What am I doin’? What am I doin’? Oh, yeah, that’s right, I’m doin’ me

Mina ungar väckte mig vid 7 i morse för att åka och surfa. Inte jätte skönt med tanke på att jag stängde av TV:n klockan 3 och hade lite sömnsvårigheter efter det. För mycket tankar i huvudet och jag insåg att jag saknar en viss person mer än jag trott. Han är verkligen den jag skulle behöva här borta, precis som jag behövde honom hela våren. Så nu kallar jag honom för min Kära vän bara för att han hatar det.
Nåja Virginia och jag åkte till Riverhead och shoppade i måndags. Fick med mig en del hem. Men jag vill som vanligt alltid ha mer.. Att vara snål och älska att shoppa på samma gång är ganska svårt faktiskt. Men jag bör ha lite pengar inför helgen, det blir the City från fredag - onsdag. Fortfarande lite svårt att bestämma mig vad jag ska göra, jag menar vi har ju inga begränsningar i denna staden.. Men kanske att jag ska hälsa på Carrie's port, gå på date, bio, fira 4th of July med rea på Macy's , gå på tvinspelning eller varför inte Lady Gaga's konsert och definitivt köra en utgång! Svåra beslut måste fattas. Natta har lovat ut sig själv till mig hela helgen i alla fall, förhoppninsvis hittar jag lite mer kompisar. Nu ska jag tydligen hämta killarna igen!


It's always the same!

och där dog jag lite

http://carolinesmode.com/caroline/art/181876/after_paul_smith_show/

Valnötter och Vattenmelon

Jag har cravings. Ställde mig på vågen och ville tröst äta. Hur tänker jag då?
I morgon ska jag springa en sväng, äta en underbar frukost, shoppa gal1 mycket, börja mitt nya liv, läsa ut min bok, kolla på film och gå en promenad om jag kan röra mig efter springturen. Nu ska jag bara sova. och förhoppningsvis äta någonting onyttigt innan. God Natt!

She hides true love.

Beslutsångest över hur jag sa göra i morgon. Dra mig in till NY eller inte? Funderar på att stanna här för att kunna åka till Riverhead, där de finns ett stort outlet, med Virginia. Och hinna med att gå ut och springa och lite sånt. I helgen är jag ledig så då blir det definitivt in till the city. Lite dejter med N och förhoppningsvis någon utgång. Nu sitter jag och stirrar på ett jätte berg av disk som jag ska fixa. Sen måste jag tvätta och städa men endast min skit. Ont i tandkött och i mage men jag mår så fint som jag kan. Jag hade mått finare om plånboken va fet och garderoben ännu fetare. Med tanke på det så insåg jag just att mina pengar befinner sig på lite olika håll. Kanske dags att begära tillbaka dom! För snäll tjej.
Och KPS står fortfarande högst upp på min önskelista.

This is not how you treat a friend

Alla kollar på 500 days of summer och jag tänker på allt dom ska säga i filmen innan dom har sagt dom. Den är så fin. Min favorit, och jag ångrar att jag och zaid inte gjorde de vi tänkte och jag vill se på den med honom. De är våran favorit. Jag skulle kunna se den 1000 gånger till. hej.

jag saknar dig. jag saknar dig. jag saknar dig. jag saknar dig.


kan du bara komma hit och pussa mig?

Rain

jag mår illa.

I wanna be a billionaire

Efter att ha kämpat mig ut i de varma vädret genom tunnelbanan och upp hit till Bryant park håller jag nu på att svettas ihjäl. De är sjukt varmt och jag som äntligen hittat ett bord att sitta vid inser jag att jag måste nog hitta Starbucks. Och ja.. det måste vara Starbucks idag. För dagen till ära har jag tänkt att inte lägga en krona på något förutom resor och i min plånbok ligger det en lapp som säger att jag får något att dricka från Starbucks GRATIS. Som alla vet så är Gratis gott, godare än de mesta. Som ni märker så har jag blivit snål igen efter en vecka där jag har slösat.Punkt.
I måndags var jag också här, i Bryant Park, men för att svänga förbi och kolla på utomhus bion som visades. Bond film. Så jag gick till Time Square och letade rätt på en bio och tog därmed min "gå-själv-på" oskuld. Såg SATC2 igen hehe. Tisdags slösade jag pengar på smink, skor, manikyr och pedikyr, böcker, hade middags date igen. Vi käkade på New York Strip på Appelbees och lyckades hamna i typiskt New York spö regn.
Nu törstar jag ihjäl. Bilder kommer ikväll när jag sitter ute i Hamptons och häckar. NU VÄTSKA TACK!

If you're feeling what I'm feeling c'mon


Load up on guns


I've got cravings for you KPS!



I'm not made of success I've got what it takes

Jag insåg just att jag hade glömt en sak. En sak som är mig, min musiksmak. Visst jag tycker att musik är allt och jag lyssnar verkligen på allt. Men en artist som jag älskar, som verkligen får mig att känna mig som mig och ingen annan.

Don't fucking tell me what to do!

Idag skulle jag gärna bara vara hemma och sitta och kolla på Bröllopet med stort B. Gråta lite, känna stor avundsjuka och bara tok stirra. Hade planer på att göra det här borta också sen visar det sig att man inte kan se sändningen på SvtPlay eftersom jag inte befinner mig i landet. Hur töntigt är inte det? och jag är inte i NYC heller. Om jag hade varit det så hade jag haft chans att springa ner till Svenska kyrkan och kolla, men hur mysigt hade det varit att sitta där och grina med människor man aldrig har sett? nej. Det blev inget historiskt ögonblick för min del. Bara avundsjuka, jag vill också vara världens lyckligaste. Kolla bara på bilderna, Viktoria lyser typ. Jag vill också ha en sån lyster. Vill ingen annan det? Jag vill. Idag i alla fall..
SÅ : Är de någon frivillig som vill fria till mig? tips.. gör det idag.

