godare.
Det blev en hel kväll (natt?) av massa prat. Det var nice.

Och så idag, ja idag drog jag mig in till stan för att köpa lite tyg. Lite är det enda som saknas, ja rättare sagt endast 20cm men nej , nu måste jag köpa hela 50cm extra vilket inte alls är mycket. Det känns ju onödigt om man säger så. Sjukt jobbigt att tygaffären var stängd idag. '
IStället blev det en Banan milkshake och lakrits-chocklad med sofie istället. jag förstår mig inte på alla som tycker att det låter hemskt, Det är hur gott som helst!
Bokshopping, bussresa, promenad och middag hann vi med efter det och nu ska jag sova så att jag kommer upp i morgonbitti då det är ännu en härlig arbetsdag. (Ja jag saknar jobbet, men endast lite)
Dags att börja läsa "En shopaholic i New York" för att få inspiration till mina drömmar.


fel fel fel


Jag ska stå bland alla människor och bara stirra och lyssna på The Kooks som just i detta ögonblick slutade spela She moves in her own way!
 
Det här är helt fel plats för mig.


Ég óska mér og loka nú augunum Já gerðu það, nú rætist það


I wanna tell you
I've always wanted to tell you
But I never had the chance to say

Sometimes I wish I could act like a boy

Jisses. Jag har tappat blogg suget och tiden har jag inte heller haft för att sätt mig och skriva ett värdelöst litet inlägg.
Kan bero på att jag är duktig som jobbar hela dan vaarje dag. Och tro det eller ej men det är kul och min chef verkar tycka att jag gör ett bra jobb. Han har troligtvis inte märkt att jag äter minst två glassar, tre havrebollar, läser två tidningar, dricker tre läsk och tar lite för lite/mycket några gånger per dag. Men om man förklarar för mig att man får äta så äter jag och jag har svårt att hejda mig. Vilket dom som känner mig nog vet vid det här laget.

Det roligaste ögonblicket upplvde jag förra veckan när jag och min chef , Jonas, läste aftonbladet och ser en artikel om "Englands Sämsta Pojkvän" som har blivt dumpad 55 gånger. Inte illa pinkat måste jag säga.

Det sötaste ögonblicket upplevde jag igår med min chefs dotter, Cornelia. Cornelia har precis fyllt 6år och har tappat sina framtänder. Hon skall förklara för mig vart hon har varit och försöker säga Florens men det låter mer som "Fååårwlins". Jag förstod inte alls vad hon sa och bad henne säga det ännu en gång men istället bad hon om ursäkt för att hon tyvärr inte kunde säga ordet eftersom att hon tyvärr inte hade några framtänder.
Tidigare på dagen har jag fått en komplimang om mina tänder av Cornelia, då hon tyckte att jag hade stora tänder nästan som en råtta (!!!!!!)
Ganska svårt att inte falla i skratt.

Mina lediga stunder har jag spenderat med en lång tjej (pinsamt att pappa inte ens frågar vart jag ska utan direkt säger "Hälsa Noa") trevligt trevligt enligt mig.
I söndags var jag dock duktig och åkte till mig systers pojkvän för att träna med syster och pojkvännen hennes. Duktiga (och hungriga) som vi var tog vi på oss joggingskorna och joggade/sprang till McDonald's käkade lite och gick hem. Hälsosamt!!
Nu skall far min få säga "Hälsa Noa" en gång till för nu bär det av på min röda cykel till jusst precis .. NOA !


RSS 2.0