She said: There just must be more to life than this

Hur otippat är det inte att jag har bränt mig? Inte jätte.. och jag måste nu erkänna att Zaid har rätt. Jag är en utav räk-tyen. True story! och nu kämpar jag med iTunes, jag vill köpa lite serier.. vilket inte funkar eftersom jag inte bor här i Amerikat och jag känner inte för att skriva in deras adress. Ladda ner vet jag inte heller om jag vågar, känns lite riskabelt. Vill inte bli utslängd härifrån så om jag bara hade haft internet anslutning ute hos mig hade allt varit perfekt. Börjar i och för sig bli trött så jag kanske bara ska lägga mig och sova. Är det okej att säga att jag gärna skulle vara hemma just nu? Fast jag är inte så säker på att jag vill det. Jag skulle mer vilja vara inne i stan med typ dig. Ja, så vill jag ha det just nu!


I told you I was trouble, you know that I'm no good

Precis käkat frukost. Grekisk yoghurt, jordgubbar, blåbär, granola och honung. Grymt gott och nyligen fick jag information om att vi ska till beachen (oj förlåt... STRANDEN!!) Känns sådär med tanke på min uppsvällda (otränade) donut/cupcake mage. Kanske är dags för en liten springtur eller varför inte lite vatten med tanke på att jag vaknade med lakans avtryck på hela kroppen. Och Snapple rinner bara rakt genom mig. Nej en fet vattenflaska får det bli idag.. hemskt bara att vattnet smakar skit. Bla bla bla... borde fräscha upp mig i varje fall. hej.

'Cause you must've bumped your head


Sometimes I still need you

sitter vid poolen, svettas ihjäl så skönt är det här. försöker lyssna på musik, de går sådär. grannarna har latino byggarbetare som lyssnar på latinoradio, blir en blandning. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga förutom att jag har det sjukt bra. NY är grymt. Hamptons är skönt. Trevliga människor. Skönt väder. As najsiga bilar. och barnen är fina. Undrar just vart dom är, funderar på att dra mig till stranden och kolla hur dom har det där. Kanske. Får se om någon kommer hem snart. Annars drar jag mig.

There's nothing not to love about me

Kom precis hem från träffen med Nathalie. Trevligt, trevligt. Kom på mig själv flera gånger att jag tänkte att gud vad jag vill bo här. Kanske mer borde tänka "jag vill bo här för alltid" mer korrekt. Eftersom jag inte lyckades köpa något som jag skulle köpt idag får jag göra det i morgon innan jag drar mig tillbaka till Hamptons. Men de blir nog mer tunnelbane åk i morgon, tror inte någon förstår hur långt jag har gått idag. Lyckades med hela Manhattan tror jag. Bilderna tar jag i morgon!
BTW!!!! Jag och Peter Stormare hade ett litet moment på övergångsstället på 6th Avenue vid Central Park......!!!!

I'm a wondering soul

Jag vet precis vad som gör mig lycklig. Denna stad gör mig minst sagt lycklig. Så här vill jag bo när jag flyttar hemifrån. Idag ska det vara 27° och sol. Så jag har gjort upp en plan över hur dagen ska vara, vilka affärer och vad jag ska leta efter. Sen till kvällen blir det date-time!! Jag + Nathalie + NYC kommer bli as bra. NU UT!

Nu har jag uppdaterat Facebook 10 gånger på en minut, kan det var rekord?

.....

puss x 100000000000000000000000000000000000000000000


There’s so many ways to love you

Ensam hemma igen och nu blir det film, måla naglar och så småningom mat.

I never been to Brooklyn and I'd like to see what's good

Körde bil för första gången här i staterna idag, första gången jag körde automat. Fint det. Drog en sväng förbi Starbucks och kände mig lite för glad. Att köra runt i en bil man alltid har drömt om i ett land man alltid velat bo i och ha en fin frappuccino i handen är ju inte helt fel. Vädret har inte varit på topp men varför klaga? Kvällen tillbringades med lillkillen. Det blev frukost till middag, vi sprang runt i huset och sjöng så fint vi bara kunde, poppade popcorn och kollade på Monsters Inc. Nu lyssnar jag på hur zoe som både snarkar och antagligen drömmer något i väntan på mellankillen. Börjar nästan bli lite små skraj så jag tycker att han kan komma hem nu. Inte kul att vara själv i ett hus med panorama fönster och olåsta dörrar. Men dom påstår att de inte finns några tjuvar här. Kör på lite lugnande SATC såhär i väntans tider.

Hamptons


Dancing on my own


Heart skipped a beat

Tänkte skriva hur jag har det, men de är fullt upp med att gå ner på stan svara på allas frågor på Facebook och umgås lite med familjen. Så jag kan säga att jag gick ända till Macy's och tillbaka igår. Fick lite skavsår vilket inte gjorde ont. Gick ut och åt på ett ställe som heter Bread där jag blev kär i servitörens konst. Snyggaste jag har sett, på riktigt!!!! och så träffade jag barnens pappa och morbror. Nu ska jag äta frukost, sen kolla in Soho!!

NYC

livet känns ju inte helt fel

Then dear it's fine, so fine by me

'Cause we can give it time, so much time with me


<3

slut

Hej!
Jag jag tog studenten igår!


don't call my name

 fredag fredag fredag fredag fredag fredag fredag

 måndag måndag måndag måndag måndag måndag


RSS 2.0